logitech Crayon iPad Dijital Kalem Intense Digital

3.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech Crayon iPad Dijital Kalem Intense Digital

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mertel Satıcı Ünvanı: BURCU AKDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9290349048
    Bu ürün Mertel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech Crayon Intense Digital Pencil 914-000034 914-000034 kodlu Logitech Crayon Intense Digital Pencil, dijital notlar karalamaya, eskiz çizmeye, makalelere açıklama eklemeye olanak tanıyan Apple Pencil destekli uygulamalarla uyumludur. Bu çok yönlü Logitech Crayon Dijital Kalemin akıllı ucu, dinamik çizgi ağırlığı için eğim hassasiyeti ile tutuşunuzun açısına ve ağırlığına göre ince veya geniş çizgiler çekmenize olanak sağlar. Çizgi ağırlığını, normal bir kurşun kalem gibi, açtığınız açıya bağlı olarak otomatik olarak ayarlamanıza olanak verir. Sadece düğmesine basın ve hemen iPad'de yazmaya veya çizmeye başlayın, işte bu kadar kolay! Sıfır algılanabilir gecikme süresi ve piksele kadar hassasiyeti ile tek bir satırı veya detayı kaçırma korkusu olmadan doğal olarak yazın ve çizin. Sahip olduğu alüminyum konstrüksiyon ise üzün süreli kullanım için dayanıklılık sağlar. Avuç İçi Reddetme Teknolojisi, Uzun Süre Dayanıklı Pil Logitech Crayon kullanırken doğal el yerleşimi için avuç içi reddetmeyi destekler. Bu sayede avucunuzu ekranda dinlendirme ve daha sonra işleme devam etme olanağı sağlar. Lityum pili sayesinde tek bir şarjla 7,5 saate kadar kullanım imkanı verir ve akıllı güç yönetim sistemi 30 dakika boşta kaldıktan sonra kalemi otomatik olarak kapatır. Pil ömrü göstergesi için Açma/Kapama düğmesine kısa basma yeterlidir. Pil yüzdesi %10’dan yüksek ise yeşil ışık, düşük ise kırmızı ışık
  • %5’ten düşük ise de kırmızı yanıp söner. iPad kablosu ile şarj edilmeye uygundur. Boyut ve Ağırlık Yükseklik: 163mm (6,5 inç) Genişlik: 12 mm (0,5 inç) Derinlik: 8 mm (0.3 inç) Ağırlık: 20 g Apple Uyumluluğu iPad Modelleri: iPad Pro 12,9 inç (3. nesil), iPad Pro 11 inç, iPad (7. nesil), iPad (6. nesil), iPad Air (3. nesil), iPad mini (5. nesil) * Tüm iPad modelleri iOS 12.2 ve sonraki sürümlere güncellenmelidir.
Geri Bildirim Ver

Logitech Crayon Ipad Dijital Kalem Intense Digital

Dokunmatik yüzeylere sahip olan teknolojik cihazları kullanırken dijital kalemlere ihtiyaç duyulur. Kolay bir şekilde yazı yazmak ya da çizim yapmak için kullanılan bu kalemler arasında Logitech kalem de bulunur. Kolaylıkla tutulabilmesinin yanı sıra farklı pek çok işlem için kullanılabilmesi öne çıkan yanlarından biridir. Siz de iPadinizi efektif bir şekilde kullanabilmek için Logitech Crayon tablet kalemi kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü olan kalemin uç kısmı beyazdır. Bununla birlikte ilgi çekici turuncu detaylara sahiptir. Üst kısmında bulunda Logi yazısı ürüne ayrı bir hava katar. Parmakları rahatsız etmeyen tasarımı uzun süre kullanılmasını mümkün kılar. Özellikle çizim çalışmaları yapmak için talep edilen ürün, çeşitli notlar alma konusunda da müşterilere fayda sağlar. Hem kullanışlı hem de kaliteli bu kaleme siz de sahip olabilirsiniz.

