logitech G-g923 Driving Force Yarış Direksiyonu

16.191,44 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.999,99 TL

Ürün Bilgileri

logitech G-g923 Driving Force Yarış Direksiyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TECHNICS Satıcı Ünvanı: ESTA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380053309149498 Vergi Kimlik Numarası: 3800533091
    Bu ürün TECHNICS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech yarış direksiyonu TrueForce adında özel bir force feedback teknolojisi ile gelir. Üzerinde yer alan hareket sensörleri sayesinde oyunu kontrol etmeyi sağlar.
  • Yarış direksiyon seti, içerdiği teknoloji sayesinde yarış oyunları üzerinde daha gerçekçi ya da hassas bir direksiyon deneyimi sunar.
  • Logitech G923 driver, direksiyon, yolun yüzey kısmında aracın hızına ya da diğer oyun içi faktörlere tepki verir.
  • Oyun yarış direksiyonu, yüksek kaliteli hall-etki sensörler oyun yarış direksiyonu olarak her hareketi çok hassas bir şekilde kavrar.
  • Logitech yarış direksiyonu üzerinde dört tarafında bir D-pad bulunur, bu da oyun içindeki menülerde gezinme ya da ek işlevler için kullanılır.
  • Yarış oyunları direksiyon seti üzerinde yer alan düşük profilli göstergeler, oyun içindeki bilgileri takip etmeye yardımcı olur.
  • Logitech G G923 Driving Force, direksiyonun tasarımı ve özellikleri sayesinde gerçek bir otomobil direksiyonuna benzer.
  • Logitech G G923 Driving Force yarış direksiyonu üzerinde çift motor bulunduran titreşim geri bildirimine sahiptir, oyun içi olaylara daha fazla anlam katar.
  • Logitech G923 Driving Force Racing PS4/PS5/PC gibi birden fazla cihaza bağlanır, bu cihazlar üzerinde gerçekçi bir oyun deneyimi sağlar.
  • Yarış direksiyonu kapalı devir motor kontrolüne sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech G-G923 Driving Force Yarış Direksiyonu

Bilgisayar aracılığıyla oynanan video oyunları, keyifli zaman geçirmek için sıklıkla tercih edilen aktivitelerden bir tanesidir. Futbol maçları ve araba yarışları sıklıkla tercih edilen oyunların arasında yer alır. Araba yarışı oyunlarını gerçekçi bir simülasyon aracılığıyla oynamak için tercih edebileceğiniz çeşitli aksesuarlar bulunur. Oyun esnasında kullanacağınız direksiyon, araba sürüyormuş hissine kapılmanızı sağlar. Oyun zevkini ve gerçekçi hisleri artıran direksiyonlar yeteneklerinizi sergilemenize yardımcı olur. Bu noktadaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için Logitech G-G923 Driving Force yarış direksiyonu tasarlanır. Ergonomik tutuş özellikleri ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeken ürün, araba oyunlarını sevenlere hitap eder. Direksiyon ve pedalların yer aldığı ürün, kablo bağlantısı kullanılarak ana panele bağlanır. Kolay bir kuruluma sahip olduğu için keyifle oyuna devam etmenizi sağlar.

  • Ergonomik tutuş özellikleri
  • Estetik tasarım
  • Paslanmaz çelik gövde

Logitech G-G923 Driving Force ile Eğlenceli Oyunlar

Logitech G-G923 Driving Force ile Eğlenceli Oyunlar

Araç arayüzü olarak USB 2.0 bağlantısını kullanan ürün, kolay bir kuruluma sahiptir. Oyun oynamak istediğiniz panele kablolar aracılığı ile bağlayabileceğiniz cihaz kesintisiz bir şekilde çalışır. Oyuna hız kesmeden devam etmenize yardımcı olur. Yardımcı ekipmanların kullanımıyla oyuna devam etmek alınan keyfin artmasını sağlar. Gerçek bir araba kullanıyormuş hissi veren Logitech G923 video esnasında kullandığınız aracı kontrol etmenizi sağlar. Komutlarınızı hızlı bir şekilde algılayıp ana panele ileten araç, sürdüğünüz arabanın gitmesini istediğiniz yön hakkında karar vermenizi sağlar. Arabadaki tekerlek hareketlerini ve virajları hissetmenizi sağlayan direksiyon derinlik algısı yaratır. Paslanmaz çelik materyallerin kullanımıyla üretilen direksiyon ve pedallar uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Oyun esnasında gerçeklik algısını kuvvetlendiren, keyfi artıran ekipmanlar katıldığınız karşılaşmalarda yüksek performans sergilemenizi sağlar. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak sahip olacağınız ekipmanlar ile oyun saatlerinin keyfini artırabilirsiniz.

Ergonomik Yapısı ile Logitech G-G923 Driving Force

Ergonomik Yapısı ile Logitech G-G923 Driving Force

Rahat yapısı ile dikkat çeken ürün deri dış yüzey kaplamasına sahiptir. Hakimiyeti artıran ve oyun esnasında rahat hissetmenizi sağlayan dış kaplama, estetik görünümün artmasını sağlar. Sarmal dişli takıma sahip olan direksiyon, sessiz bir şekilde çalışır. Gerçek sürüş hissiyatı veren Logitech G923 direksiyon seti arazi geçişlerini ve tekerleğin kayışını algılamanızı sağlar. Oyun esnasında kurduğunuz hakimiyetin artmasına ve nitelikli bir kontrolün sağlanmasına yardımcı olur. Sert manevralar yapılmadığı sürece kayma gibi problemlerin yaşanmasını engelleyen ürün, oyun masasına rahat bir şekilde kurulur. Sabit bir şekilde tutacağınız ürün ile oyun esnasında kontrol sağlayabilir, gideceğiniz yöne hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz. Set içerisinde bulunan hassas pedal ünitesi, hızlanmanıza yardımcı olur. Gerekli anlarda fren yapmanıza ve vites değiştirmenize olanak sağlayan ürün, video oyunlarınının zevkini artırır.

Uygun Fiyatlı Logitech G-G923 Driving Force

Uygun Fiyatlı Logitech G-G923 Driving Force

Ayarlanabilen zemin pedallarına sahip olan ürün, rahat bir şekilde araba kullanmanıza yardımcı olur. Gereken anlarda hızlanmanıza, vites değiştirmenize ve fren yapmanıza olanak sağlar. H şekline sahip olan 6 konumlu vites çubuğu, arabanın kontrolünü elinizde tutmanıza yardımcı olur. Simülasyonun gerçekliğini artıran ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayan ürün, güvenli bir şekilde monte edilir. Oyun alanına şık ve gösterişli bir şekilde uyum sağlar. 90° dönüş kabiliyetine sahip olan direksiyon, gerçekçi sürüş esnasında manevralar yapmanıza yardımcı olur. Kullanışlı özellikleri ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Logitech G923 fiyatları bütçe dostu alışveriş yapmanızı sağlar. Satın alma sürecinde deneyimli müşterilerin fikirlerini öğrenmek için Logitech G-G923 Driving Force yarış direksiyonu yorumlarını okuyabilir; ürünün montajı, kullanımı ve görüntüsü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.