Lipozone Lipozomal C Vitamini 150 ml

240 TL
(1,60 TL / ml)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipozone Lipozomal C Vitamini 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmo Deniz Satıcı Ünvanı: OPTİLİNE TURİZM ORGANİZASYON TAŞIMACILIK MATBAA KIRTASİYE SES VE GÖRÜNTÜ SİS.BİL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036803200017 Vergi Kimlik Numarası: 6440368032
    Bu ürün Cosmo Deniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipozone Lipozomal C Vitamini 150 ml BESİN ÖĞELERİ Lipozone C vitamini lipozomal formda klasik C vitaminlerine göre daha yüksek biyorlanım sağlayan 1000 mg C vitamini içerir. 150 ml’lik özel ölçekli cam ambalajında kolay kullanım . Lipozomal formülasyonu ile çocuklar tarafından da sevilerek ve rahatlıkla kullanılır. Lipozone ürünleri sıvı formdadır ve diğer Lipozone ürünleri ile birlikte eş zamanlı içeceklere karıştırılarak tüketilebilir. Bileşen Adı2,5 ml’de%BRD5 ml’de%BRDVitamin C500 mg%6251000 mg%1250 BRD: Beslenme Referans Değeridir. KULLANIM ÖNERİSİ 4-10 yaş grubu çocuklar için günde 1 (bir) kere 2,5 ml,11 yaş üzeri ve yetişkinler için günde 1 (bir) kere 5 ml alınması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit C vitamini
  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Lipo C 11247 150 ml Lipozone Vitamin C

Lipozone Lipozomal 150 ml C vitamini ile bağışıklık sisteminizi hastalıklara karşı güçlendirebilirsiniz. Bu ürün, vücudu her zaman zinde tutmak için kullanılabilecek bir gıda takviyesidir. Lipozone C vitamini içerikli bir besin desteği sunar. Doğrudan besin yerine geçmez fakat vücudun ihtiyaç duyduğu bileşenleri etkili bir şekilde karşılar. Lipozone markası tarafından üretilen bu ürün, yüksek biyoyararlanım sağlar. 150 mililitrelik şişesi ile uzun ömürlü kullanım sunar. Her dozda vücuda yeterli miktarda C vitamini alınabilir. Metabolizma üzerinde yararlı etkiler gösteren içeriği, özel bir formüle sahiptir. Sağlığı tehdit edebilecek herhangi bir bileşen içermez.

  • 5 mililitrelik 1 dozda 1000 mg C vitamini
  • 11 yaş üzeri yetişkinler ve 4 yaşından büyük çocuklar için
  • Glutensiz vegan içerik

Lipozone 150 ml Vitamin C İçeriğinde Neler Var?

Lipozone 150 ml Vitamin C İçeriğinde Neler Var?

Lipozone Lipozomal 150 ml C vitamini içeriği ile ön plana çıkan bir üründür. Özenle hazırlanan formülü, sağlığa zararlı maddeler içermez. Bu yönüyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılabilecek bir formüle sahiptir. Lipozone'un, her 5 mililitrelik 1 dozunda tam 1000 mg C vitamini bulunur. Beslenme referans değeri (BRD) %1250 olan bu içerik, vücudun günlük C vitamini ihtiyacını etkili bir şekilde karşılar. Ürün içeriğinde C vitamini kaynağı olarak sodyum L-askorbat; kaplama malzemesi olarak ise lesitin, L-askorbik asit ve potasyum L-askorbat kullanılır. Gliserol stabilizör; potasyum sorbat ve sodyum benzoat ise koruyucu görevi yapar. Ürünün içindekiler listesindeki son bileşen ise alfa-tokoferol isimli antioksidandır.

Lipozone 150 ml Vitamin C'yi Kimler Nasıl Kullanır?

Lipozone 150 ml Vitamin C'yi Kimler Nasıl Kullanır?

Özel formülü ile güçlü etkiler yaratan Lipozone Lipozomal 150 ml C vitamini, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. 4 yaşından büyük her çocuğun ve yetişkinlerin güvenle kullanabileceği üründe dikkat edilmesi gereken tek nokta, günlük dozu aşmamaktır. Bu takviye edici ürünün günlük dozu kullanıcının yaşına göre belirlenir. Vitaminin tadı çocukların beğeniyle tüketebileceği şekildedir. Özel ölçekli cam ambalajda satışa sunulan ürünün kullanımı da oldukça kolaydır. 4 ile 10 yaş aralığındaki çocuklar için günde 1 kere, 2,5 ml kadar tüketilmesi idealdir. 11 yaş ve üzeri çocuklar ile yetişkinler için bu miktar 5 ml olmalıdır. Günde 1 kere, 100 ml yani yarım su bardağı su ile karıştırılarak tüketilmesi önerilir.

Lipozone 150 ml Vitamin C Güvenilir mi?

Lipozone 150 ml Vitamin C Güvenilir mi?

Lipozone Lipozomal 150 ml C vitamini yorum sayfası incelenerek ürünün güvenilirliği hakkında bilgi alınabilir. Değerlendirmeler kısmında yer alan yorumlar bu takviye edici gıdanın kalitesini ortaya koyar niteliktedir. Lipozone Lipozomal 150 ml C vitamini, zararlı ve alerjen bileşen içermeyen formülü sayesinde güvenle tüketilebilir. Hayvansal ürün içermediği için veganlar da gönül rahatlığıyla bu vitaminden yararlanabilir. Gluten ve süt ürünü içermeyen C vitamini, bu besinlere karşı alerjisi bulunan kişiler tarafından da kullanıma uygundur. Ayrıca bu besin takviyesi, alkol ve şeker de içermez. Sağlık Bakanlığı onaylı bu ürünün takviye edici gıda onay numarası 007174-17.02.2020 şeklindedir. Ürünü güvenilir bir şekilde kullanabilmek için ambalajda yer alan kullanma talimatları dikkate alınmalıdır. Bu ürünün bir ilaç olmadığı ve hastalık tedavi etme amacıyla kullanılamayacağı unutulmamalıdır. Ayrıca hastalık gibi özel durumlar ile hamilelik ve emzirme dönemlerinde, doktora danışmadan gıda takviyesi kullanılmamalıdır. Vücudunuzun günlük ihtiyacı olan C vitaminini sağlıklı bir şekilde karşılamak için bu ürünü Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.