1
Süpürgelik kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

LİMATEK S501 Lake Beyaz 8 Cm Parke Süpürgelik

102 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LİMATEK S501 Lake Beyaz 8 Cm Parke Süpürgelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limatek Süpürgelik Satıcı Ünvanı: LİMATEK İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613089505000018 Vergi Kimlik Numarası: 6130895050
    Bu ürün Limatek Süpürgelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİKKAT!!! -5 BOY ALTI SİPARİŞLERİNİZ HASAR GÖRMEMESİ İÇİN SÜPÜRGELİK ORTADAN 125CM KESİLEREK GÖNDERİMİ YAPILACAKTIR. -Ürün 10 Mm Finish Folyo Kaplıdır. Ürünler Boy Olarak Fiyatladırılmaktadır. 1 Boy Uzunluk: 2.50 M
Geri Bildirim Ver

LİMATEK Lake Beyaz 8 cm Parke Süpürgelik Çeşitleri Trendyol'da!

Süpürgelik, duvarların dip kısımlarında bulunan yapı dekorasyon parçalarından biridir. Bunların amacı hem estetik görüntü sağlamak hem de duvarı çizilmelere karşı korumaktır. Bu amaç doğrultusunda üretilen Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik, kalitesiyle öne çıkan bir üründür. Finish folyo kaplı olan bu ürün, duvar diplerine kolay bir şekilde uygulanır. Kalınlığı ve dayanıklılığı sayesinde sıklıkla tercih edilen Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik modeli uzun süreli kullanım için elverişlidir.

  • Finish folyo kaplama
  • Uzunluk 2,5 metre
  • MDF kalınlık 10 mm

Li̇matek S501 Lake Beyaz Parke Süpürgeliğin Özellikleri Nelerdir?

Li̇matek S501 Lake Beyaz Parke Süpürgeliğin Özellikleri Nelerdir?

Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik, dayanıklılığı ve estetik görünümüyle dikkat çeken bir üründür. Duvar köşelerinin bitimine uygulanan bu parça, kolay hasar gören bir yapıya sahip değildir. MDF kalınlığı 10 mm olan parke süpürgelik, uygulandığı duvarın köşe bitimini çizilmelere karşı korur. Söz konusu ürünün uzunluğu ise tam 2,5 metredir. Bu sayede Li̇matek lake 8 cm beyaz süpürgelik, uzun duvarlar için oldukça kullanışlı bulunur. Ayrıca ürün uzunluğu sayesinde farklı iki duvara da uygulanabilir. Li̇matek lake 8 cm beyaz süpürgelik, finish folyo kaplamaya sahiptir. Ürün bu özelliği sayesinde şık göründüğü kadar dış etkenlere karşı da dirençlidir. Tüm dekorasyon tarzlarıyla uyumlu olan bir ürün arıyorsanız Li̇matek süpürgelik modelini tercih edebilirsiniz.

Li̇matek S501 Lake Beyaz 8 Cm Parke Süpürgelik Kaliteli midir?

Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik, uzun süreli kullanıma uygun bir seçimdir. Sıklıkla tercih edilen iç yapı dekorasyon ürünlerinden biri olan bu parça, kaliteli yüzeyi ve sağlamlığıyla kolayca hasar almaz. Söz konusu malzeme, yüksek ısı ve basınçta üretilen MDF ham maddesi sayesinde oldukça dayanıklıdır. Bu özelliği, ürünü dışarıdan gelen vurma ya da çarpma gibi durumlarda çizilmelere ve kırılmalara karşı korur. Li̇matek lake 8 cm beyaz süpürgelik, finish folyo kaplamasıyla da kalitesini pekiştirir. Bahsi geçen bu kaplama ürünü toza ve lekelere karşı dirençli kılar. Bunun yanı sıra finish folyo, çevre dostu bir malzeme olduğu için öne çıkar. Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik; boya, toz, leke gibi dış etkenler nedeniyle kısa sürede zarar görmez ve yıpranmaz.

Li̇matek S501 Lake Beyaz 8 Cm Parke Süpürgelik Şık mıdır?

Li̇matek S501 lake beyaz 8 cm parke süpürgelik, kalitesi ve dekoratif duruşu sayesinde çok tercih edilir. Ürünün beyaz yüzeyi, pek çok dekorasyon tarzına ve ortama uyum gösterir. Bahsi geçen parke süpürgelik, doğal ahşap görünümüyle ortama farklı bir hava katar. Li̇matek lake 8 cm beyaz süpürgelik; salona, mutfağa, oturma veya yatak odasına uygulanabilecek renk ve tasarıma sahiptir. Bu süpürgelik, özellikle beyaza yakın renklerle döşenmiş her yapının iç kısmında oldukça şık ve zarif durur. Rengi ve parlak yüzeyi bulunduğu ortamın temiz ve ferah görünmesine katkı sağlar. Li̇matek Lake 8 cm beyaz süpürgelik, dayanıklılığı kadar dekoratif görünümüyle de tercih edilebilir. Evinizin her odası için kullanabileceğiniz bu ürünü, ofis veya işletmelerde de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kaliteli bir parke süpürgelik arıyorsanız bu ürünü seçebilirsiniz. Ürünü kullananların değerlendirmelerini görmek için Li̇matek S501 Lake beyaz 8 cm parke süpürgelik yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ardından bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.