Logis iPhone 12 Ekran Koruyucu Cam Kırılmaz Temperli 5D

68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
125 TL'ye 5 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
69 TL58,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
70 TL66,64 TL
125 TL'ye 10 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Logis iPhone 12 Ekran Koruyucu Cam Kırılmaz Temperli 5D

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Tekno Market Satıcı Ünvanı: EVREN YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9930160923
    Bu ürün Trend Tekno Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çizilmelere karşı dayanıklı telefon ekran koruyucu İPhone 12 cihazları için uygundur.
  • iPhone 12 ekran koruyucu temperli yapısı ile kırılmaya, erimeye ve çatlamaya karşı dayanıklılık gösterir.
  • İyon değiştirme işlemi ile güçlendirilen ekran koruyucu cam sert bir yapıya sahiptir.
  • Kırılmaz ekran koruyucu ince bir yapıda olması sayesinde ekrana uygulayacağınız tüm dokunuşları hızlı bir şekilde algılar.
  • Yeni nesil 5D ekran koruyucu aynı zamanda iPhone 12 cihazınızın ekranını tam kaplayan bir tasarıma sahiptir. Bu sayede telefon ekranınızı olası darbelere karşı korumaya alabilirsiniz.
  • Kalem sertliği derecesi 9H ekran koruyucu çizilmelere ve darbelere karşı maksimum koruma düzeyi oluşturur.
  • Kırılmaz cam ve temperli cam ekran koruyucu kimyasal açıdan sertleştirildiği için telefonunuzun kullanım ömrünü de arttırır.
  • Tam kaplayan ekran koruyucu sayesinde telefonunuzu yanınızda güvenle taşıyabilir, anlık dokunmalarda ise hızlı yönlendirme sayesinde telefonunuzda istediğiniz işlemi kolayca yapabilirsiniz.
  • Yüksek kalem sertliğiyle birlikte çizilmeyen ekran koruyucu aynı zamanda çerçeveleri siyah bir şeritten oluşur.
  • Koruyucu sayesinde ekranda oluşan iz, leke ve tozları rahat bir şekilde temizlemek mümkündür.
  • 5D özelliğe sahip aksesuar olası darbelerde çatlar, bu sayede cihazın kendi camı korunmuş olur.
  • Kaliteli yapısı ile dizi, film seyir keyfini etkilemeden kullanım imkanı tanır.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12
  • Garanti Süresi 6 Ay
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Logis iPhone 11 Kırılmaz Cam 5D Ekran Koruyucu Tam Kaplama Temperli Fiyatı - Trendyol

Telefonların ekranı görünüm ve kullanılabilirlik açısından oldukça önemlidir. Kırılmaz camlarla desteklenen ekranlar ise uzun süreli bir kullanım hedefleyenlerin vazgeçilmez ürünüdür. Logis Apple iPhone 11 ekran koruyucu ihtiyacınıza uygun bir şekilde tasarlanarak yüksek bir muhafaza desteği sağlar. Çizilmelere ve kırılmalara karşı darbe emici özellikle üretilerek cihaz ekranını kuvvetli oranda korumanıza yardım eder. Telefonunuzun dokunmatiğine zarar vermeden kolay bir şekilde kullanabilmenize olanak tanır. Apple iPhone 11 ekran koruyucu ekranınızın her yerini kaplayarak hasar görmesini engeller. İnce yapısı sayesinde yokmuş hissi uyandırarak kendi ekranınızla aynı oranda bir görünüm sunar. Ekranınızın işleyişini etkilemeden net bir görünüm elde edebilmenize yardım eder. Ayrıca dayanıklı yapısı sayesinde uzun bir süre kullanım imkanı tanır.

  • Darbe emici özellik
  • Kuvvetli koruma
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Darbe Emici Özelliğe Sahip Logis iPhone 11 Kırılmaz Cam

Darbe Emici Özelliğe Sahip Logis iPhone 11 Kırılmaz Cam

Ekran koruyucuların cihazları yüksek oranda koruyabilmesi için darbe ve çarpma emici özelliğinin bulunması gerekir. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede darbe emen özellik içererek cihazınızı korumaya yardım eder. Üstün yüzey kalitesi telefonunuza hasar vermeden kolay bir kullanım sağlar. iPhone 11 5D ekran koruyucu sayesinde şeffaf bir görünüm sağlayarak cihazınıza baktığınız zaman net görüntü kalitesi elde edebilirsiniz. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı temperli ekran koruyucu kullananlar darbe emici özelliğinden oldukça memnundur. iPhone 11 için ekran koruyucuya sahip olmak istiyorsanız Logis tarafından satışa sunulan kırılmaz camı satın alabilirsiniz. Dayanıklı malzeme kalitesiyle uzun ömürlü bir kullanım imkanı tanıyan bu ürün sayesinde cihazınızı konforlu bir şekilde koruyabilirsiniz.

Kuvvetli Koruma Sunan Logis Apple iPhone 11 Kırılmaz Cam

Kuvvetli Koruma Sunan Logis Apple iPhone 11 Kırılmaz Cam

Apple 11 ekran koruyucu modellerinin kuvvetli koruma sistemine sahip olması cihazınızın kullanılabilirlik ömrü açısından oldukça önemli bir faktördür. Akıllı cam sistemine sahip olan kırılmaz ekranlar kolay bir kullanım sağlayarak cihazınızı önemli oranda korur. iPhone 11 5D kırılmaz cam akıllı cam birleşimleri sayesinde her dokunuşunuzda kusursuz bir kolaylık sağlar. Ayrıca ekrana uygulanan kuvveti de iyi bir şekilde algılar. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı temperli ekran koruyucu cihazlarınızı yüksek oranda koruma özelliğine sahiptir. Ekranınızın zarar görmesini engelleyecek dayanıklı malzemelerden üretildiğinden uzun süre kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Ekrana uygulanan kuvvetleri iyi bir şekilde algılayarak işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. İnce tasarımı sayesinde ekranınızın şık bir görünüm sunmasını sağlar. Siz de bu koruyucu satın alarak cihazınızı koruyabilirsiniz.

Dayanıklı Logis Apple iPhone 11 5D Kırılmaz Cam Fiyatları

Dayanıklı Logis Apple iPhone 11 5D Kırılmaz Cam Fiyatları

Ekran koruyucuların dayanıklı olması cihazınızı kolay muhafaza edebilmenizde oldukça önemli bir faktördür. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan yapısı sayesinde kullanışlı ve dayanıklı bir ömür sunar. Kusursuz dokunmatik ekran deneyimine sahip olmayı istiyorsanız bu koruyucu ekranı satın alabilirsiniz. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı temperli ekran koruyucu PRA-717013-743093 kodu ile Trendyol üzerinden satışa sunulur. Uygun fiyat kategorisine sahip olması sebebiyle de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı temperli ekran koruyucu fiyatlarına avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Logis Apple iPhone 11 5D kırılmaz cam tam kaplayan çizilmelere karşı dayanıklı temperli ekran koruyucu yorumları sayesinde daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.