Listerine Advanced White Hafif Tat Ağiz Bakim Suyu 500 ml

119 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
10 saat içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
10 saat içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
10 saat içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
151,19 TL
10 saat içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Listerine Advanced White Hafif Tat Ağiz Bakim Suyu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markeet Extra Satıcı Ünvanı: SERHAT BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900304251
    Bu ürün Markeet Extra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Listerine, daha iyi bir ağız sağlığının bir sonraki adımını temsil eder. Bu güçlü sıvı, dişleriniz, diliniz ve diş etleriniz de dahil, ağzınızın tamamındaki bakterilerle savaşır. Bir haftada daha beyaz dişler sağladığı klinik olarak kanıtlanmış Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü, benzersiz çok yönlü bir formüle ve zengin bir florür içeriğine sahiptir. Aşındırmayan beyazlatma teknolojisi, diş üzerindeki lekeleri gidermeye yardımcı olurken, aynı zamanda daha fazla lekelenmeyi önlemek için koruyucu bir kalkan oluşturur. Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü, alkol içermez ve hafif tadı, ağız kokusuna karşı koruma sağlar. Nane aroması ile ağızda temiz ve ferah bir his yaratırken, aynı zamanda diş minesini çürümeye karşı güçlendirmeye yardımcı olur. Ağız bakım rutininizi, günde iki kez Listerine Advanced White kullanarak dönüştürün! Listerine olarak biz, sadece ağız sağlığınızı korumanıza yardımcı olmakla kalmıyoruz, aynı zamanda gezegenimizi de korumaya kararlıyız. Listerine olarak, hep daha sorumluluk sahibi şekilde davranmaya ve daha sağlıklı bir gezegen yaratmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. %100 geri dönüştürülebilir şişe ve kapaklar kullanıyoruz. Yeni şişelerimiz, %50 oranında tüketici kullanımından sonra geri dönüştürülmüş plastik içeriyor. Tesis bulunan durumlarda
  • güvenlik kilidi hariçtir. Features & Benefits: • Bir haftada daha beyaz dişler: Listerine Advanced White Hafif Tat, sadece 1 haftada daha beyaz dişlere kavuşmanıza yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmış SIFIR alkollü bir üründür • Etkin temizlik: Güçlü Esansiyel Yağlar, plak oluşumuna neden olan bakterilerin %99'unu yok etmeye yardımcı olur • Dişleri beyazlatır ve yeni lekelere karşı koruma sağlar: Aşındırmayan beyazlatma teknolojisi, diş minesine zarar vermez. Oluşabilecek lekeleri önlemek için koruyucu bir kalkan oluşturur. • Güçlendirir: Benzersiz zengin florür içeriği ile, dişlerdeki mineralleri geri kazandırmaya ve dişleri güçlendirmeye yardımcı olur • Yeni-%100 geri dönüştürülebilir şişe ve %50 tüketici kullanımı sonrası geri dönüştürülmüş plastik- Yeni şişelerimiz, %50 oranında tüketici kullanımı sonrası geri dönüştürülmüş plastik içerir. Ayrıca, %100 geri dönüştürülebilir şişe ve kapaklar kullanıyoruz. About the brand: Listerine, daha iyi bir ağız sağlığının bir sonraki adımını temsil eder. 1895'ten bu yana, ağız bakım anlayışını değiştirmiş ve ağız bakım ürünlerinde 1 numaralı lider olmuştur. Listerine ağız bakım ürünlerinin, plak oluşumunu azalttığı ve ağız içinde hijyen sağladığı kanıtlanmıştır. Ürünlerimiz, ağız kokusuyla savaşır ve dişlerinizin doğal beyazlığını korur. Listerine ile, uzun süren ferah bir nefesin keyfini çıkarın ve ağzınızda hijyen sağlayın. Ingredients: Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Citric Acid, Poloxamer 407, Aroma, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Caprylyl Glycol, Eucalyptol, Thymol, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Fluoride, Sucralose. Sodyum Florür içerir (220 ppm F ¯ ). How to use: • Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız. • 20 ml'yi ( 5 ml’lik 4 tatlı kaşığı) bir bardağa dökünüz. 30 saniye süreyle dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver

