logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 4
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Mavi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi

Yeni nesil teknolojik cihazlarda oyun oynamak, bu hobiyi edinenler için oldukça zevklidir. Ancak seçilen mouse bu oyun aktivitelerini olumlu ya da olumsuz etkileyebilir. Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse mavi tüm oyun düşkünleri için uygun bir üründür. Hızlı yanıt verebilmeyi sağlayan konforlu özellikleriyle oyun esnasında hızın kaybedilmesini önler. Zengin renk seçenekleriyle müşterilerin zevkine sunulur. Logitech markasına ait bu mouse, metal yaylı tuş gerginliği sistemine sahiptir. Bu özelliği sayesinde oyun oynarken defalarca tıklama yapabilmenize olanak sağlar. Oyun içerisinde cihazın sahip olduğu ekstra tuşlara oyun içi komutlar atayarak konforunuzu artırabilirsiniz. Sağ ve sol tuşları ise hassas tuş aktivasyonuna sahip olacak şekilde tasarlanır. Böylelikle sadece oyun içinde değil, oyun dışında da günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz.

  • Programlanabilir düğmeler
  • USB bağlantı
  • Hızlı yanıt verme

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Bir ürün hakkında doğru ve güvenilir olan bilgi, önceden bu ürünü kullanmış olan müşterilerden alınır. Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse mavi kullananların yorumlarıyla ürünün özellikleri hakkında genel bir bilgi sahibi olunabilir. Bu ürün, programlanabilir altı adet tuşa sahiptir. Bu tuşlar oyun içi veya dışı birden fazla komutun atanabilmesine imkan sağlar. Böylelikle kullanımı kendi yönteminizle kolaylaştırabilir ve hızınızı artırabilirsiniz. 85 gram ağırlığında olan bu cihaz kullanım esnasında yorucu olmaması için hafif tasarlanır. 2,1 metre kablo uzunluğuna sahip olan ürün, mavi rengi ile oldukça şık bir görünüm yaratır. Görsel etkisi göz önüne alındığında Lightsync RGB aydınlatma özelliği şık tasarımının bir parçasıdır. Mouse hassasiyeti ise 100 ila 1000 DPI arasındadır. Siz de birçok özelliği tek ürünle sağlayan cihazı tercih edebilirsiniz.

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi Fiyatları

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi Fiyatları

Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse mavi fiyatları üzerinde etkili olan temel unsurların ürünün sahip olduğu kullanışlı özellikler olduğu görülür. Ürünün kolay kullanımı, hafifliği, şık görünümü gibi birçok özelliği müşterilerin tercih etme sıklığını doğrudan etkileyen özelliklerdir. Ürünün uzun kullanım süresi de tercih edilmesini etkiler. Logitech markasında ait mouse kaliteli ve sağlam malzemelerle üretilir. Mavi renge sahip olmasıyla masa üzerinde hoş bir görünüm yaratır. USB bağlantılı olması tercih edilmesini ve fiyatını etkileyen önemli unsurlardan biridir. Kolay kullanılabilir olması birçok müşterinin tercih etmesindeki sebeplerden biridir. Ayrıca kendi kullanım yönteminizi oluşturmanıza imkan sağlayan tasarımıyla da çokça tercih edilir. Sizi keyifli oyun aktivitenizde yarım bırakmayan bir mouse istiyorsanız, şık görünümü ve işlevsel özellikleri tek ürünle sunan bu cihazı tercih edebilirsiniz.

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi Yorumları

Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Mavi Yorumları

Logitech G203 Lightsync kablolu oyuncu mouse mavi yorumları açısından incelendiğinde müşterilerin beklentilerini bünyesinde barındırdığı fonksiyonel özellikleri sayesinde gerçekleştirdiği ve böylelikle sıklıkla tercih edildiği görülür. Kullanım kolaylığı, şık tasarımı, işlevsel birden fazla özelliğiyle müşterilerin zevkine hitap etmeyi hedefler. Ürünü satın almış olan müşterilerin yorumları da oldukça önemlidir. Bunun nedeni, ürünü deneyimlemiş birinden doğru ve güvenilir bilginin alınabilmesidir. Logitech markasına ait mouse için yapılan yorumlar bu mouseu satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici olur. Bu ürün, tüm bilgisayar tiplerine uyumlu olacak şekilde tasarlanır. 32 bit micro işlemciye sahip olması, oyun içerisinde hızınızı kesmeden devam edebilmenize imkan sağlar. Siz de işlevsel özellikleri başta olmak üzere şık tasarımı, programlanabilen tuşları ve USB bağlantısı ile kolay kurulum sağlayan bu cihaza Trendyol’un avantajlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.