Liveup Ls3319 Sayaçlı Power Ball

851,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liveup Ls3319 Sayaçlı Power Ball

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Malzeme: polipropilen (PP), polikarbonat (PC) Hız: 250 hz Dakikada hız: 15.000e kadar Boyut: 7,6 x 6,3 cm Işıklı ve sayaçlıdır. EKSTRA ÖZELLİKLER Simülatörü iki eliniz için de kullanabilirsiniz. Eli mükemmel şekilde rahatlatır, yorgunluğu giderir, kan dolaşımını iyileştirir, sakatlık sonrası rehabiliyasyon için uygundur. Pil gerektirmez. Simülatör, fırçanın dönme kuvvetiyle çalışır. Ürünü kesinlikle yere düşürmemeniz gerekmektedir. İçinden çıkan bilek kayışını topa ve bileğinize takarak kullanmanızı tavsiye ederiz. FAYDALARI Top şeklindeki Powerball parmakların, bileklerin, önkolların, pazıların, trisepslerin ve omuzların kaslarına ve eklemlerine mükemmel yükleme oluşturan bir jiroskopik egzersiz makinesidir. Kasası şeffaf plastikten yapılmıştır, içinde jiroskopik bir rotor vardır. Top bükülmez, avuç içi veya parmak uçlarıyla tutulur. Kullanımda yaş sınırlaması yoktur. Powerball bilek egzersiz aleti ile egzersiz bir oyuna dönüştürülebilir. İçinden çıkan ve ucunda metal bulunan ipi rotorun deliğine dolayarak hızlıca çekin, ilk hareketi verin ve ritmi yakalayın. NERELERDE KULLANILIR Evde, işte ve antrenmanda kullanılabilir. Küçük boyut, simülatörle her yerde antrenmanı mümkün kılar. Top, yaralanma sonrası eli rehabilite etmek, bilek ve önkol kaslarını güçlendirmek için kullanılır. Tünel sendromunun hafifletmede yardımcı olur. Özel el gücünün gerekli olduğu golf, tenis, squash, kriket, badminton, basketbol, bowling, motokros, dağcılık vb. spor dallarında sporcuları eğitmek için uygundur. Müzisyenleri, gitaristleri, piyanistleri, davulcuları eğitmek için uygundur. SAYAÇ KULLANIMI Toplam devir sayısı. Bu fonksiyon, bir seride yapılan devir sayısını hesaplar. Gerçek zamanlı rotasyonlar. Bu fonksiyon, gerçek zamanlı olarak dakikadaki rotor hızını hesaplar. En yüksek dönüş hızı. Bu fonksiyon, mevcut serideki rotorun en hızlı dönüşünü kaydedecektir. Fiziksel güç endeksi. İşlev, rotor harekete geçirildikten hemen sonra 30, 60 veya 90 saniye içinde gerçekleştirilen devir sayısını hafızaya almaya başlayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver