LİM-SA 100 Ledli Fişli Led, Dekor Lambası 10m Günışığı Yılbaşı Ağacı Işığı

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
124 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124 TL'ye %3 İndirim
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
119 TL89,11 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LİM-SA 100 Ledli Fişli Led, Dekor Lambası 10m Günışığı Yılbaşı Ağacı Işığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteÇeyizAVM Satıcı Ünvanı: EYÜP GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300726454
    Bu ürün EliteÇeyizAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAGIC HOBBY 10 metre fişli yıldız peri led ışık-Gün ışığı (sarı) dekoratif led aydınlatma ıç ve dış mekan tüm kullanım alanlarına uygun her metrede bulunmaktadır.90 adet ışık sayısına sahip dekoratif fişli led ışık-Dekoratif led aydınlatma gün ışığı renginde Magic Hobby kalitesi ile sağlam ve uzun ömürlü kopmaz fiber ip sayesinde dilediğiniz gibi şekil alabilen aynı zamanda su geçirmez özellikte diğer yıldız peri led lere göre daha sağlam ve uzun ömürlü tasarım kullanım alanları birçok mekanda dekoratif amaçlı kullanılma özelliği ile dilediğiniz gibi oluşturabileceğiniz iç ve dış mekan tasarımlarına sahip, fotograflarınızı dizayn edin. Özel gün(yılbaşı,dogum günü,parti,ev,kafe)dekor çalışmalarında kullanılabilen ve rahatlıkla şekil alabilen ipi sayesinde birçok konsepte(şişe,kavanoz,çerçeve) uygun bir ürün. Yüksek performans yüksek ışık performansına sahip ip ledlerin uçlarına dekoratif yıldızların bağlanmasıyla oluşturulmuş sık tasarım. Çalışma sistemi herhangi bir pile ihtiyaç duymadan fişe takarak çalıştırabileceğiniz 10 metre 90 adet dekoratif led ışığa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 10 metre
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver