3
Yakıt Tasarruf Ürünleri kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Liqui Moly Katalizatör Temizleyici 300 ml 8931

320 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Liqui Moly Katalizatör Temizleyici 300 ml 8931

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lıquı Moly Emisyon Ayarlayıcı (KATALİTİK SİSTEM TEMİZLEYİCİ) 300 ml (8931)
Geri Bildirim Ver

Liqui Moly Katalitik Sistem Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931

Liqui Moly katalizör temizleyici ile aracın ömrünün uzun olmasını sağlar. Ürünün kullanımı ile düşük bir yakıt tüketimi yapılır. Oldukça kullanışlı yapısı sayesinde aracın temizlenmesine yardımcı olurken bir yandan da yakıt sisteminde korozyon oluşumuna engel olur. Kullanımı oldukça dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Kullanım açısından yeterli boyutlara sahiptir. Arabanızın bir köşesinde bulundurarak ihtiyaç ve istek dahilinde profesyonel yardım ile kullanabilirsiniz.

 
  • 300 ml temizleyici
  • Tıkanmalara karşı katalitik konvertörü koruyan bir yapı
  • Yüksek bir şekilde temizleme gücü

Liqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Kullanımı

iqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Kullanımı

Liqui Moly katalitik sistem temizleyici oldukça kullanışlıdır. 70 litre kadar benzine 300 ml miktarda katalizör temizleyici Liqui Moly ekleyebilirsiniz. Herhangi bir karıştırma işlemi yapmaya gerek yoktur. Uygularken solumaya ve yutmamaya dikkat edilmesi gerekir. Araçlar için ise oldukça gerekli bir üründür. Katalitik konvertörün kurum ile tıkanmasına engel olur. Yanma geliştiricilerin anında çalışması sayesinde kirleticiler hemen ve ölçülebilir şekilde azalır. Emme sisteminde oluşan reçine içeren sert kurumların yok edilmesi için oldukça etkilidir. Benzin ile çalışan araçlar için kullanılabilir bir üründür.

 

Liqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Faydaları Nelerdir?

Liqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Faydaları Nelerdir?

Liqui Moly katalizör temizleyici aracın bakımı için oldukça etkili bir üründür. Benzinli olan araçların, turbo şarjları ve de katalitik konvertörleri için kullanıma uygundur. Uygulaması araç çalışır durumdayken yapılmaktadır. Liqui Moly katalizör temizleyici egzoz gazı sistemi dahil bütün motor sistemini koruması altına alır. İşlevi sayesinde düzensiz motor çalışmasının önüne geçilir. Yüksek emisyon değerlerinin oluşmasını önler. Temizlenen motorlar sayesinde oldukça az benzin kullanılır. Karbondioksit salınımı da oldukça az olur. Bu sayede aracın çevreye vermiş olduğu zarar olabildiğince azaltılır. Düzenli araç kontrolleri yapıldığında kullanılması önerilir. Katalitik konvertörler temizlendiğinde zararlı madde emisyonu da azaltılmış olur. Oldukça dikkatli bir şekilde muhafaza edilmesi gereken bir üründür.

 

Liqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Fiyatı

Liqui Moly Katalitik Sistem / Katalizör Temizleyici 300 Ml. 8931 Fiyatı

Liqui Moly katalizör temizleyici 300 ml fiyatı belirlenirken özellikleri göz önüne alınır. Ürünün sahip olduğu pek çok özellik ve avantaj vardır. Şişenin içerisinde 300 ml temizleyici bulunmaktadır. Ürünün profesyonel bir kişi tarafından kullanılması gerekir. Uygulandığı zamanlarda araç için oldukça yararlı olur. Aracın sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlar. Tüm motor sistemini temizler. Bu sayede yakıt tüketiminde tasarruf yapmanıza yardımcı olur. Kullanım sırasında oluşabilecek tıkanmalara karşı katalitik konvertörü korur. Yüksek düzeyde temizleme gücü bulunur. Liqui Moly katalizör temizleyici yorum ve değerlendirmeleri kullanıcıların ürün hakkındaki olumlu düşüncelerini gösteriyor. Araç için oldukça faydalı olan bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.