Little Akvaryum Bitki Gübresi Potasyum 500 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Little Akvaryum Bitki Gübresi Potasyum 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • KENDİ ÜRETİMİMİZ PORASYUM GÜBRE 500 ML DIY Potasyum Gübresi (K), bitkili akvaryumlarda, bitkilerin sağlıklı gelişmeleri için miktar olarak en çok ihtiyaç duydukları makro gübredir. Bitkili tanklarda diğer iki önemli makro-element olan , nitrojen döngüsünün çıktısı olarak ve yemlemeden gelen diğer makro element fosfat bulunmaktadır. Ancak bitkiler tarafından miktarca en çok tüketilen Potasyum tankınızda eser miktarlarda bulunur. Bu yüzden potasyum dozlaması yapmak bitkilerinizin sağlığı için olmazsa olmazdır. Ayrıca Potasyum yosunlanmaya sebebiyet vermez. Potasyum Eksikliği Potasyum eksikliğinde bitkilerde solma, doku çürümeleri, eksiklik giderilmediği takdirde ise klorofil üretilememesi sonucu ölümlere sebep olur. Potasyum Gübresi Kullanımı Haftada 2 defa 50lt su için 5-10ml olarak uygulanmalıdır. 5ml gübre 50lt suya 10mg/l (ppm) potasyum katar. Bitkili akvaryumlarda potasyum 15-30 ppm aralığında olmalıdır.
Geri Bildirim Ver