LİZAGOLD Utulu Paslanmaz Çelik Sivilce Akne Siyah Nokta Temizleme Komedon Aleti

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LİZAGOLD Utulu Paslanmaz Çelik Sivilce Akne Siyah Nokta Temizleme Komedon Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seram Collection Satıcı Ünvanı: SEVDA TEPER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2429331932800001 Vergi Kimlik Numarası: 8390372709
    Bu ürün Seram Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah ve beyaz noktalardan iltihaplı kistler bir Alet yardımıyla artık kolayca temizlenebiliyor. Bu aletin ismi de Komedon aleti . ... Iltihaplı sivilceler ve püstüller yerine Komedon sivilce genel olarak cildi pürüzlü hale getirir, beyaz nokta, siyah nokta ve iltihapsız lekelere neden olur.
Geri Bildirim Ver

LİZAGOLD TYC00146082710 Utulu Paslanmaz Çelik Sivilce Akne Siyah Nokta Temizleme Komedon Aleti

Yüzünüzde pürüzsüz bir görünüm yaratmak için Lizagold utulu çelik sivilce akne siyah nokta temizleme aletini tercih edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen bu ürün, yüz üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Komedon aleti kolay kullanılan bir yapıdadır. Bu ürün ile cildinizi zararlı etkenlerden arındırabilirsiniz. Ürün aynı zamanda oldukça hafiftir. Seti makyaj çantanıza atarak istediğiniz yere götürebilirsiniz. Kaliteli materyal, bu tasarımın dikkat çeken özellikleri arasındadır. Malzeme kalitesi, uzun süreli ve hijyenik bir kullanım sağlar. Komedonu kullandığınızda yüzünüzdeki etkilerini kolaylıkla görebilirsiniz. Bu ürünle siyah nokta ve sivilcelerden kurtulabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik materyal
  • Ürün içeriği: 4 adet komedon çubuğu
  • İltihaplı sivilceler için uygun

Lizagold Paslanmaz Çelik Komedon Aletinin Özellikleri

Lizagold Paslanmaz Çelik Komedon Aletinin Özellikleri

Lizagold kutulu çelik sivilce, akne, siyah nokta temizleme aleti, yüzdeki zararlı oluşumları ortadan kaldırmak için kullanılan bir üründür. Bu aleti kullanarak yüz üzerinde görülen sivilcelerden ve siyah noktalardan kurtulabilirsiniz. Komedonun ucu hafif elips biçiminde ve ortası boş olarak tasarlanır. Sivilce ve yağ bezeleri bu uç tasarımı sayesinde kolaylıkla temizlenir. Ürün, paslanmaz çelik materyalden üretilir. Üretim malzemesi, aletin sağlamlığını arttıran bir özelliktir. Kaliteli materyal, komedonun uzun süre sorunsuz kullanılmasını sağlar. Ürün bu sayede kolay temizlenebilen bir yapıdadır. Ergonomik tasarım bu modelin bir diğer dikkat çeken özelliğidir. Komedonun sapı kolay kavranacak biçimde dizayn edilir. Uç kısmı cilde tam basınç uygulayacak biçimde tasarlanır. Lizagold kutulu çelik sivilce, akne, siyah nokta temizleme aleti özel dizaynı sayesinde cildinizi etkili bir biçimde temizler.

Lizagold Sivilce ve Siyah Nokta Temizleme Aleti Nasıl Kullanılır?

Lizagold Sivilce ve Siyah Nokta Temizleme Aleti Nasıl Kullanılır?

Lizagold kutulu çelik sivilce, akne, siyah nokta temizleme aleti kullanım kolaylığıyla dikkat çeker. Yüzdeki oluşumlardan kesin biçimde kurtulmak için bu aleti doğru kullanmak gerekir. Komedonu yüzünüze uygulamadan önce bölgeyi temizlemeniz tavsiye edilir. Kullanım esnasında gözeneklerin açık olması önemli bir husustur. Temizliği yaptıktan sonra yuvarlak ucu siyah noktanın veya sivilcenin üzerine koymanız gerekir. Bu esnada her tarafa eşit baskı yapmanız önemlidir. Siyah nokta, uygulanan baskıyla çıkar. Bu işlemden sonra bölgede kırmızı izler görülebilir. Bu izler kısa bir süre içinde geçtiği için zararsızdır. Lizagold Komedon aleti kullanımından sonra yüzünüzü yıkamanız gerekir. Bu aşamada sabun ya da cilt sıkılaştırıcı tonik kullanabilirsiniz. Gözeneklerin açık kalması kir birikmesine sebep olabilir. Kullanım aşamasından sonra yüz temizliği yapmak bu açıdan önemlidir.

Lizagold Kutulu Akne, Siyah Nokta Temizleme Aleti Kimler İçindir?

Lizagold Kutulu Akne, Siyah Nokta Temizleme Aleti Kimler İçindir?

Lizagold kutulu çelik sivilce, akne, siyah nokta temizleme aleti geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu alet, kişisel bakım yapmak isteyen herkes için uygundur. Yağlı bir cilde sahip olanlar bu ürünü tercih edebilir. Söz konusu cilt tipinde siyah nokta, sivilce gibi oluşumlar sık görülür. Böyle bir cilde sahipseniz komedonla sürekli çıkan oluşumlardan kurtulabilir ve etkili sonuç alabilirsiniz. Ürün, kişisel kullanımın yanı sıra profesyonel olarak da tercih edilebilir. Bu set, güzellik salonları için de uygundur. Özel tasarlanan komedonlar kısa süreli ve pratik kullanımla etkili bir sonuç sağlar. Bu ürün, portatif yapısı sebebiyle tercih edilir. Dışarıda cilt bakımı yapmanız gereken durumlarda komedonu çantanıza atabilir ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki tıkalı gözeneklerden kurtulmak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için Lizagold utulu çelik sivilce akne siyah nokta temizleme aleti yorum ve puanlamalarını inceleme olanağınız bulunur.