logitech G512 Carbon Lightsync Rgb 920-008947 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi

3.349 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL
9.2
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.078,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.078,58 TL

Ürün Bilgileri

logitech G512 Carbon Lightsync Rgb 920-008947 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dili ve Dizilimi : Türkçe Q, Bağlantı Özellikleri : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Gaming : Evet, Multimedya Özellik : Var, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Logitech G G512 Lightsync RGB GX Blue Clicky Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Türkçe Q Oyuncu Klavyesi - Siyah

Oyuncular için bilgisayarın sahip olduğu donanımlar, son derece önemlidir. Özellikle iyi bir tasarıma sahip olan klavye modelleri, oyun esnasında büyük kolaylık sağlar. Logitech G512 Lightsync RGB GX blue switch mekanik oyuncu klavyesi etkileyici tasarımı ile dikkat çeker. Yüksek performanslı bir oyun deneyimi için avantaj sağlar. Model, 1 ms bildirim hızına sahiptir. Bununla beraber klavyenin teknik özellikleri kullanımı kolaylaştıran sistemleri barındırır. Üç farklı mekanik anahtar arasından seçim yapmaya olanak tanıyan ürün, metalik bir dış tasarıma sahiptir. Fırçalanmış metal yüzey, keskin bir çerçeve sunar. Lightsync ve RGB teknolojileri birleştirilerek tasarlanan aydınlatma sistemi oyunlarda eşsiz bir aydınlatma deneyimi yaşatır. 16,8 milyon tam RGB spektrumunu barındıran Logitech G512 ile sürükleyici bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • Renkli oyuncu klavyesi
  • Özelleştirilebilir renk efektleri
  • Özel tuş dizilimi

Logitech G G512 Lightsync RGB GX Blue Q Klavye Özellikleri

Logitech G G512 Lightsync RGB GX Blue Q Klavye Özellikleri

Konforlu bir oyun deneyimi yaşamak için kısayol tuşlarına sahip olan klavye modellerine ihtiyaç duyulur. Logitech G512 Lightsync RGB mechanical gaming keyboard GX Blue, Romer-G dokunmatik ve Romer-G Lineer mekanik anahtarları arasından seçim yapma imkanı tanır. Orijinal profil olan Romer-G dokunmatik hissedilir bir hareket seçme noktası sağlar. Sessiz ve yumuşak bir tuş vuruşu için Romer-G Lineer mekanik anahtarı mevcuttur. Bu iki profilin sunduğu hareket seçme mesafesi 1,5 milimetre değerindedir. GX Blue anahtarı ise sesli geri bildirim sağlayan oldukça özel bir deneyim sunar. Tıklama ömrü testleri ile dayanıklılıkları ölçülen mekanik anahtar sistemleri uzun süreli kullanıma sahiptir. Klavye, USB 2.0 bağlantı türü ile dizayn edilir. Ürünün kablo uzunluğu son derece ideal ölçüdedir. Siz de bu fonksiyonel özellikleri bulunan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Renkli Tasarımı ile Logitech G G512 Lightsync RGB GX Blue

Renkli Tasarımı ile Logitech G G512 Lightsync RGB GX Blue

Bilgisayar parçalarının tasarımları oyun oynama keyfini yükselten unsurlardır. Logitech G G512 Lightsync RGB GX blue clicky aydınlatmalı mekanik kablolu Türkçe Q oyuncu klavyesi - siyah metalik tasarımıyla göze hitap eder. Her tuş için oyuncu tarafından özelleştirilebilen aydınlatma özelliği ve önceden ayarlanan aydınlatma efektleri vardır. Bu da oyun esnasında aksiyonlar arası geçiş yapar. Klavyenin sahip olduğu aydınlatma sistemi oyun türü doğrultusunda yönetilir. Sürükleyici bir deneyim sunan ürün ile oyun oynamak son derece keyiflidir. Bununla beraber özel tuş takımları oldukça işlevseldir. Yanlış bir tuşa basma sonucu oyundan çıkıldığında FN+F8 kısayolu kullanılarak oyunda kalınan yere geri dönülebilir. Ayrıca LGS özelliği kullanılarak ihtiyaç duyulmayan tuşlar devre dışı bırakılabilir. Özelleştirilen tuşların RGB aydınlatma profilleri hafızaya alınıp diğer tüm sistemlerde kullanılabilir. Siz de bu şık tasarıma kolayca sahip olabilirsiniz.

Logitech G512 Lightsync RGB GX Blue Anahtarlı Klavye Fiyatı

Logitech G512 Lightsync RGB GX Blue Anahtarlı Klavye Fiyatı

Logitech G G512 Lightsync RGB GX blue clicky aydınlatmalı mekanik kablolu Türkçe Q oyuncu klavyesi - siyah fiyatını belirleyen unsurlar birbirinden farklıdır. GX Blue mekanik anahtar sisteminin yanı sıra etkileyici aydınlatma özellikleri fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Konforlu kullanım özelliği fiyatları etkileyen bir diğer unsurdur. Tam fonksiyon tuşları yardımıyla medya erişim kolaylığı sağlayan ürün, oyun için özel olarak dizayn edilen kısayollarla büyük kolaylık sağlar. Ürünü tasarlarken kullanılan dayanıklı alüminyum alaşım malzemesi klavyeye sağlamlık katar. Dayanıklı kaymayan kasa tipi konfor seviyesini yükseltir. Fare ya da şarj kablosu bağlamayı olanaklı kılan USB girişi, bu ürüne üstün bir özellik katar. Logitech G G512 Lightsync RGB GX blue clicky aydınlatmalı mekanik kablolu Türkçe Q oyuncu klavyesi - siyah yorumları ürünün özelliklerini incelemeye yardımcı olur. Bu seçeneği Trendyol’dan satın alabilirsiniz.