Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10w-40 5 Litre

1.340 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.265 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.325 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Liqui Moly Mos2 Leichtlauf 10w-40 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mos2 Leichtlauf 10w-40 5 Litre

Ürün Özellikleri

  • Litre 5 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver

Liqui Moly 4050405 10W-40 5 L Mos2 Leichtlauf

Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf motor yağı, dizel ve benzinli araçlarda kullanıma uygundur. Özel içeriği sayesinde araçların çalışma performansını maksimum seviyeye çıkaran ürün, motor kapasitesinin beklenin üzerinde olmasına yardımcı olur. Eski ve yüksek kilometreli motorların daha verimli şekilde çalışmasına katkı sağlayan ürün, binek ve ticari araç tiplerinin tamamında etkin şekilde kullanılır. Araçların motorlarında ortaya çıkan tüm sorunları gidermek için geliştirilen araç bakım yağı, performansı arttırırken paslanma ve benzeri sorunların da ortadan kalkmasına yardım eder. Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf fiyatı, özel kampanyalar sayesinde bütçe dostu hâle gelir.

  • Marka: Liqui Moly
  • Hacim: 5 l
  • Kullanım Alanı: Motor

Liqui Moly Mos2 10W-40 Leichtlauf Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Liqui Moly Mos2 10W-40 Leichtlauf Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf motor yağı, kilometre değeri yüksek olan araçların daha fazla performans sergilemesini hedefler. Arabaların motorlarında meydana gelen paslanma ve çamur oluşumu gibi problemleri gidermek amacıyla 10W-40 viskozite özelliğine sahip olan yağlar kullanılır. Özellikle bağlantılar arasında ısı ve devre kaybı yaşanmamasını hedefleyen motor yağı, beklenen performansı sağlamak için maksimum verimlilik ortaya çıkarır. Uluslararası sertifikalara sahip olan Liqui Moly 2184 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf motor yağı, aşınma karşıtı yapısıyla araçların zorlu koşullarda daha verimli şekilde çalışmasını sağlar. Araçların periyodik yağ değişimi ve bakım süreçlerini olabildiğince uzatan ürün, motor sistemlerinin daha verimli şekilde çalışmasına etki eder. Toplamda 5 litrelik özel boyuta sahip olan motor yağı, ekonomik tasarımıyla uzun süreli kullanım ayrıcalığı sunar.

Liqui Moly Mos2 Leichtlauf Motor Yağı Hangi Araçlarla Uyumludur?

Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf motor yağı, soğuk ve sıcak hava koşullarına karşı ekstra dayanıklılık sergiler. Benzinli ve dizel motor tiplerinde kullanım için ideal olan aşınma karşıtı yağ formülü, kötü yol koşullarında araçların performansını arttırır. Motorların aşınma oranına bağlı olarak 20w50 değerindeki yağ hacmi gerekliliğinde bile ürünü kullanarak yeterli verimliliği elde etmek mümkündür. LPG ve benzinli araç türlerinde kullanım için ideal olan motor yağı, düşük sıcaklık seviyesinde ekstra basınç uygulanmasını sağlar. Uzun yıllar çalışmış ve yıpranmış motor türlerinin tamamına uygulanabilen paslanma karşıtı Liqui Moly 10w-40 – 5 l dizel Mos2 Leichtlauf, uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Viskozitenin her an temiz kalmasını sağlayan bakım yağı, motordaki pas ve çamurlaşmanın ortadan kalkmasına yardımcı olur.

Mos2 Leichtlauf Motor Yağı Motor Performansına Etkileri Nelerdir?

Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf motor yağı, arazi araçları, kamyonlar ve binek araç modellerinin performansını büyük oranda etkiler. Düşük sıcaklığın görüldüğü hava koşullarında motor gücünün gerekli seviyede tutulmasını sağlayan yağ içeriği, donma gibi problemlerin ortadan kalkmasını sağlar. DPG yani dizel filtresi bulunan araçlar dışındaki tüm motor tiplerinde kullanım için ideal olan Liqui Moly 2184 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf, sistemlerin her an temiz kalmasını sağlar. Yüksek sıcaklığın yaşandığı ortamlarda ve düşük yağ basıncının meydana geldiği anlarda, motor içindeki tüm aksamın kaliteli şekilde çalışması için ürün devreye girer. Koyu gri ve siyah arası bir renge sahip olan motor yağı, zorlu arazi şartlarında giden araçların daha verimli şekilde çalışmasını sağlar. Liqui Moly 10w-40 – 5 l Mos2 Leichtlauf yorumlarında ürün hakkındaki tüm değerlendirmeler Trendyol tarafından sıralanır.