Linetech 12v 1500w Tam Sinüs Inverter

17.151 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Linetech 12v 1500w Tam Sinüs Inverter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kamp Karavan Market Satıcı Ünvanı: 2K KAMP KARAVAN MARKET SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001181110800001 Vergi Kimlik Numarası: 0011811108
    Bu ürün Kamp Karavan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Linetech 12V 1500W Tam Sinüs İnverter ÜRÜN DANIŞMA HATTI : 0 530 513 08 19 Her türlü elektronik cihaz ve hassas voltaj yükleri için tasarlanmıştır. Gelen voltaj ve frekansları tam sinüs dalga olarak ayarlar. Otomatik olarak düşük voltajda kendini kapatarak pahalı cihazlarınızı korumada yardımcıdır. GENEL ÖZELLİKLER Model : 150S-E Güç : 1500 W Demeraj Gücü : 2000 W Giriş Gerilimi : 12VDC Çıkış Gerilimi : 220V / 230V / 240VAC Verim : % 89 Frekans : 50 / 60 Hz Toplam Harmonik distorsiyon (THD) : < %6 Çıkış Dalga Şekli : Tam Sinüs Boyutlar ( G x D x Y ) : 415 x 283 x 100 mm Ağırlık : 5.75 kg Sertifikalar : UL / e-13 / CE / FCC onaylı Tam Sinüs dalga şekli motorlu yüklerde problemsiz çalışma sağlar. Karavan, tekne, güneş-rüzgar enerjisi, profesyonel uygulamalar için uygun yapı. 2 adet Schuko marka priz. Klima, buzdolabı, kompresör, mikro dalga fırın, saç kurutma makinesi, elektrik süpürgesi gibi ağır yükler için uygun. Başlangıç akımı yüksek yükler için yüksek demeraj kabiliyeti. Aşırı yük, aşırı ısı, düşük-yüksek akü gerilimi durumlarında otomatik kapanma. Kısa devre koruması. Otomatik kapanma özelliği akünün tamamen boşalmasını önler. Güç tasarruf özelliği akünün gereksiz kullanılmasını önler. Aşırı ısı veya düşük akü gerilimi nedeniyle otomatik kapanmalarda sesli alarm. Yük kontrollü soğutma fanı. Uzaktan Kumanda (İsteğe bağlı). Tam Sinüs İnverterlerin diğer inverterlerden farkı nedir? Tam sinüs dalga aynı evdeki şebekeden aldığınız çıkıştır. Çok temiz, düzgün ve en iyisidir. Bu yüzden tüm uygulamalarda sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Cihazlarınız daha az ısınır. Yük olarak motor, klima, buzdolabı çalıştıracaksanız ya da endüstriyel cihaz ve uygulamalar için kesinlikle tam sinüs inverter tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver