Liqui Moly Cera Tec 300 ml (7181)

595 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Liqui Moly Cera Tec 300 ml (7181)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tozlumadeniyağ Satıcı Ünvanı: DAVUT TOZLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590093132
    Bu ürün tozlumadeniyağ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liqui Moly Ceratec Seramik bazlı motor koruma ileri teknoloji mikro seramik (Katı Yağlayıcı) tanecikleri ve kimyasal aşıma önleyici (Friction Modifier) içermektedir. 0.5 Mikrondan küçük katı yağlayıcı partikülleri ile yağ filtresinde düzenli akışı garanti eder. Sürtünmeyi ve aşınmayı engeller, Yağ kalıntılarına karşı metal yüzeylerini korur. Ptfe ve teflon gibi motora zararlı maddeler içermez. Yakıt tüketimini azaltır. Motor ömrünü uzatır. 50,000 Km varan uzun etkiye sahiptir. Kutu içeriği 300 Ml, 5 Litre Motor Yağına Yeterlidir. Kullanım Özellikleri Ve Faydaları Ceratec, Yüksek Teknolojili bir Seramik Aşınma Korumasıdır Ve Piyasada bulunan tüm yağlarla karıştırılabilir. Ceratec, Kimyasal ve termik bakımdan dayanıklı seramik bileşikler sayesinde sürtünmeyi ve aşınmayı azaltır. Direkt metal-metal temasını önler ve böylece motorların çalışma ömrünü uzatır. Düşük viskozitesi sayesinde benzinli ve dizel motorlarda yakıt tüketimini azaltır. Kullanıldığı yerler ve kullanım şekli motorlar, Şanzımanlar, Pompalar ve kompresörler için aşınma koruması. Ceratec ilgili yağa eklenir ve kendinden yağlayıcıdır. 300 Ml. lik kutu içeriği 5 litre yağ kapasiteli motorlar için yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Litre 10,5 Litre
  • Viskozite 0W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Liqui Moly Ceratec Seramik Yağ Katkısı 300 ml

Ceratec Seramikli Yağ Katkısı, daha çok motorlar için kullanılan bir ürün olarak ortaya çıkarken metal yüzeylerini korumak için gerekir ve aynı zamanda aşınma gibi sorunları çözmektedir. 300 ml olmasıyla ön planda olan bu ürün yağ kalıntılarına karşı savaş açarak metalini korumakta, yağ filtresinde düzenli akış sağlamasıyla öne çıkar. Ayrıca kimyasal aşınma önleyici ve mikro seramik tanecikleri ya da diğer adıyla katı yağlayıcı içermektedir. Böylece teflon ya da ptfe gibi zararlı içeriklerden uzak sorunsuz bir ürün olarak göz önüne çıkmaktadır. Yakıt tüketimini azaltma gibi bir avantaja sahip olmasının yanında motor ömrünü uzatma gibi daha pek çok avantajı bulundurmasıyla oldukça tercih edilmektedir. Gözde olan bu ürün herkes tarafından bilinmekte ve sıklıkla kullanılmaktadır.

  • Zararlı Madde İçermeyen
  • Her Türlü Motorlu Araca Uygunluk
  • Dayanıklı Yapısı ve Uzun Ömürlü Kullanım

Zararlı Maddesiz Ömürlük Ceratec Seramikli Yağ Katkısı

Zararlı Maddesiz Ömürlük Ceratec Seramikli Yağ Katkısı

En iyi özelliklerinden biri de yaklaşık 50.000 km kadar uzun bir etkiye sahip olması ve 300 ml içeriğiyle 5 litre motor yağı için gayet yeterli bir ürün olmaktadır. Dayanıklı yapısıyla düzenli kullanım imkânı sağlayan bu ürün, yine düzenli kullanım sayesinde motor ömrünüzü uzatır ve verim alınır hale gelirsiniz. liqui-moly ceratec yani yağ katkısı, dizel ve benzin dahil her türlü motorlu araçla çalışma imkanı bulabilmektedir. Bununla beraber motor yağlarına eklemek için de uygun olmaktadır. Liqui Moly Ceratec Seramikli Yağ Katkısı 300 Ml (2021) 7181 içeriği oldukça temiz olan bu ürün Ptfe ya da teflon gibi zararlı maddeler içermeyen bir yapıya sahiptir. Kimyasal olarak da etkisiz olduğu bilinmekte kimyasal tepkimeye girmeden nötr bir şekilde olmasıyla tercih edilmektedir.

Kolay Kullanımı ve Uyumluluğuyla Moly Ceratec Seramikli

Kolay Kullanımı ve Uyumluluğuyla Moly Ceratec Seramikli

Liqui Moly Ceratec Seramikli Yağ Katkısı 300 ml (2021) 7181 özellikleri, yakıt tüketiminde avantajlı olurken motor ömrü için tercih edilmektedir. Bununla beraber her türlü dinamik yük veya yüksek sıcaklıkta da çalışma gösteren bu ürün düşük sıcaklıkta da etkili bir performans göstermektedir. Ayrıca her türlü basınçta rahatlıkla çalışabilmektedir. Hem her araçta hem de her motor yağıyla kullanımı mümkün olmaktadır. Liqui Moly Ceratec Seramikli Yağ Katkısı 300 ml (2021) 7181 kullanımı ise bir hayli pratik olup motor yağının bulunduğu yere eklenebilir ve 5 – 6 hatta 10 litreye kadar ürünü doldurabilir. Diğer motor yağları ile beraber karıştırabilirsiniz. Ancak ürünü çalkalayarak kullanmak oldukça önemlidir. Bunun dışında hem termik bakımdan hem de kimyasal bakımdan dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir.

Dayanıklı ve Her Araç İçin Ceratec Seramikli Yağ Katkısı

Dayanıklı ve Her Araç İçin Ceratec Seramikli Yağ Katkısı

Liqui Moly Cera Tec Seramikli Yağ Katkısı, şanzıman, şekli motor, pompa veya kompresör gibi çoğu alanda kullanılmakta ve seramik yapısıyla aşınma, sürtünme engelleyici olarak üretilmiştir. Liqui Moly Ceratec Seramikli Yağ Katkısı 300 ml (2021) 7181 kullananlar, ürünün özellikle kullanım alanlarından bahsetmekte ve tercih sebeplerini açıklamaktadır. Ancak üründe bir uyarı bulunmakta, asla ıslak debriyaja sahip motosiklette kullanılmamalı ve mutlaka dikkat edilmelidir. Ayrıca Liqui Moly Ceratec Seramikli Yağ Katkısı 300 ml (2021) 7181 fiyatı, yoğun bir ürün olduğu için gayet uygun fiyatlı olduğu söylenebilir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Liqui Moly Ceratec Seramik Yağ Katkısı 300 ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sağlıklı ve dayanıklı yapısıyla uzun ömür olanağı sunan bu ürüne ulaşmanız Trendyol ile oldukça pratiktir.