logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse - Siyah 910-004424

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse - Siyah 910-004424

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekstraucuz Satıcı Ünvanı: ÜMİT ERSÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1784573629200001 Vergi Kimlik Numarası: 3700105958
    Bu ürün ekstraucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü ve güvenilir USB alıcısı ile 10 metreye kadar kablosuz özgürlük sağlar. Kontrollü satır satır kaydırma ve optik izleme özellikleri vardır. Optik algılayıcı neredeyse her yüzeyde akıcı ve doğru bir imleç denetimi sağlar. Enerji tasarrufu mühendisliği sayesinde, pil değiştirmeden bir yıla kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca kullanımda olmadığında otomatik olarak uyku moduna geçer. Kompakt ve kablosuz mouse, dizüstü bilgisayar çantanıza kolayca sığabilecek her iki elle kullanıma uygun bir tasarıma sahiptir. Windows, MacOS, Chrome OSTM ve Linux ile uyumludur ve USB alıcıyı masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza taktığınız an çalışmaya başlar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 3
Geri Bildirim Ver

Logitech M171 Mouse Kablosuz Optik Siyah USB Alıcılı Kompakt 910-004424 Fiyatı - Trendyol

Logitech M171 kablosuz mouse, bilgisayar kullanırken ihtiyacınız olan pratik bir üründür. Ürünün optik ve kablosuz alıcı özelliği vardır. Ürün bilgisayarınızda USB bağlantısı aracılığıyla çalışır. Kablosuz alıcısı olması, ürünün kullanımını kolaylaştırır. Kablosuz alıcı ve güçlü bağlantı sayesinde kesinti ve gecikme olmadan kullanım imkanı verir. Ürünün orta kısmında bir izleme optiği vardır. Bu izleme optiği bilgisayar ekranındaki imlecin kolaylıkla hareket etmesini sağlar. Ürünün orta kısmındaki tekerlek kaydırma yapmak için kullanılır. Kaydırma tekerleği hafiftir ve hızlı hareket eder. Kablosuz optik mouse bu özelliği sayesinde her iki el için de kullanıma uygundur. Kullanım tercihine göre farenin sol ve sağ düğmelerinin değiştirilmesi mümkündür. Ürün taşınabilir olması sayesinde sadece iki adımda kullanıma hazır hale gelir.

  • USB-RF donanımı
  • Kablosuz nano alıcı
  • Saklanabilir alıcı

Logitech M171 Kablosuz Optik Siyah Mouse Özellikleri

Logitech M171 Kablosuz Optik Siyah Mouse Özellikleri

Logitech M171 kablosuz optik mouse siyah 210114071 ürününün pil ömrü uzundur. Farenin pil kullanım süresi 12 aydır. Ürünün pilini 1 yıl değiştirmenize gerek kalmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ancak pil ömrünü uzatmak mümkündür. Pil ömrünü uzatmak için ürünü kullanmadığınız zamanlarda gücü kapatabilirsiniz. Farenin gücünü kapatmak için açma ve kapama düğmesini kullanabilirsiniz. Logitech M171 kablosuz mouse (siyah), kullanım dışında kapatıldığında pilin ömrü uzar. Ürünün güvenilir 2.4 GHz kablosuz özelliği vardır. Aynı zamanda kablosuz nano alıcı özelliği bulunur. Bu alıcı saklanabilir. Kablosuz ve optik mouse modelinin USB-RF bağlantısı bulunur. Ürünün yüksekliği 97,7 mm, genişliği 61,5 mm, derinliği ise 35,2 mm’dir. Pil ile beraber mouse ağırlığı 70,5 gramdır. Logitech M171 kablosuz mouse siyah modelinin kullanım aralığı ise 10 metredir.

Uygun Logitech M171 Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyatları

Uygun Logitech M171 Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyatları

Logitech’in M171 kablosuz optik mouse modeli kullanım öncesi test edilir. Ürün, 10 metre mesafeye kadar bağlantıyı koruyabilir. Güçlü ve istikrarlı bağlantısı sayesinde kesintisiz bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Farenin elinize uygun ve kullanışlı olması ile uzun saatler boyunca ürünü kullanabilirsiniz. Her iki elle kullanıma uygun bir tasarımı vardır. Üründe sağ ve sol düğme fonksiyonlarını yeniden düzenleme özelliği bulunur. Bu özelliği sayesinde hem sağ hem de sol elini kullanan müşteriler için ideal bir üründür. Taşınabilir özelliğiyle gittiğiniz her yere yanınızda farenizi götürebilirsiniz. Logitech M171 kablosuz mouse fiyatı, bütün bu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Fare, avantajlarının yanı sıra uygun fiyatı ile müşteri dostudur. Logitech M171 kablosuz optik mouse siyah fiyatı ile ürünün kalitesi ve performansı arasında bir uyum vardır.

Kullanım Kolaylığı Sunan Logitech M171 Kablosuz Optik Mouse

Kullanım Kolaylığı Sunan Logitech M171 Kablosuz Optik Mouse

Logitech M171 kablosuz optik mouse, pek çok alanda kullanım için uygundur. Ürünü ister ofiste ister dış mekanda kullanabilirsiniz. Taşınabilir özelliği sayesinde istediğiniz her zeminde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürün konforlu yapısıyla dilediğiniz yerde çalışır. Kablosuz mouse ile hem çalışabilir hem de rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. Ürünü çalıştırmak oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken önce kablosuz alıcıyı bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına takmak ve sonra fareyi kullanmaya başlamak olur. Ayrıca Logitech M171 kablosuz optik mouse siyah kullananlar için kablosuz alıcıyı bilgisayar ile eşleştirmeye veya herhangi bir yazılım indirmeye ihtiyaç olmaz. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda açma ve kapama düğmesinden kapatabilirsiniz. Bu sayede ürünün kullanım ve pil ömrünü uzatabilirsiniz. Logitech M171 kablosuz optik mouse siyah yorumlarına bakarak ürün özelliklerini görebilirsiniz. Siz de kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.