logitech M705 Mouse Marathon Kablosuz 1000 DPI Siyah

1.009 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.006 TL
9.4
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.015 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.115 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.119 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech M705 Mouse Marathon Kablosuz 1000 DPI Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift modlu kaydırma ve daha fazla kontrol özellikleri ile uzun süreli kullanım için tasarlanan hassas mouse'un 3 yıla kadar etkileyici pil ömrü vardır. Hız ve hassasiyet arasında geçiş yapmanızı sağlayan çift modlu kaydırma özelliği ile satır satır izleme özelliği vardır. Tek tıklamayla modu değiştirebilirsiniz. 1000 dpı’da üstün imleç kontrolü sunar. Elinizin doğal kıvrımına uygun tam boyutlu ve yuvarlak hatlı şekil ile uzun süre kullanabilirsiniz. Sağ elle kullanıma yönelik tasarımda konforu arttırmak için kauçuk yan kavrama yerleri eklenmiştir. Sabit unifying usb alıcı sayesinde güçlü ve güvenilir bağlantı 10 metreye kadar kablosuz özgürlük sunar. Macos ve windows ile uyumludur. Ayrıca works with chromebook onaylı bir üründür. Başparmak kontrolleri dahil olmak üzere beş tuşunu da özelleştirmek ve veriminizi arttıracak kısayollar oluşturmak için logitech options yazılımını kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Laser
  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 7
Geri Bildirim Ver

Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse Siyah 1000 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol

M705 Marathon mouse, bilgisayar kullanımı sırasında tüm sınırları ve güçlükleri ortadan kaldırabilir. Kablolu bağlantıya ihtiyaç duymayan bu ürün USB alıcısıyla cihazlarınızı özgürce kontrol edebilmenizi sağlar. Hem sıradan kullanımlar hem de heyecan dolu bilgisayar oyunları için M705 tercih edilebilir. Marathon mouse, hassas tasarımıyla tüm isteklerinizi anında karşılar. Marathon, kısa tepki süresi ve ergonomik tasarımı sayesinde bilgisayar başında geçen zamanı son derece konforlu hâle getirebilir. Logitech siyah M705 Marathon kablosuz mouse, sade ve zarif görünümüyle her beğeniye hitap edebilir. El anatomisine tam uyum sağlayan farenin tuşlarını ihtiyacınıza göre yazılımla özelleştirebilirsiniz.

  • 7 Farklı Butona Sahip Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse
  • 1.000 DPI Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse
  • 10 Metreye Kadar Çekim Gücü Sağlayan Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse

Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse’un Özellikleri Nelerdir?

Logitech M705 Marathon Kablosuz Mouse’un Özellikleri Nelerdir?

Logitech siyah M705 Marathon kablosuz mouse, şık ve ergonomik tasarımıyla her alanda özgürlük hissi yaşatabilir. Marathon mouse, yedi ayrı buton tipiyle tüm işlevselliği ve eğlenceyi bir araya getirmeyi amaçlar. İki ana butonun yanı sıra tepe butonu ve roller, Logitech yazılımıyla özelleştirilebilir. Lazer okuyuculu mouse, takılma ve atlama gibi dezavantajları ortadan kaldırırken eş zamanlı akış sunar. Logitech siyah M705 Marathon 1.000 DPI kablosuz mouse, tüm zeminlerde kısa yanıt süresine sahiptir. Aynı anda 6 farklı cihazda kullanılabilen Marathon, 10 metreye kadar kusursuz çekime sahiptir. Sabit Unifying USB alıcısıyla gecikmesiz bağlantı sağlayan fare, ne kadar uzakta olursa olsun etkili kontrol sağlar. Marathon mouse, tek set pil ile 3 yıla kadar tasarruflu ve kesintisiz kullanım imkânı verir.

Logitech Siyah M705 Marathon Kablosuz Mouse Ergonomik midir?

Logitech Siyah M705 Marathon Kablosuz Mouse Ergonomik midir?

Farklı materyallerin uyumundan meydana gelen Logitech siyah M705 Marathon kablosuz mouse, konforlu ve keyifli kullanım imkânı sunar. Bu ürün, el anatomisine tam uyum sağlaması için kalıplı şekle sahiptir. Avucu konforlu bir şekilde dolduran tasarım, uzun süreli kullanımlarda ağrı hissinin önüne geçer. Özellikle tüm gün masa başında çalışmak zorunda kalanlar Marathon mouse ile el ve bilek ağrılarından kurtulabilirler. Bunun yanı sıra güçlü hassasiyete sahip Logitech M705 Marathon kablosuz mouse, ani ve zorlayıcı hareketlerin önüne geçer. Hassas optik okuyucusuyla fareyi, masa üzerinde fazla hareket ettirmeden büyük işler başarabilirsiniz. Üstelik bu ürün ergonomik tasarımı ve hareket aralığının yanı sıra materyalleriyle de konfor sunar. Sağ elle kullanıma uygun tasarlanan mouse, kauçuk yan duvarlarıyla terlemenin ve kontrol güçlüğünün önüne geçer.

Logitech Siyah M705 Marathon Kablosuz Mouse Dayanıklı mıdır?

Logitech Siyah M705 Marathon Kablosuz Mouse Dayanıklı mıdır?

Logitech tarafından üretilen kablosuz mouse, yüksek hassasiyeti ve çekim gücüyle her kesimden beğeni kazanabilir. Ancak bu ürünü cezbedici hâle getiren başka bir özellik daha bulunur. Logitech siyah M705 Marathon kablosuz mouse, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca konforlu ve kesintisiz kullanım sunar. Bu ürün, farklı bölümlerinde kullanılan kaliteli materyalleriyle konfor ve özgürlük sağlar. Kaliteli tuşlarıyla oyunlarda etkili hamleler yapmaya yardımcı olan fare, roller tuşuyla sayfalar arasında keyifle dolaşma imkânı verir. Tuşlar, milyonlarca kez tıklamaya rağmen hassasiyetini ve tepki süresini koruyabilir. Work with Chromebook onaylı mouse, dayanıklı kauçuk kaplamaya sahiptir. Uzun yıllar boyunca formunu ve yüzey tutuşunu koruyan kauçuk, terleme ve parmak ağrılarının önüne geçer. Tamamen siyah rengi ile her alana uyum sağlayabilen cihaz, pil dayanıklılığı ile tüm kullanıcılardan tam not almayı başarır. Siz de Logitech M705 Marathon kablosuz mouse yorum ve puanlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.