Lipozone Lipozomal Glutatyon 200 Mg 30 Kapsül

629 TL
(20,97 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
748,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipozone Lipozomal Glutatyon 200 Mg 30 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEMCEPTE Satıcı Ünvanı: CEREN DUYKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2361388361
    Bu ürün ECZANEMCEPTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Inolıva Lipozone Glutatyon 200 Mg 30 Kapsul\ INOLIVA Lipozone Glutatyon 200 Mg 30 Kapsul Lipozone Glutatyon lipozomal formda yüksek biyoyararlanım sağlayan 200 mg glutatyon içerir. Lipozone Glutatyon serisi sıvı saşe ve kapsülden oluşan toplam 3 farklı formda bulunmaktadır. Lipozone Glutatyon Kapsül patentli Aktin Teknolojisi ile üretilmiş kuru lipozomal içeriğe sahiptir. 30 Kapsüllük ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Bileşen Adı 1 Kapsülde Glutatyon 200 mg KULLANIM ÖNERİSİ 11 yaş ve üzerinde, günde 1 (bir) kere 1 (bir) kapsülün, sabah aç karnına bir bardak (200 ml) su ile alınması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon 200mg 30 kapsül

Glutatyon, hücrelere zarar verebilen serbest radikalleri hedef alan önemli bir antioksidandır. Glutamin, glisin ve sistein olmak üzere üç aminoasitten oluşur. Bu aminoasitler, hastalıkların önlenmesinde ve bağışıklığın korunmasında önemli rol oynar. Glutamin, kas ağrılarını azaltır ve kas yıkımını engeller. Büyüme hormonunun sentezini uyarır. Sistein, antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık hücrelerinin zararlı mikropları yok etmesine yardımcı olur. Ultraviyole ışınlara karşı cildi korur. Glisin ise merkezi sinir sisteminin sağlığında rol oynayarak, manik depresyon ve sara hastalığı gibi hastalıkların tedavi sürecinde uygulanır. İlerleyen yaş veya kullanılan kimyasal ürünler gibi sebeplerle vücuttaki glutatyon seviyesi azalabilir. Bu gibi durumlarda ek takviyeye ihtiyaç duyulur. Lipozone Lipozomal Glutatyon bu ihtiyaçlara bağlı olarak üretilen bir gıda takviyesi ürünüdür.

  • Lipozom teknolojisi ile maksimum emilim
  • Aktin teknolojisi ile kuru lipozomal
  • Yüksek biyoyararlanım

Lipozom Teknolojisi ile Maksimum Emilim

Lipozom Teknolojisi ile Maksimum Emilim

İnsan vücudu sağlıklı kalmak ve hastalıklardan korunmak için glutatyon moleküllerine ihtiyaç duyar. Bu moleküller birçok hastalığın önlenmesinde görevlidir. Vücudun ihtiyaç duyduğu bu molekül, günlük besinlerden alınamadığı zaman takviyeye ihtiyaç duyulur. Lipozone Glutatyon, patentli teknolojisi ile üretilen bir besin takviyesidir. Lipozom teknolojisi kullanılarak yüksek biyoyararlanım hedef alınır. Vücutta emilimi konusundaki başarısı farklı çalışmalarda görülür. Patentli Aktin teknolojisiyle üretilen Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon 200mg 30 kapsül kuru lipozomal içeriğe sahiptir. 30 kapsüllük ambalajlarla kullanıma sunulur. Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon 200mg 30 kapsül özellikleri bakımından veganların da tercih edebileceği bir üründür. Süt ürünleri, şeker, alkol veya gluten içermeyen formülü sayesinde, bu besinlere intoleransı olanların glutatyon almasına yardımcı olur. Lipo C Lıpozone Lipozomal Glutatyon’u gıda takviyesi olarak kullanım talimatına uygun şekilde kullanabilirsiniz.

Lipozomal Kullanımı ile Glutatyon Eksikliğine Etkili Çözüm

Lipozomal Kullanımı ile Glutatyon Eksikliğine Etkili Çözüm

Yaş ilerledikçe vücutta üretilen glutatyon miktarı azalır. Günlük kullanılan kimyasal ürünler, maruz kalınan ultraviyole ışınlar, radyasyon, stres, yetersiz beslenme gibi birçok neden bu molekülün eksikliğine yol açabilir. Serbest radikallere karşı koruma sağlayan bu molekülün eksikliği durumunda bağışıklık sistemi savunmasız kalabilir. Serbest radikallerin çoğalması vücut yapısına zarar verir ve toksin miktarında artma yaşanır. Vücut, hastalıklara normalden fazla şekilde açık hale gelir. Serbest radikallerin hızlı yaşlanmaya neden olabildiğine dair çalışmalar da vardır. Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon 200mg 30 kapsül kullananlar bu toksinlere karşı vücutlarını koruma altına alabilir. Ürün, antioksidan etkisi ile toksinleri ve yan ürünleri hücrelerden uzaklaştırır. Hastalıklara ve yaşlanmaya karşı koruyucu bir görev üstlenebilir. Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon 200mg 30 kapsül yorumları kısmından müşteri deneyimleri konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon Fiyatları

Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon Fiyatları

Vücut, günlük alınan besinlerin yeterli gelmediği durumlarda bazı gıda takviyelerine ihtiyaç duyar. Kullanım kolaylığı sağlayan kapsüllü takviyeler kısa sürede emilim sağlayarak etkisini gösterir. Bu takviye gıdalar, farklı besinleri tüketme zorluğu yaşayanlar için iyi bir alternatif olabilir. Gıda takviyesi ürünleri, ihtiyaç duyulan molekülü içeren besinleri arama probleminden de kurtarır. Lipozomal Glutatyon fiyat listesi hazırlanırken ürünün insan hayatına sağladığı kolaylıklar gözetilir. 200 miligramlık kapsülleri sayesinde günlük ihtiyaç duyulan besin değerlerinin alınmasına yardımcı olur. Günlük hayatınızın her anında ulaşım sağlayabileceğiniz bu ürün, size büyük kolaylıklar sağlar. Yüksek biyoyararlanım sağlayan formülü sayesinde, başka alternatiflere gerek kalmaz. Lipozom teknolojisi, vücutta emilimi arttırmayı vadeder. Lipozomal teknolojisi ile üretilmiş ve kullanım kolaylığına sahip olan Lipo C Lipozone Lipozomal Glutatyon’a Trendyol’un uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.