Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paket E5479

1.080 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paket E5479

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASUDE MARKET-BEBEK Satıcı Ünvanı: NURTEN AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0360222984
    Bu ürün ASUDE MARKET-BEBEK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır MinişlerEn sevdikleri içecekleri giyinip kuşanan bu Minişler, renkli kostümleriyle çok eğlenceli! Minik geyik sıcak çikolataya bayılırken sevimli midilli elma suyu gibi soğuk bir içeceği tercih ediyor. Bakalım diğer Minişlerin seçimleri neler? Şeftali çayını kim seviyor? Peki yeşil sebzeli smoothie’den kim hoşlanıyor? Teneke içecek kutusu şeklindeki her pakette
  • 1 Miniş figürü, 1 şapka, 1 kostüm ve 1 aksesuar var. İçecek kostümlü 10 Lıkır Lıkır Miniş’in hepsini biriktir
  • koleksiyonunu tamamla! (Her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paket

Çocuklar, küçük ve merak uyandırıcı hediyelerden çok hoşlanır. Sürpriz paketler içerisinde yer alan oyuncaklar, minimalist ve renkli içeriğiyle çocukların oyun dünyasına eşlik etmek için idealdir. Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paket, çocukların oyun dünyasını renklendirmek ve heyecan katmak üzere tasarlanmıştır. Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler, teneke içecek kutusu şeklinde bir ambalaja sahiptir. Bu sayede dış görüntüsüyle bile çocukların hayal dünyasını hareketlendirmek mümkündür. Her paketin içerisinde farklı bir miniş oyuncağı bulunur. İçecek kostümlü ve farklı ambalajlar içerisinde yer alan 10 miniş sayesinde koleksiyonu tamamlamak mümkündür. Birbirinden farklı renkte ve biçimde figürleri çocukların hayal gücünü harekete geçirmek üzere tasarlanmıştır.

  • Paket Ölçüsü: 7 x 7 x 12
  • İçerik: Miniş Figürü, Şapka, Kostüm ve Aksesuar
  • Yaş: 4+

Lıkır Lıkır Minişlerin Genel Özellikleri Nelerdir?

Nobel Tıp Kitabevleri Lippincott Farmakoloji

Littlest Pet Shop Sürpriz Paket, çocukların oyun dünyasını renklendirmek üzere farklı renk ve biçimlerde üretilmiştir. Ürün, 7 x 7 x 12 paket ölçülerine sahiptir. İçindeki oyuncak hakkında bilgi içermeyen dış ambalajı, ürünün sürpriz paket olarak gönderilmesini sağlar. Sıcak çikolatalı minik geyik, elma sulu midilli ve daha birçok içecekle bütünleşen minişler, 4 yaş üzeri çocukların oyun dünyasını renklendirmek üzere hazırlanmıştır. Lps Miniş Sürpriz Paket, sürpriz teneke içecek kutusunda 1 adet miniş figürü, 1 adet şapka, 1 adet kostüm ve 1 adet aksesuara yer verir. Birden fazla Littlest Pet Shop Miniş Sürpriz Paket edinerek, miniş koleksiyonunu tamamlamak mümkündür. Çocuklar birden fazla miniş figürüyle kendi oyun bahçesini oluşturabilir ya da içeceklerle bütünleşen minişler sayesinde hayal dünyasını geliştirebilir.

Lıkır Lıkır Minişler Çocukların Hoşuna Gider mi?

Nobel Tıp Kitabevleri Lippincott Farmakoloji

Lıkır Lıkır Minişler yorumları itibariyle birçok çocuğun hayal dünyası ve oyun alanında yer almayı başarır. Canlı renkleri, farklı figürleri ve ilgi çekici kostümleriyle Lps Lıkır Lıkır Minişler, çocukların hayal gücünü harekete geçirmeyi başarır. Çocuklar, sürpriz ambalaj içerisinde yer alan ürüne yönelik büyük bir heyecan beslerler. Kısa süreli heyecan ve merak hissi çocukların mutluluk duygusunu uyandırır. Lıkır Lıkır Minişler paketini birçok kez edinerek 10 adet miniş figürüyle koleksiyonu tamamlamak mümkündür. Aslan, kaplan ve geyik gibi figürler, çocukların hayal dünyasında kurguladıkları oyun dünyasını oluşturmalarını sağlar. İlgi çekici renkteki kostümleri ve farklı içecekleriyle minişler, çocuklar için eğlenceli bir deneyim sunar. Lıkır Lıkır Minişler, minimalist tasarımıyla da çocukların koleksiyonlarına güvenle eşlik edebilir.

Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paketi Kimler Tercih Edebilir?

Nobel Tıp Kitabevleri Lippincott Farmakoloji

Littlest Pet Shop Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paketi 4 yaşın üzerindeki tüm çocuklar tarafından güvenle tercih edebilir. Çocuğunun ya da yakınındaki bir çocuğun sürpriz paketle sevinmesini isteyen büyükler tarafından da güvenle tercih edilmeye uygundur. Minimalist tasarımı ve sağlığa ilişkin problem içermeyen yapısı sayesinde çocukların oyun alanına özel üretilmiştir. Her bir paketiyle, miniş koleksiyonuna eşlik etmeye adaydır. Teneke içecek kutusu şeklinde sunulan minişler sürpriz paketi, içerisinde 1 adet miniş figürü, 1 adet şapka, 1 adet kostüm ve 1 adet aksesuar barındırır. Materyallerinin küçüklüğü nedeniyle 4 yaşın altındaki çocukların tercih etmesi sakıncalıdır. Heyecan ve merak uyandırıcı özellikleri sayesinde 4 yaşın üzerindeki tüm çocuklar tarafından güvenle oyun alanına dahil edilebilir. Littlest Pet Shop güvencesiyle üretilen Lıkır Lıkır Minişler Sürpriz Paket, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.