Listerine Advanced White 500 ml

Dişler yüzünüzde ilk dikkat çeken unsurlardan biridir. Devamlı sıcak ya da soğuk yiyecek ve içeceklere maruz kalırlar. Bu nedenle temizliğinin ve bakımının yapılması önem arz eder. Dişler, yüzeyi kaplayan ve zarar görmesini engelleyen mine ile kaplıdır. Bu mineler zamanla tüketilen yiyecek ve içecekten lekelenip beyazlığını yitirebilir. Listerine Advanced White 500 ml ile dişleriniz 2 hafta gibi kısa bir sürede eski beyazlığına kavuşur. İçerisinde yer alan nane aroması ile ağzını ferahlatır ve ağız kokusunu yok eder. Günlük fırçalamadan sonra 2 tatlı kaşığı kadar ürünü bardağa dökebilir ve bu sıvı ile ağzınızı çalkalayabilirsiniz. Her kullanım sonrası taptaze bir nefese sahip olabilirsiniz. Siz de bu ağzı çalkalama suyunu denemek isterseniz güvenli ödeme ile satın alabilirsiniz.

  • 500 ml özel şişe
  • Nane aromalı
  • Beyazlatıcı etki

Keskin Nane Aromalı Listerine 500 ml Advanced White

Keskin Nane Aromalı Listerine 500 ml Advanced White

Ağız bakımı düzenli olarak yapılması gereken önemli bir rutindir. Dişlerin sabah ve akşam düzenli olarak fırçalanması, ip ile aralarının temizlenmesi ve sonrasında ağız çalkalama suyu ile ağızda kaçırılan noktaların da bakımının yapılması gereklidir. Bunlara ek olarak altı ayda bir diş hekimine kontrole gidilmesi de önerilir. Listerine Advanced White 500 ml fiyat değerleri uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Bütçenizi zorlamayan bu ürünle ağız bakımınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. 500 ml miktarı ile uzun süre size ve ailenize yeter. Kuru ve güneş görmeyen bir yerde saklayabileceğiniz bu ürün uzun süreli raf ömrüne sahiptir. Günde iki kere diş fırçalamadan sonra sadece 10 ml kullanarak diş ve diş etlerinizi koruyabilirsiniz. Ağız bakımına önem veren müşterilerin seveceği bu ürünü siz de avantajlı fiyatla satın alabilirsiniz.

Beyazlatıcı Etkili Listerine 500 ml Advanced White

Beyazlatıcı Etkili Listerine 500 ml Advanced White

Gün içerisinde ana öğünlerde ya da aralarda birçok yiyecek ve içecek tüketilir. Özellikle kahve ve çay gibi içecekler dişlerde leke bırakmaları ile ünlülerdir. Herkesin gün içinde bir tane de olsa tükettiği bu içecekler zamanla dişleri lekeler ve beyazlığını kaybetmesine sebep olur. Listerine ile dişleriniz hem eski beyazlığına kavuşur hem de içerdiği florür sayesinde güçlenirler. Ürün, zamanla leke oluşumunu azaltır ve önler. Her kullanımda 60 saniye boyunca diş etleriniz dahil olmak üzere çalkalamanız önerilir. Diş hekimlerinin önerdiği 2 dakikalık diş fırçalama, diş ipi ve son aşamada ağız çalkalama ile günlük ağız bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Listerine Advanced White 500 ml yorum içerikleri bu ürünü denemiş olan müşterilerin tecrübelerini yansıtır. Taze bir nefese sahip olurken ağız bakımı da yapmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Listerine 500 ml Advanced White ile Sağlıklı Ağızlar

Listerine 500 ml Advanced White ile Sağlıklı Ağızlar

Sağlıklı bir ağza sahip olmak için aksatmadan bakım yapılması gerekir. Hiç mola vermeden çalışan dişlerin bakımı yapılmazsa çürüyüp ağız kokusuna sebep olabilirler. Listerine Advanced White formülünün keskin nane aroması sayesinde gün boyu taze bir nefese sahip olabilirsiniz. Etanol içeren bu ürün düzenli kullanımla dişlerinizde bulunan lekeleri yok eder ve beyazlatır. Akıllı kapağı sayesinde herhangi bir şekilde dökülme yapmaz. Kapağın yapısı çocuk kilidine sahip olduğu için çocukların açma ihtimali olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ergonomik ve şık bir şişeye sahip olan bu sıvıyı başka bir şişeye koymadan da kullanabilirsiniz. Ağza alınan 10 ml çalkalama suyu işlem tamamlandıktan sonra tükürülür. Sadece ağız bakımı için kullanılan bu ürün içilmeye uygun değildir. Nane aromalı ve beyazlatıcı etkili bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.