8
Yağ ve Motor Katkıları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Liqui Moly Lıquı Moly Lifter- Supap Iteceği Katkısı 300 ml (1009)

319,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Liqui Moly Lıquı Moly Lifter- Supap Iteceği Katkısı 300 ml (1009)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omay Otomotiv Satıcı Ünvanı: OSMAN AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1687448710600013 Vergi Kimlik Numarası: 0130247231
    Bu ürün Omay Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liqui Moly Lifter Supap İteceği Katkısı / Ses Kesici 300 ml. 1009 Made in Germany. Ürün. Ürün Kodu: 1009 Motor içerisindeki yağ kanallarını temizleyerek hidrolik sübap iticilerin (lifter) içerisine yağın tam dolmasını sağlar çalışma sesini azaltır, motorun çalışma güvenliğini arttırır. Motor yağının yağlama özelliklerini iyileştirir. Metal yüzeylere yapışan ve olumsuz etkilere neden olan sert-sağlam yağ filmini temizler. Supap iticilerindeki sesleri azaltır. Supap yüzeylerini temizler. Katalitik Konverter ve Dizel Partikül Filtresi (DPF) içeren araçlarda kullanılabilir. Uzun süreli etki için, katkı her yağ değişiminde mutlaka eklenmelidir. Kullanımı : Ürün direkt kullanıma hazırdır. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Kullanım Talimatını okuyunuz. Doğrudan motor yağının içene boşaltılır. Motor yağı ve yağ filtresi değiştirildikten sonra yeni yağın üzerine motor sıcakken konularak motor 10 dakika rölantide çalıştırılır. Kutu içeriği 300 ml, 6 litre motor yağına yeterlidir. Önemli : Islak debriyajlı motosikletler de kullanılmamalıdır. Ambalajın ağzını kapalı tutunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. El, vücut, yüz ve gıda temizliğinde kullanmayınız. Cilt ile temasında bol suyla yıkayınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Ürün. Fatura ile Gönderilir.hediyesizdir

Ürün Özellikleri

  • Litre 300 ML
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver

Liqui Moly 300 ml Lifter Supap Iteceği Katkısı Ses Kesici Çeşitleri Trendyol'da!

Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı, motor içindeki yağ kanallarını temizleyerek çalışma sesini azaltır. Yağ kanallarını temizleyen bu ürün gürültü azaltmanın yanı sıra supap iticilerin içlerine yağın tam dolmasını sağlayarak performansını arttırır. Motor yağının yağlama performansını arttıran bu ürün, metal yüzeylere yapışan sert yağ filmini temizler. Araçta, motor yağından kaynaklı olduğunu düşündüğünüz normalden farklı bir ses varsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Uzun süreli kullanımda verimli sağlayan bu ürün, sürüş güvenliğinizi iyileştirmeye de yardımcı olabilir.

  • Ürünün miktarı: 300 ml
  • Kullanım yeri: Motor yağı haznesi
  • Özellik: Ses kesici

Liqui Moly Supap İteceği Katkısı Ses Kesicinin Özellikleri

Liqui Moly Supap İteceği Katkısı Ses Kesicinin Özellikleri

Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı özellikleri bakımından sürücülere konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. Supap iteceği katkısı adından da anlaşılacağı üzere ses kesici bir etkiye sahiptir. İstenmeyen gürültünün azalması sürüş konforunu arttıran bir durumdur. Ürün, motor yağının bulunduğu hazneye boşaltılarak motordan gelen sesleri azaltmaya yardımcı olabilir. Araçların motorları yağ kaynaklı bir şekilde ses çıkarmaya başlıyorsa supap iteceği katkısı kullanmak bu sesi azaltmak ve ortadan kaldırmak için ideal çözüm seçenekleri arasında yer alır. Ürün motorun sesini azaltmanın yanı sıra aracınızın performansının artışına da olumlu katkı sağlayabilir. Sürüş emniyeti için de çok önemli bir bileşen olan motor yağları, zaman içerisinde bulunduğu kanallarda yoğunlaşabilir ve son derece katı bir hâl alabilir. Bu durumlarda oluşan biritinki, Liqui Moly lifter ses kesici supap iteceği katkısı kullanılarak temizlenebilir.

Liqui Moly Supap İteceği Katkısı Ses Kesici Nasıl Kullanılır?

Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı kullanım kolaylığı açısından son derece pratik bir üründür. Kutu üzerinde yer alan kullanım talimatları dikkatlice okunur. Kullanım öncesinde şişe iyice çalkalanır. Akabinde ürün motor yağının içerisine boşaltılır. Kullanım önerilerine göre 6 litre motor yağına 300 ml supap iteceği katkısı kullanılması yeterlidir. Motor yağı ve filtresi değiştirildikten sonra araç motoru sıcakken ürün kullanılır. Ardından motor 10 dakika boyunca rölantide çalıştırılır. Liqui Moly 1009 300 ml lifter katkısının kullanımı bu şekildedir. Ürün kullanıldıktan belli bir süre sonra araçtan gelen ses azalmaya başlayabilir. Uzun süreli ve istikrarlı bir fayda sağlamak için her motor yağı değişimi sonrasında kullanılması önerilir. Islak debriyajlı motosikletler için bu ürünün kullanımı tavsiye edilmez. Kuru ve serin yerde muhafaza edilmesi tavsiye edilen saklama koşuludur.

Liqui Moly Supap İteceği Katkısı Ses Kesici Kullanışlı mıdır?

Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı özel formülüyle araç sahipleri için kullanışlı bir deneyim sunar. Motor yağının dağılım performansını arttıran bu ürün aynı zamanda gürültülü motor çalışmasının önüne geçer. Motor yağı üzerinde kullanılan Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı her araç sahibinin ihtiyaç duyabileceği bir katkı karışımları arasında yer alır. Katkı karışımdan yüksek fayda elde etmek için istikrarlı kullanım önemlidir. Motor yağı değişimlerinde bu ürünü kullanarak istenmeyen gürültünün önüne geçerek motor yağının iç parçalara etkili bir şekilde dağılmasını sağlayabilirsiniz. Basit kullanımıyla zahmetsiz bir uygulama sürecine sahip ürün, farklı araç modelleriyle uyumludur. Kullanışlı ve pratik bir ürün olan katkı karışım, 300 ml şişe boyutuyla ideal bir kullanım sağlar. Araç motorundan gelen sesi azaltmak veya yağ kanallarının temiz kalmasını sağlamak için bu ürünü araç bakım rutinine ekleyebilirsiniz. Liqui Moly 300 ml lifter ses kesici supap iteceği katkısı yorum ve önerilerine göz atarak kullanıcı görüşleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Kolay bir şekilde Trendyol üzerinden ürünü sipariş edebilirsiniz.