Limit Yayınları Limit Tyt Coğrafya Soru Bankası

216 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Limit Yayınları Limit Tyt Coğrafya Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Limit TYT Coğrafya Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Limit Yayınları Tyt Coğrafya Soru Bankası 2021

Limit yayınları TYT Coğrafya Soru Bankası, üniversite sınavına hazırlanmak isteyen öğrencilere yönelik hazırlanan bir kitaptır. Kitap içerisinde yeni nesil pek çok soru tipi, kazanım ve değerlendirme testleri bulunur. 328 sayfadan oluşan kitap, Limit Yayınları tarafından yayımlanır. Ciltsiz olarak yayımlanan ve ÖSYM uyumlu sorulardan oluşan kitap, öğrencilerin sınav öncesi son tekrarlarını yapmasını sağlar. Limit Coğrafya Soru Bankası kitabı Kadir Üçpınar ve Cüneyt Kösten tarafından hazırlanır. Kitap eşit ağırlık, sözel, sayısal ve yabancı dil öğrencilerinin kullanımına uygundur. Kitabın video çözümleri Youtube üzerinden yayımlanır. Bu sayede çözümleri anlamak için videolardan yardım alabilirsiniz. Limit Coğrafya Soru Bankası ciltsiz olarak yayınlanır ve öğrencilere sunulur. Yayınevine ait kitapta güncel ve kalitelidir.

  • Yeni Nesil Öğretim Programına Uygun
  • 328 Sayfa
  • Video Çözümlü

Limit TYT Coğrafya Soru Bankası Özellikleri

Limit TYT Coğrafya Soru Bankası Özellikleri

Limit TYT Coğrafya Soru Bankası, sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil gibi çeşitli alanlardan öğrencilere hitap eder. Limit Yayınları Coğrafya Soru Bankası sınavın ilk oturumuna hazırlanan öğrenciler için bir kaynak niteliğindedir. 9 ve 10.sınıflarda görülen coğrafya konuları kitap içerisinde yer alır. Çeşitli konulara ait soru çözümlerini Youtube üzerinden izleyebilirsiniz. Kitap içerisinde 1800 civarı soru bulunur. Özgün teknikler ve video çözümleri, öğrencilerin üniversite sınavına hazırlık aşamasında yardımcı olur. Limit Coğrafya Soru Bankası TYT-AYT sınavlarına hazırlık aşamasında her iki oturumda da kullanılır. Sınavdaki bilgi ve yorum sorularını çözmek, beceri kazanmak amacıyla kitapta her konuya yer verilir. Yeni öğretim programlarını kapsayan, 1800 civarı soru barındıran kitap; öğrencilerin her iki oturuma da hazırlanmasına yardımcı olur. Ürünü satın alarak coğrafya bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz.

Video Çözümlü Limit TYT Coğrafya Soru Bankası

Video Çözümlü Limit TYT Coğrafya Soru Bankası

Limit Yayınları TYT AYT Coğrafya Soru Bankası, her iki oturuma hazırlık amacıyla okullarda kullanılır. 9 ve 10.sınıf müfredatını içeren, güncelleştirilmiş müfredatı ve özgün teknikleri ile öğrenciler için kaynak niteliğindedir. Limit TYT Coğrafya Soru Bankası sınavın ilk oturumunda öğrencilere yorum sorularını çözme becerisi kazandırır. Sınava girecek öğrenciler için diğer edebiyat ve sosyal kitapları da tercih edilir. Geçmiş yıllarda çıkan ÖSYM sorularına örnek olarak ilk oturumda çıkanlar da bulunur. Coğrafya soru dağılımı dikkate alınarak derlenen kitap, öğrencilerin beğenisini kazanır. Özgün soru tipleri ve video çözümleri, coğrafya bilginizi artırmaya yardımcı olur. Harita bilgisi, iklim, basınç ve rüzgar, atmosfer ve sıcaklık, dünyanın şekli ve hareketleri, coğrafi konum ve daha pek çok konu kitap içerisinde yer alır. Kitabın özelliklerini ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek yeterli bilgiye sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Limit TYT Coğrafya Soru Bankası Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Limit TYT Coğrafya Soru Bankası Trendyol’da

Limit yayınları TYT-AYT Tarih soru bankası (orta seviye) her iki oturum boyunca tarih testine hazırlanmayı sağlar. Eşit ağırlık ve sözel öğrencileri için YKS’nin birinci ve ikinci oturumlarında çıkacak tarih ve coğrafya soruları kitap içerisinde yer alır. Orta ve üst seviyede sunulur ve öğrencilerin sınav öncesi ön hazırlık yapmasına olanak tanır. 9 ve 10. sınıf konularını tekrar etmek, sınav öncesinde kendinizi denemek için coğrafya kitabını satın alabilirsiniz. Ders ve yardımcı kitap niteliğinde olan soru bankası, kolaydan zora doğru ilerler. Her alandaki öğrenciye hitap eden kitap, renkli baskısı ve sayfa tasarımları ile beğeni kazanır. Siz de hemen şimdi Limit TYT Coğrafya soru bankası fiyat ve ürün değerlendirmeleri hakkında bilgi alabilir, ürüne yapılan yorumlarla kafanıza takılan sorulara yanıt bularak sınava hazırlık için kitabı satın alabilirsiniz.