Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 15'li 22.5 gr

79,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 15'li 22.5 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Uykudan Önce bitki çayı, yumuşacık papatyası, rahatlatan nane tadı ve portakal kabuğunun dinlendirici kokusu ile sakin ve huzurlu bir uyku sağlar.
Geri Bildirim Ver

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 15'li 22.5 gr

Bitki çayları, doğal içecekler tüketmeyi sevenlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Lezzetli ve yumuşak içimli Lipton Bedtime Bliss bardak poşet bitki çayı 15'li 22.5 gr uykusuzluk sorunu yaşayanların büyük beğenisini toplar. Ürünün karışık bitki ve meyvelerden oluşması tercih edilme sebepleri arasındadır. Doğallığı lezzet ile buluşturan bu ürün, ağızda bıraktığı büyüleyici meyve tadı sayesinde beğenilir. Bu mükemmel lezzete sahip olan uyku ve stres sorunu yaşayan kişiler için özel olarak üretilen poşet çay, tamamen geleneksel yöntemler ile üretilir. Damaklarda üst düzey bir tat bırakan bu ürün, Türkiye’nin doğal çiçeklerinden ve meyvelerinden elde edilir. Lipton Bedtime Bliss papatya, nane ve portakal aromalarının bir araya gelmesiyle oluşur. Rahatlatıcı etkisiyle uykuya dalmanızı kolaylaştıran Lipton bitki çayı, eşsiz renk ve kokusuyla müşteriler tarafından beğenilerek tüketilir.

  • Eşsiz kokusu
  • Dinlendirici ve sakinleştirici özelliği
  • Büyüleyici tadı

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı Özellikleri

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı Özellikleri

Gıda boyası ve katkı maddesi bulunmayan ürünler, müşteriler tarafından sıklıkla ve güvenle tercih edilir. Ürünün üretim aşamasında Türkiye’de yetişen kaliteli bitki ve meyveler kullanılır. Böylelikle marka, poşet çay sevenlere doğal bir lezzet sunar. Lipton Bedtime Bliss tea doğal kokusu ve keskin bitki çayı lezzeti ile kusursuz bir şölen sunar. Sallama çay pedleri sayesinde kolaylıkla tüketebileceğiniz ürün tamamen doğaldır. Buna ek olarak demleme pedleri bitkisel hammaddeyle üretildiği için doğada çözünür. Doğal bir renge sahip olan organik ürün, sizin ve sevdiklerinizin sofralarını şenlendirmeye adaydır. Bedtime sallama çay, fiyattan tasarruf sağlarken lezzet yönünden de müşterisini oldukça fazla tatmin eder. Kahvaltılarda ya da ara öğünlerde tüketilebilir. Poşet bitki çayına ihtiyaç duyduğunuz her an kolayca ulaşıp gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 15’li Yorumları

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 15’li Yorumları

Sofranızda organik yiyecekler tüketmek isteyebilirsiniz. Sofranızın vazgeçilmezleri arasında olmaya aday, geleneksel yöntemler ile üretilen doğal bitki çayı, ailenize ve sevdiklerinize leziz bir deneyim sunar. Birçok kalite sertifikasına sahip olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İçeriğinde hiçbir şekilde boya, tatlandırıcı, şeker veya katkı maddesi bulunmaz. Sofranızı şenlendirmek, damağınızda mükemmel tatlar hissetmek istediğiniz günün her anı Bedtime Bliss 15’li poşet çayı tüketebilirsiniz. Ürün yoğun geçen bir günün sonunda rahatlamanıza yardımcı olur. Organik ve lezzetli bir yapıya sahiptir. Kutunun içinde 15’li ped poşet çay bulunur. Lipton bedtime bliss bardak poşet bitki çayı 15'li 22.5 gr yorumlarına göz gezdirerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yorumlar kısmından ürünü deneyimleyenlerin paylaşımları sayesinde merak ettiğiniz detayları öğrenmeniz mümkündür. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verip gönül rahatlığıyla alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 22.5 gr Fiyatı

Lipton Bedtime Bliss Bardak Poşet Bitki Çayı 22.5 Gr Fiyatı

Lipton Bedtime Bliss bardak poşet bitki çayı 15'li 22.5 gr fiyatı ürünün mucizevi 8 farklı bitki ve meyveden oluşması göz önüne alınarak belirlenir. Lipton bardak poşet çay tüketenler tarafından oldukça beğenilen bir ürün olma özelliğini taşır. Sallama poşet çay saf, katıksız ve avantajlı fiyat etiketi nedeniyle ön plana çıkar. Türkiye’deki en kaliteli bitki ve meyvelerden elde edilen çay; lezzetli ve rahatlatıcı özelliğiyle günün her saati rahatça uykuya dalmanızı sağlar. Ürünün miktarı uzun süreli olarak ihtiyacınızı karşılar. Serin bir yerde muhafaza ederek bu gıdayı koruyabilir, güvenle tüketebilirsiniz. Damakta hoş bir tat bırakan bu muhteşem içecek dinlendirici özelliğiyle deliksiz uykularınıza eşlik eder. Doğal yollar ile üretilen bu benzersiz ürüne, Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla anında ulaşarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.