c.l. cold lipolysis Cold Lipolysis Bölgesel Selülit Ve Sıkılaştırıcı Jeli 250 ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

c.l. cold lipolysis Cold Lipolysis Bölgesel Selülit Ve Sıkılaştırıcı Jeli 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASİTANE Satıcı Ünvanı: TİRYAKİ İLAÇ BİTKİSEL VE KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845062272000001 Vergi Kimlik Numarası: 8450622720
    Bu ürün ASİTANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bölgesel Zayıf.lama Için Lipoliz Jel Cold-soğuk 250ml Lipolysis cold burning jel 250 ml vücut görünümünün düzenlenmesine yardımcı olur. Cildin daha sıkı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. Nasıl kullanmalıyım Selülite duyarlı bölgelerde, yukarıya doğru hareketler ile masaj yapılarak uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama Için Lipoliz Cold 250 ml Jel

Bakımlı ve genç bir görünüm için zayıflamayı hızlandıracak ürünler, hemen hemen her kesimden oldukça ilgi görür. Özellikle ne yapılırsa yapılsın gözle görülür bir zayıflama olmayan bölgelerde yoğun içeriğiyle Lipoliz jel büyük fayda sağlar. Sağlıklı beslenme, hareketli yaşam ve düzenli uyku gibi alışkanlıklar, soğuk jelle desteklendiğinde oldukça kısa sürede zayıflama belirtileri görülebilir. Lipolysis 250 ml bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jel, güçlü içeriği ile yağ kütlesini azaltmayı hedef alır. Özellikle besin değerleriyle ilgili bilgi sahibi olmayanlar ve vücudundaki yağ oranını nasıl azaltacağını bilmeyenler için oldukça kurtarıcıdır. Lipoliz jel, yağ kütlesinin parçalanmasını hızlandırmaya yardımcı olur.

  • Lipolysis jel, 250 ml miktarıyla düzenli kullanım için yeterlidir.
  • Soğuk jel, deri altındaki yağ kütlelerini dondurarak parçalar.
  • Lipoliz jel, allantoin ve kafein içerir.

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama Lipoliz Jel Özellikleri Neler?

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama Lipoliz Jel Özellikleri Neler?

Lipolysis 250 ml bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jel, zayıflamayı hızlandıran destek ürünlerinin başında gelir. Güzellik salonlarına gereğinden fazla para harcamadan hem pratik hem de bütçe dostu zayıflama yöntemi olarak tercih edilir. Yoğunlaştırılmış soğuk jel, kol, gıdı, bacak içi ve bel gibi incelmenin oldukça güç gerçekleştiği bölgelerde yağ yakımını arttırır. Soğuk jelin içeriğinde etken madde olarak allantoin ve kafein yer alır. Allantoin, hücre yenilenmesini hızlandırırken kafein yağ yakımını hızlandırmak için çalışır. Karakafes çiçeğinden elde edilen Allantoin bileşeni, uygulandığı bölgeyi kırışıklık ve leke gibi yaşlanma belirtilerine karşı da korur. Düzenli kullanılması önerilen soğuk jelin etkisi, tüm bölgelerde biriken yağların parçalanmasına yöneliktir. Böylece bir ay gibi kısa bir sürede 7-8 kilograma kadar bölgesel zayıflama olanağı verir.

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama İçin Lipoliz Jel Etkili midir?

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama İçin Lipoliz Jel Etkili midir?

Lipolysis 250 ml bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jel, düzenli kullanımın ardından sorunlu bölgelerde gözle görülür incelme etkisi yaratır. Özellikle beslenme ve sporla desteklendiği sürece en yüksek verimi almak mümkündür. FDA onaylı soğuk jel, deride boşluk olmadan yağ kütlesini parçalama imkânı verir. Bu nedenle bölgesel zayıflamanın ardından sarkmış deri görünümünün de önüne geçer. Sıkılaştırıcı ve yağ parçalayıcı etkilere sahip olan ürün, iki ay sonunda sorunlu bölgelerde istenen görünüme yüzde 87 oranında ulaşmayı mümkün kılar. Lipoliz jel kullananların ifadelerine göre düzenli uygulamada oldukça etkilidir. Ürünü önerildiği şekilde kullanan çoğu kişi, bacak, karın, kol altı gibi bölgelerde birkaç haftada bile ölçülerine yansıyacak kadar değişiklik gördüğünü belirtir. Bunların yanı sıra dengeli beslenmeye, spor yapmaya ve uyku düzenine dikkat etmek gerektiği unutulmamalıdır.

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama İçin Lipoliz Jel Güvenilir mi?

LİPOLYSİS Bölgesel Zayıflama İçin Lipoliz Jel Güvenilir mi?

Lipolysis 250 ml bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jeli, sorunlu bölgeyi nemli bir bezle sildikten sonra uygulamalısınız. 10 dakika boyunca bölgeye masaj yaparak uygulanan ürün, yağ asitlerini dondurarak deri altında hafif yanma hissi meydana getirir. Etkili ve özel içeriklere sahip Lipoliz jel, Linoleic asit sayesinde deri altındaki yağ hücrelerini şoklar. Oleic asit, ikinci aşamada donan hücrelerin vücuttan atılması için yardımcı olur. Son aşamada Hyaluronic asit ise içi boşalan deriyi toparlayarak sıkılaştırır. Lipolysis 250 ml bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz jelin içeriğindeki tüm ürünler, sağlıklı ve güvenilir bir dengeyle hazırlanır. İçeriğinde 8 farklı bitki enzimi bulunan ürün, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylıdır. 16 yaş ve üzeri herkes için gönül rahatlığıyla kullanılabilen Lipoliz jel, sağlık için oldukça güvenlidir. Ancak yine de kullanmadan önce, ürün içeriğinde yer alan bir bileşene karşı alerjiniz bulunmadığından emin olmanız gerekir. Soğuk Lipoliz jel yorumlarını inceleyerek ürünün faydaları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu ürünü bütçenizi zorlamadan kolay alışveriş yöntemiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.