Liquid Keratin Yanan Yıpranan Kırılan Saçlara - Saf Keratin Bakım Seti - Doğal Saç Kurtarma - Saç Onarım

1.877 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.877 TL

Ürün Bilgileri

Liquid Keratin Yanan Yıpranan Kırılan Saçlara - Saf Keratin Bakım Seti - Doğal Saç Kurtarma - Saç Onarım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KERATİNECZANESİ Satıcı Ünvanı: SABAHATTİN ÇETİNTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2470158548
    Bu ürün KERATİNECZANESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YANAN YIPRANANSAÇLARA KERATİN BAKIM SETİ Koyu renkli saçlarımızı daha açık tonlara boyamak için, oryalle saç açma işlemi yaptırmak zorunda kalırız. Bu saç açma işlemi ve saça şekil verme (düzleştirici veya perma) yüzünden çoğu zaman saçlar yanar ve keratin kaybına uğrar. Bazen de saç telleri aşınarak yıprandığı için, saçın üst tabakası soyulur ve koruyucu katmanlarını kaybeder. Yanan Saç Bakım Seti içerisindeki, saf keratinlerin (20 ml) saça yüklenmesi ile saçlar kısa sürede yeniden yapılanır. Cilde temas eden Keratin Şampuanı, Dip Bakım Yağı, Keratin Yağı ve Onarıcı Keratin Serumu gibi ürünlerimizde TUZ, ALKOL, SLS SÜLFAT, SİLİKON, PARABENFORMALDEHİT İÇERMEZ. Tüm keratin ürünlerimiz patent ve marka ile koruma altına alınmıştır. Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi (ÜTS) üzerinden de her ürünü kendi barkod numarası ile ürün kayıtlarına ulaşabilirsiniz. (Belgeler kısmına bakınız). Yanan Yıpranan Saç Bakım Seti Nasıl Kullanılır? Saçlarınızı iki defa şampuanla yıkayıp iyice temizledikten sonra havlu ile tamamen kurutun. Liquid keratin serumu saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar 5 dakikada bir tarakla tarayın. Saçınızın düz bir şekilde kurumasına yardımcı olun. (En az 6 saat bekletin.) Ilık suyla bir defa durulayın. Hafif nemli saçınıza, dipler hariç, boy ve uçlarına 10 dakika maske yapın tekrar durulayın ve hafif nemli saçınıza bu sefer saçta kalan ve durulanmayan Liquid Keratin saç kremi kullanın, işlemi bitirin. Yanan Saç Bakım Setinizin uygulamasını 3 günde bir tekrarlayınız Liquid Keratin şampuan ve kremi her gün, maskenizi haftada bir iki defa kullanabilirsiniz. Saç kremi kesinlikle saçta ağırlık yapmaz. Uygulama yapıldıktan sonra durulama işlemi gerektirmez fakat yıkama işlemi gerçekleştiği takdirde saçtaki kalıntılar kolaylıkla arınır. Boyadan yanan saçların hasarı yüksek derecede ise, veya saçlarınız çok uzun ise, seanslara ara vermeden devam etmek için bir kutu daha keratin serum ilave etmenizi tavsiye ederiz. Saçlarınız yeteri kadar eski sağlığına kavuştuktan sonra keratin yağı ve keratin maskesini beraber kullanarak saçlarınızın daha nemli daha bakımlı ve daha dayanıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Hızlı uzaması için Keratin dip bakım yağını da satın alabilir ve saç köklerine günde bir uygulamanızı tavsiye ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver