7
Webcam kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

logitech V-u0040 960-001194 Brio 4k Ultra Stream Edition Webcam

7.529 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.369 TL8.139,34 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.748 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.122,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.659 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech V-u0040 960-001194 Brio 4k Ultra Stream Edition Webcam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyam Teknolojileri Satıcı Ünvanı: NİLGÜN AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0330259048
    Bu ürün Dünyam Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazılım Desteği : Microsoft Windows 10, Microsoft® Windows® 8, Arabirim : USB 3.0 / USB 2.0 , Garanti : 24 Ay Garanti, Görüntü Çözünürlülüğü : 4K, Diğer Özellikler : Dahili Mikrofon, Led Işık : Var, Sensör : 4K Sensör, Dahili Mikrofon : Var, Yüz Tanıma : Yok, Zoom : Var, Kutu İçeriği : Belgeler, Çıkarılabilir klips, Web Kamera, Snop Shot Butonu : Yok, Yazılım Desteği : Mac OS 10.8,

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech Brio 4K Stream Edition Webcam

Logitech Brio 4K Stream Edition, yayıncılık alanında uzmanlaşmak isteyen kişilerin ilk tercihlerinden biridir. Dayanıklı yapısı ve geliştirilmiş teknik özellikleri ile beğeni toplar. Özel olarak geliştirilen ürün, Full HD kalitesini her daim korur. Yüzün en ince detaylarına kadar netlik sunar. Böylece benzersiz bir yayın akışı, kayıt ve görüntülü arama imkânı sağlar. Brio 4K Stream Edition, yüksek çözünürlüklü bir web kamerasıdır. Yüzü en iyi şekilde tanımlar ve yaklaştırıldığında bile görüntü kalitesini korur. Görüşün net olmadığı alanlarda bile yüksek performans sergiler. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve yayınlarınıza fark katabilirsiniz.

  • Logitech Brio 4K Stream Edition, Ultra HD görüntü kalitesine sahiptir.
  • Yayıncıların sık kullandıkları ürünlerden bir tanesidir.
  • Brio Stream, yüksek kare hızını her koşulda koruyarak akıcı bir yayın sunar.

Brio 4k Webcam Genel Özellikleri Nelerdir?

Brio 4k Webcam Genel Özellikleri Nelerdir?

Logitech Brio 4K Stream Edition webcam,HDR teknolojisi ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. Loş ışıkta bile sabit görüntü kalitesi sunar. Böylece yayıncıları her zaman net ve canlı gösterir. HDR video çözünürlüğünden 4 kat fazla görüntü kalitesi sunar. Otomatik odaklama özelliği yayın sırasında oluşan parlaklıklara göre ayarlama yapar. Logitech Brio 4K Stream Edition, yüksek kare hızı sayesinde akıcı, canlı ve hızlı görüntü sunar. Kaliteli yayın akışı için özel olarak üretilen Brio Stream, gecikmeleri önler. Tüm hareketlerin anlık olarak paylaşılmasını destekleyen benzersiz bir verimliliğe sahiptir. Bu sayede kusursuz oyun yayınları yapılmasını sağlar. Yayıncıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ürün, uzun süreli kullanımıyla da dikkat çeker. Yüksek teknolojili tesislerde tasarlanan Logitech Brio 4K Stream Edition, kalitesinin yanı sıra şık görüntüsü ile de yayıncıların beğenisini kazanır.

Brio 4k Webcam Görüntü Hızı ve Kalitesi Nasıldır?

Brio 4k Webcam Görüntü Hızı ve Kalitesi Nasıldır?

Logitech Brio 4K Stream Edition sayesinde yayınlarda üstün bir hıza ve kaliteye ulaşabilirsiniz. Ürün, yüzün tüm detaylarını tarayarak kullanıcıların beklentilerini karşılar. HD, Full HD ve Ultra HD görüntülü arama özelliklerine sahiptir. Görüntülü arama sırasında 30, 60 ve 90 fps hızda farklı performans değerleri sergiler. Tüm görüntü çözünürlük değerlerinde üstün bir performans sunar. Logitech Brio 4K Stream Edition, 5 kata kadar dijital yakınlaştırma özelliği sayesinde fark yaratır. Görüntüdeki her detayı rahatça işleyen cihaz, HD kalitesini her zaman korur. Yayınları izleyicilere başarılı bir şekilde ulaştırır. Her zaman en yüksek verimde çalışır. Kaliteli grafiklere sahip tüm oyunların hızına ayak uydurarak eş zamanlı aktarım sağlar. Bu sayede kesintisiz bir yayın deneyimi sunar.

Brio 4k Webcam Kullanışlı mıdır?

Logitech Brio 4K Stream Edition Webcam

Logitech Brio 4K Stream Edition, son derece kullanışlı bir üründür. Özel olarak geliştirilen donanımları sayesinde bulunduğu ortamda fark yaratır. Ayarlanabilir görüş alanı ile yayın özelliklerini kişiselleştirebilirsiniz. Odağın sizde olmasını istediğinizde 65° ya da 78°, arka planın görünmesini istediğinizde ise 90°’ye kadar ayarlama yapabilirsiniz. Dilediğiniz anda arka planı bulanık yapabilirsiniz. Arka planları kolayca değiştirebilirsiniz.Özel olarak geliştirilen Windows Hello yüz tanıma teknolojisi ile ürün kullanıcıların güvenlik standartlarını korur. Giriş esnasında yüzü tarayarak hız kazandırır. Şifreye duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Logitech Brio 4K Stream Edition, tak - çalıştır özelliğiyle de oldukça kullanışlıdır. Yazılıma ihtiyaç duymadan saniyeler içerisinde çalışır. Trendyol hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden alışveriş yapabileceğiniz online platformdur. Binlerce ürünü rekabetçi fiyatlarla satışa sunarak kullanıcıların beğenisini kazanır. Logitech Brio 4K fiyatına da kolayca ulaşabilir ve ürünü tek tıkla sepete ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda Logitech Brio 4K Stream Edition webcam yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.