Listerine Cool Mint Hafif Tat Ağız Bakım Suyu 500 ml

122,38 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
11 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
139,90 TL124,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
11 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Listerine Cool Mint Hafif Tat Ağız Bakım Suyu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Listerine Cool Mint Hafif Tat Ağız Bakım Suyu 500 Ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver

Listerine Zero 500 ml Daha Hafif Nane Sıfır Alkol Ağız Gargarası

Diş bakımını düzenli yapmak, rahatsız edici sağlık problemleri ile uğraşmamak için dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Gargara ile ağız temizliği yapmak, ilerleyen süreçte sağlık problemleri yaşamamak için etkili bir uygulamadır. Listerine ağız gargarası, ağız sağlığı ve temizliği için doğru bir tercihtir. Alkol içermeyen ürün, nane aroması ile ferahlık hissi verir. Ağız içerisinde dişi ipi ve diş fırçası ile ulaşılamayan alanlara nüfuz ederek hijyen sağlar. Özel formülü, bakteri plaklarını azaltır ve diş eti hastalıklarının önlenmesine yardımcı olur. Listerine Zero ağız gargarası etkinliği klinik olarak kanıtlanmıştır. Ürün, hem ağız hem de diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olur.

  • Sulandırmadan kullanınız.
  • Şişeden içmeyiniz ve yutmayınız
  • 6-12 yaşındaki çocuklar için 10 ml kullanım yeterlidir.

Listerine Zero Alkolsüz Ağız Gargarasının İçeriği Nedir?

Listerine Zero 500 ml Daha Hafif Nane Sıfır Alkol Ağız Gargarası Yorumları

Ağız temizliğinin düzenli olarak yapılması, diş çürüğü riskini azaltmak adına hayati bir önem taşır. Ağız bakımı hem diş hem de diş eti temizliğini kapsar. Bu uygulamalar sırasında ağzın tüm bölgelerinin temizlenmesi gerekir. Bu nedenle dişi fırçaladıktan sonra ağız gargarası ile yapılan çalkalama işlemi diş ve diş eti sağlığınızı arttırır. Ağız gargarası seçerken güvenilir içeriğe sahip ürünler tercih etmek gerekir. İçeriğinde alkol bulunmayan Listerine Zero ağız gargarası, diğer Listerine ürünlerine kıyasla daha hafif bir aromaya sahiptir. Günde iki kere diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığı takdirde etkinliğini yüksek seviyede gösterir ve hafif bir tat ile bakım işlemini kolaylaştırır. Ürün, diş eti ve dişlerde derinlemesine temizlik sağlar. Diş etinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Nefesinizi tazeler ve dişlerin doğal beyazlığının korunmasına imkân tanır.

Listerine Zero Alkolsüz Ağız Gargarasının Faydaları Nedir?

Listerine Zero 500 ml Daha Hafif Nane Sıfır Alkol Ağız Gargarası Yorumları

Listerine dünyanın önde gelen ağız gargara markalarından biridir. Markanın Zero ağız gargarası, esansiyel yağın kombinasyonundan oluşan yapısı ve antibakteriyel formülü sayesinde hem dişler arasındaki hem de diş eti sınırının altındaki bakteriler ile savaşır. Diş eti hastalığının en önemli nedenlerinden olan plağa karşı etkilidir. Listerine ağız gargarası, 24 saat koruma sağlar ve ağzı uzun süre ferah tutar. Listerine Zero ağız gargarasının tek başına diş ipi kullanımına ve fırçalamaya kıyasla plağı azaltmada %52, iltihabı azaltmada da %21 daha etkili olduğu kanıtlanmıştır. Listerine Zero ağız gargarası, diş hassasiyeti olan kişilere uygun olarak geliştirilmiştir. Gün içerisinde soluduğunuz havada oluşan partiküllerin dahi kalıntılarına rastlanan damak bölgesinine temizlenmesini sağlamak adına faydalı bir üründür.

Listerine Zero Alkolsüz Ağız Gargarası Nasıl Kullanılmalı?

Listerine zero daha hafif nane sıfır alkol 500 ml ağız gargarası kullanım kolaylığı sağlar. Ürün sayesinde ağzınızda hijyen sağlamanın hızlı ve pratik yolunu keşfedersiniz. Listerine ağız gargarası nasıl kullanılır sorusunun cevabı noktasında uzmanların verdiği cevaplar dikkate alınmalıdır. Listerine Zero ağız gargarasını sabah ve akşam günde iki kere dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanabilirsiniz. Ürünü kullanmak için 20 ml ürünü boş bir bardağa dökün ve 30 saniye boyunca ağzınızı çalkalayın. Çalkaladıktan sonra tükürerek gargara işlemini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz siz de ürün sayfasında Zero daha hafif nane sıfır alkol ağız gargarası 500 ml yorum ve tavsiyeleri inceleyebilirsiniz. Listerine Zero ağız gargarasını hemen şimdi Trendyol’dan satın alabilir, ürünü hızlıca teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz.