Loges Stylus Kalem iPad Çizim Kalemi Manyetik Goojodoq iPad Uyumlu

929,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loges Stylus Kalem iPad Çizim Kalemi Manyetik Goojodoq iPad Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOGES TİCARET Satıcı Ünvanı: EMRE ESİRGEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1292034889600001 Vergi Kimlik Numarası: 3800591588
    Bu ürün LOGES TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Manyetik kalem
  • 2018,2019,2020 ve 2021 yılları dahil sonrasında üretilen tüm iPad modelleri ile birebir uyumludur.
  • iPad Stylus kalem standart kurşun kalem formundadır. Bu nedenle hafif, ergonomik ve ince yapıdayken piksel hassasiyeti son derece yüksektir.
  • Hafif, dar ve küçük dokunuşlarda bile akıcı bir kullanım deneyimi sunar. Bu da ekstra bastırma veya basınç uygulama yapmadan dokunmatik seviyede kullanabilmenize yardımcı olur.
  • Ekranı çizme, donma veya donuşlarda gecikme ya da atlama durumu yaşatmaz. Profesyonel algısı ile hızlı ve profesyonel sonuç verir.
  • Ekranda çizim yaparken ya da yazı yazarken elinizi dinlendirmenize olanak sağlar. Başıboş vuruşlar yapmayı engelleyen bir mekanizmaya sahiptir.
  • Kalemi kullanırken ekstra bir aparat ya da eldiven kullanımı gerekmez.
  • Çizgi ağırlığını istediğiniz açıya göre ayarlayabilen dinamik ve hassas bir uca sahiptir. Bu da gerçek bir kurşun kalemle yazıp çizme hissi verir.
  • Kurulum için herhangi bir uygulama yükleme ya da Bluetooth bağlantısına gerek duyulmaz. Sadece iki kez kaleme dokunarak hemen açabilirsiniz.
  • Kaleme 5 dakika boyunca dokunmadığınız zaman güç tasarrufu elde etmek adına kendiliğinden uyku moduna geçme özelliği sunar.
  • El ve avuç algılama ve reddetme işlevi mevcuttur. Ayrıca dokunmatik ve hassas yapısına rağmen dayanıklı malzemeden üretilmiş olup uzun yıllar kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Loges GJ-PAL39 Goojodoq iPad Uyumlu Kapasitif Palm Rejection Manyetik Dokunmatik Stylus Çizim Kalemi

Kullanıcı konforu ve pratik bir kullanım göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan Loges Goojodoq iPad uyumlu manyetik dokunmatik stylus kalem, ekran üzerinde hareket kolaylığı sağlar. Klasik kurşun kalem tasarımından ilham alınarak üretilmiş olan bu özel çizim aparatı, son derece kolay bir biçimde kavranabilir. Ürün hafif bir yapıya ve yüksek piksel hassasiyetine sahip olması Goojodoq Stylus Pen’i öne çıkarır. Dokunmatik ekran kullanan illüstratörler ve grafik tasarımcılar söz konusu ürünü herhangi bir şüphe duymadan gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Bu ürün, akıcı bir kullanım deneyimi vadeder. Yüksek bir hassasiyete ve düşük tepkime süresine sahip olduğu için beklentileri fazlası ile karşılar. Profesyonel ve amatör kişiler tarafından satın alınabilir.

  • Renk: Beyaz
  • Tasarım: Köşeli
  • Uyumluluk: iPad 2018 ve üzeri modeller

Loges Goojodoq Ipad Uyumlu Çizim Kaleminin Ebatları

Loges Goojodoq Ipad Uyumlu Çizim Kaleminin Ebatları

Dokunmatik çizim kaleminin ağırlığı ve boyutları kullanıcı açısından oldukça önemlidir. Bu tür bir ürünün, çizim ve yazım işlemleri sırasında gecikmelere sebep olmaması ve akıcılık sunması gerekir. Bu noktada öne çıkan Loges Goojodoq iPad çizim kalemi, küçük boyutu ve hafif yapısı sayesinde pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Makul boyutlarda olması sayesinde elde tutuşu ve akıcı kullanımı kolaylaştıran bu ürün, dinamik ve akıllı bir uca da sahiptir. Loges Goojodog kalemin kavraması kolay ergonomik bir gövdesi bulunur. Bu, uzun bir süre boyunca çizim yaptıktan sonra bileğinizin ve parmaklarınızın ağrımasını önler. Loges Goojodoq iPad uyumlu manyetik dokunmatik stylus kalem, son derece kolay bir biçimde muhafaza edilebilir. Bazı iPad kılıflarında bulunan bölmelere kolayca sığar. Her yaştan yetişkin bireyin kullanımına uygundur.

Loges Kapasitif Palm Rejection Kaleminin Kullanımı Nasıldır?

Loges Kapasitif Palm Rejection Kaleminin Kullanımı Nasıldır?

Bilgisayar ekranından tablete, mobil cihazlardan grafik monitörlere kadar tüm ekranlarda kullanılabilen Loges Goojodoq iPad uyumlu manyetik dokunmatik stylus kalem, beklentileri karşılar. Sahip olduğu kapasitif dokunma özelliği sayesinde, ekranın üzerinde çeşitli işlemleri kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. Sıklıkla rastlanan gelişigüzel çizgiler, dokunuşun ekrana geç yansıması gibi standart kalemlerin yol açabileceği istenmeyen durumları yaşatmaz. Metin yazarken veya çizim yaparken kalemi ekranın üzerinde özgürce hareket ettirme avantajı sunar. Çizim kalemini kişiselleştirmek için cihazın el ve avuç algılama fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Kalemin yan tarafındaki manyetik alan, ürünün konforlu bir biçimde muhafaza edilebilmesini mümkün kılar. Cihazın uyku modu özelliği de bulunur. Bu, çok daha verimli bir kullanım deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Loges Goojodoq Manyetik Dokunmatik Stylus Kaleminin Özellikleri

Loges Goojodoq Manyetik Dokunmatik Stylus Kaleminin Özellikleri

Eğimli yapısı ve piksel hassasiyeti ile öne çıkan Loges Goojodoq beyaz iPad çizim kalemi, 2018’den itibaren üretilen tüm modeller ile uyumludur. Yaratıcılığa ve özgürce kullanıma izin veren bir donanıma sahiptir. Çizgi ağırlığını açıya bağlı olarak algılayan ve ayarlayan akıllı bir uç barındırır. Bu uç sayesinde zorlanmadan hareketin akışını devam ettirebilir, Loges Goojodog iPad beyaz çizim kalemine kısa sürede alışabilirsiniz. Cihazın kullanım konforu sunan bir diğer özelliği ise eldiven takma zorunluluğunu ortadan kaldırmasıdır. Dokunmatik hassasiyetin yeterli seviyede olması sayesinde çizim yaptığınız esnada ek bir gereç kullanmanız gerekmez. Kalemi aktif hâle getirmek için ilgili alana yalnızca iki kez dokunmanız yeterlidir. Bu ürünü kullanmak için herhangi bir Bluetooth bağlantısı kullanmanız ya da uygulama indirmeniz de gerekmez. Dilerseniz siz de Loges Goojodoq iPad beyaz çizim kalemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.