Lipton Filiz Çay Demlik Poşet 132 Adet

149,90 TL
(1,14 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Filiz Çay Demlik Poşet 132 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YONCAGROSS Satıcı Ünvanı: ÖZAYDIN NAKLİYE İNŞAAT TURİZM PETROL ÜRN.VE GIDA ÜRN.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0664006387400015 Vergi Kimlik Numarası: 6640063874
    Bu ürün YONCAGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Filiz çay demlik poşet 132 adet
  • Demliğinize Lipton poşet çaylarınızı koyun. Her bir demlik poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz. Demliğinize her bir poşet için 1 çay bardağı kaynamış içme suyu ekledikten sonra 1 çay bardağı da fazladan koyun. 15-20 dakika kadar demleyin. Daha yoğun bir lezzet için daha uzun süre demleyebilirsiniz. İsteğinize göre demlendikten sonra sevdiklerinizle afiyetle için. *75 ml'lik çay bardağı ile hazırlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Lipton Filiz Çay Demlik Poşet ile Hızlı Çay Keyfi

Çay dünyada çok sıklıkla kullanılan bir içecektir. Tarihçesi bundan çok uzun zaman öncesine dayansa bile şu anda daha hızlı ve daha pratik koşullar ile sofralara gelmektedir. Çayın en güzel ve en taze yaprakları Türkiye'de Karadeniz bölgesinde elde edilmektedir. Çayın taze ve kaliteli olan kısmı çay bitkisinin en tepesinde yaprakta ve filizinde bulunur. Lipton Filiz demlik poşet çay özellikle geliştirilmiş formülü ile her bardakta aynı keyfi almanıza yardımcı olur. Çayın lezzetli olabilmesi için demlemede atlanmaması gereken detaylar önemlidir. Bu çayın tadını ve kullanım süresini etkiler. Birçok çay çeşidi bulunsa da en çok tercih edilenler bergamotlu çaylar ya da siyah çaylardır. Lipton Filiz siyah demlik poşet çay çeşidi ile birlikte sofralarınıza lezzet katarak keyifli bir tüketim olanağı sağlayabilir.

  • Berrak Renk
  • Yumuşak İçim
  • Pratik Kullanım

Lipton Filiz Demlik Poşet Çay Özellikleri

Lipton Filiz çay demlik poşet 132'li poşet çay yararlarından bir tanesi de hızlı demlenmesi ve çaydaki tomurcukların giderilmesine yardımcı olmasıdır. Lipton Filiz poşet çay, çay filizleri ile harmanlanarak poşet demlik haline gelmesi sayesinde eşsiz bir lezzet ve kokuya sahip olarak sofralarınızda kendisine yer edinir. Lipton Filiz demlik poşet çay kullananlar içerisinde 132 adet olmasından dolayı uzun süreli kullanım sağlayabilmektedir. Her poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz. Demlik içerisine her poşet için bir bardak kaynamış su ilave ettikten sonra bir su bardağı sıcak çayı da ekstra olarak ilave edin. Lipton Filiz poşet çay 10-15 dakika kadar bekledikten sonra daha yoğun bir lezzet için daha uzun süreler demleyebilirsiniz ama bir süre sonrasında çayınız acılaşmaya ve tadını kaybetmeye başlayacaktır. Bu arayı dikkatlice tutturarak çaydan en güzel tadı alabilirsiniz. İsteğinize göre demledikten sonra sevdiklerinizle çayı yemekten sonra yanında atıştırmalıklar ile birlikte keyifli bir şekilde afiyetle içebilirsiniz.

Lipton Filiz Demlik Poşet Çay Kullanımı

Çay Türkiye'de yoğunlukla kahvaltıda, kahvaltı sonrasında, gün içerisinde ve akşam yemeklerden sonra tüketilir. Çay saatleri sevdiklerinizle oturup vakit geçirmenizi ve günün yoğunluğunu atmanıza yardımcı olacak keyifli dakikalar içerir. Lipton sadece Türkiye'de değil dünyada da sıklıkla tercih edilen markalardan biridir. Lipton Filiz poşet çay sunduğu çay çeşitleri arasında yer almaktadır. Lipton Filiz çay demlik poşet 132 adet poşet içerdiği için kalabalık ailelerin gözdesidir. Ayrıca ofis ve işyerlerinde de tercih edilir. Doğu Karadeniz'in taze ve kaliteli çayları büyük emekler sonrasında toplanarak detaylı işlemlerden geçer. Sofranıza getirilir, demlik poşet halinde bulunan Lipton Filiz demlik poşet çayın benzersiz lezzeti sayesinde her seferinde aynı tadı alabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Lipton Filiz Demlik Poşet Çay Fiyatları

Lipton özel seri içinde bulunan Lipton Filiz demlik poşet çay kullananlar için eşsiz kıvamı ve kan kırmızısı rengini sunar. Akşam saatlerinde atıştırmalıkların yanında Lipton Filiz çay demlik poşet 132 adet anv0995 kodlu ürünü tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra gün içerisinde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Dakikalar içerisinde hızlı ve pratik kullanımı sayesinde size avantaj sağlayarak dilediğiniz her an çay tüketebilmenize yardımcı olur. En kaliteli yaprakları toplayarak demlik poşet halinde satılan Lipton poşet çayı ofisinizde ya da evinizde keyifli molalarda tüketebilirsiniz. Dilerseniz önce Lipton Filiz demlik poşet çay yorumları ve değerlendirmelerini inceleyip ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden Lipton Filiz çay demlik poşet 132 adet satın alma seçeneği ile kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.