  • Açma kapama tuşu
  • Turuncu renkli detaylar
  • Kullanışlı tasarım

Logitech Crayon Kalem ile Gelen Kolaylık

Logitech Crayon Kalem ile Gelen Kolaylık

iPad kullanımını efektif hale getirebilmek için çeşitli dijital kalemlerden yararlanılır. Okul ve iş hayatında belli başlı işlemleri kısa süre içerisinde yapabilmenize destek olan bu ürün çoğunlukla not tutmak için tercih edilir. Baskı yapmadan etkili sonuçlar ortaya koyabildiğinden dolayı hem cihaza zarar vermez hem de elinizi yormaz. Hafif ve minimal tasarım sayesinde uzun saatler boyunca çalışma yapabilmeyi mümkün kılar. Logitech Crayon kalem, müşteriler için dijital kalem alternatifleri arasında yer alır. Ürün ile çeşitli notlar almak, çizimler ve karalamalar yapmak mümkündür. Bununla birlikte makalelere çeşitli açıklamaları eklemeye de yardımcı olur. Logitech Crayon Intense kalem, Apple pencil için uygun yapıdaki uygulamalar ile uyumludur. Çok yönlü olarak kullanılabilir. İlgi çekici özelliklere sahip olan ürünleri satın alabilirsiniz. Çeşitli açılardan kullanım kolaylığı sağlayan mevcut ürünleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Logitech Crayon Kalem Kullanım Biçimi

Logitech Crayon Kalem Kullanım Biçimi

Tablet gibi teknolojik cihazların yaygın şekilde kullanılmaya başlanması, dijital kalemlere olan talepte artışa sebep olur. Farklı yaş gruplarına dahil olan müşteriler tarafından farklı amaçlar için satın alınan kalemler, uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Açma kapama düğmesinin bulunması, Logitech Crayon iPad dijital kalem kullananlar için bir avantajdır. Pil ömrüne olumlu şekilde etki eden bu gibi kullanım imkanlarını kolaylıkla elde edebilirsiniz. Logitech Crayon iPad dijital kalem Intense digital, akıllı uç kısmı ile birlikte hassas çizimler yapılmasını olanaklı kılar. Eğim hassasiyetine sahip olan ürün, tutuş açısına ve ağırlığa bağlı olarak ince ve kalın özelliklere sahip olan çizgilerin çekilmesini sağlar. Normal kalemlerin oluşturduğu etkiyi dijital kalemler ile dijital alanda kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Kalemi kullanmaya başlamadan önce düğmesine basarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Çeşitli amaçlarınız doğrultusunda üründen yararlanabilirsiniz.

Logitech Crayon Kalem Özellikleri ve Yorumları

Logitech Crayon Kalem Özellikleri ve Yorumları

Dijital ürünlerin severek kullanıldığı günümüzde farklı özelliklere sahip olan parçalar da önemli bir hale gelir. Müşterilerin iPad kullanımını kolay ve pratik bir hale getirmek için kullanmayı tercih ettiği Logitech Crayon Intense digital pencil da önem arz eden parçalardan biridir. Herhangi bir gecikme süresi bulunmayan ürün, anında yapmak istediğiniz işlemi algılar. Bu sayede özellikle yazı yazarken kolaylık elde edebilirsiniz. Kalem, alüminyum konstrüksiyon yapıya sahiptir. Böylelikle uzun süre boyunca kullanım için dayanıklılık gösterir. Lityum pile sahip olmasından dolayı tek seferde şarj edilerek 7.5 saate varan kullanım süresini müşterilere sunar. Mevcut güç yönetim sistemi sayesinde 30 dakika boyunca kullanılmadığı takdirde ürün kendi kendini kapatır. Bu da pil ömrüne olumlu katkı sağlar. Logitech Crayon iPad dijital kalem Intense digital fiyat aralığını Trendyol üzerinden öğrenerek ürün teminini gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz Logitech Crayon Intense digital pencil yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.