Genel Markalar Zenginleştirilmiş Boyama - Meyveler (3-4 YAŞ)

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %3 İndirim
699 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
1.500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
131,95 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Zenginleştirilmiş Boyama - Meyveler (3-4 YAŞ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Can Eticaret Satıcı Ünvanı: GÜLTEN KIRKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5580418873
    Bu ürün Can Eticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zenginleştirilmiş Boyama - Meyveler (3-4 Yaş) Kolektif / Limon Kids Basım Yılı: 2019
  • Baskı: 1
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6058075931
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hatice Nurbanu Karaca
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Limonkids Zenginleştirilmiş Boyama - Meyveler

Boyama kitapları, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimini destekleyen ürünlerin başında gelir. Eğitim ve öğretime ilk adım olan bu kitaplar çocuklara yardımcı kaynaktır. Limonkids zenginleştirilmiş boyama kitabı bunlardan biridir. Yaşamın ilk yıllarında öğrenilmesi gereken pek çok beceriyi çocukların kazanmasına yardımcı olur. Eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda sanat gelişimine destek olur. Renkler, desenler çeşitli şekiller bu kitaplar aracılığıyla çocuklara ulaşır. Boya kalemleriyle vakit geçiren minik ellerin motor gelişimi olumlu yönde etkilenir. Böylece ilkokula geçişte kolaylık sağlanır. Boyama yapan çocukların hayal dünyası genişler. Büyüklerin bile boş zamanlarında hobi olarak tercih ettiği boyama yapmanın ruhsal dinginlik açısından önemi büyüktür. Çocuklara da aynı etkileri sağlar. Boyama yaparken sakinleşirler. Farklı yaş aralıklarına göre boyama kitapları vardır. Çocuklar pek çok yeni şekli, kavramı bu kitaplarda görür ve öğrenirler.

  • Zenginleştirilmiş boyama
  • Meyvelerle boyama
  • Rahatlatıcı aktiviteler

Çocuklara Özel Konsept Boyama Kitabı

Çocuklara Özel Konsept Boyama Kitabı

Boyama kitapları geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Hitap ettiği yaştan, kesimden veya kullanılacak boya kalemi türünden bile bu farklar ortaya çıkar. Ya da baskı ve içerik yönünden sınırsız çeşidi bulunduğunu söylemek doğrudur. Çizgi film karakterli baskılı, nesneler, meyveler, sebzeler, hayvanlar gibi baskılar görülür. Harf öğrenme, meslek tanıtma gibi tema içerikli baskılı kitaplar da vardır. Örneğin Limonkids boyama meyveler kitabını boyarken meyveleri öğrenirler. Çocukların daha çok tercih ettiği bir tür olsa da yetişkinler için çeşitlerini de görmek mümkündür. Mandala boyamak bunlardan biridir. Boyama yapmanın renklerle ilgilenmenin ruh halinde olumlu etkilerinden söz edilir. Çocuklar böyle bir şeyle ilgilenirken hem eğlenir hem öğrenir. Kitapların çocukların hayatına girdiği okul öncesi dönemde en çok karşılaştıkları kitaplar boyama kitaplarıdır.

Boyama Kitabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Boyama Kitabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çocuklar için boyama kitabı alırken öncelikle çocuğun yaşına uygunluğuna dikkat edilmesi gerekir. Yaş bilgisi kitapların çoğunda ön kapakta yer alır. Limonkids meyveler boyama kitabı 3-4 yaş aralığı için uygundur. Fiziksel ve zihinsel gelişimlerindeki yeterlilik bu konuda bize yardımcı olur. Çocukların gelişimleri birbirinden çok farklı zamanlarda gerçekleşir. 2 yaşındaki çocuğun boyama becerisi ile 5 yaşındaki çocuğun boyama becerisi başkadır. Küçük yaş gruplarındaki çocuklar daha basit ve büyük desenleri daha rahat boyarken büyük yaş grupları ise daha karmaşık desenleri rahat boyar. Önemli olan çocuğun gelişimine uygunluğudur. Bu şekilde içeriğin basitten karmaşığa gidişine dikkat ederseniz çocuğun çabuk sıkılmasını engellerseniz. Daha kalem tutuşu bile gelişmemiş çocuk için çok karmaşık ve fazla sayfalı bir boyama kitabı sıkıcı ve yorucudur.

Limonkids Zenginleştirilmiş Meyveler Boyama Kitabı Fiyatları

Limonkids Zenginleştirilmiş Meyveler Boyama Kitabı Fiyatları

Limonkids zenginleştirilmiş boyama meyveler kitabı ürünün özelliklerine göre değişir. Boyama kitapları geniş bir çeşitlilik sunar. Kitaplar farklı içerik, sayfa sayısı, kağıt kalitesi, ölçü birimlerinde farklarla üretilir. Siz de bütçenize uygun bir boyama kitabı satın almak için bu özelliklere de dikkat etmelisiniz. Eğitici ve öğretici bir etkinlik aracı olan boyama kitapları çocukların ilgisini çeker. Onların zihinsel, fiziksel gelişim yönlerinden destekler. Kitabı alırken yaşa dikkat etmek bu açıdan önemlidir. Çocuğun ilgisine göre içeriğe sahip bir kitap alırsak böylece ona daha istekle yaklaşır. Sevdiği bir çizgi film karakteri olması onu etkileyen bir özellik olabilir.Tüm bu özellikler göz önüne alındığında geriye çocuğunuzun özelliklerine ve gelişimine uygun bir boyama kitabı satın almak kalır. Hem sıkılmadan keyifli vakit geçirsin hem de bir şeyler öğrensin isterseniz boyama kitabı hediye edebilirsiniz. Limonkids meyveler boyama kitabını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.