logitech G231 Prodıgy Gamıng Headset 981-000627 210121789

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech G231 Prodıgy Gamıng Headset 981-000627 210121789

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Oyun performansını arttıran Logitech G231 oyuncu kulaklık akıllı cihazlarla kablolu olarak bağlantı kurar.
  • Rahat yapılı kulak üstü kulaklık modeli
  • Playstation, tablet, bilgisayar, laptop, telefon ve Xbox gibi akıllı cihazlarla kullanılır.
  • Kablolu kulaklık stereo ses çıkışıyla oyun içi grafiklerin seslerini yüksek netlikte duymayı sağlar.
  • İsteğe göre ayarlanabilen bilgisayar kulaklığı tasarımında kafa bandı yastığı bulunur. Bu yastık konforlu ve rahat bir kullanım imkanı sunar.
  • Şık tasarımlı siyah kulaklık modelinde kumanda özelliği de vardır. Kumanda özelliğini kullanarak çok fazla efor sarf etmeden kulaklığa komut verebilirsiniz.
  • Kablolu oyuncu kulaklığı yüzey tasarımında bulunan turuncu renkler kulaklığın dikkat çekmesini sağlar.
  • Mikrofonlu oyuncu kulaklık modelinin kablo uzunluğu 2 metredir.
  • Konforlu kullanım desteği sunan kulak üstü kulaklık gaming modelinin kumanda özelliğini kullanarak ses düzeyini belirleyebilir veya tamamen kapatabilirsiniz.
  • G231 Prodigy kulaklığın yastıkları çıkarılabilir yapıdadır. Isıya ve tere karşı dayanıklıdır.
  • Logitech G231 Prodigy gaming headset kulaklığın yastıklarını çıkartarak yıkayabilirsiniz. Kulaklığı ise nemli bir bez yardımıyla tozundan arındırabilirsiniz.
  • G231 Logitech kulaklığın duruşunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • Kompakt Logitech G231 kulaklık kullanımdan sonra rahatça katlanıp saklanabilir. Yerden tasarruf etmenizi sağlar.
  • Işıksız oyuncu kulaklığı kulağın tamamını kaplar. Ayarlanabilir tek yönlü mikrofon özelliğiyle kristal netliğiyle sohbetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Logitech G231 Prodıgy Gamıng Headset

Kulaklıklar, gün içerisinde farklı amaçlara hizmet eden ürünler arasında yer alır. Gerek oyun oynarken gerekse iletişim kurarken bu tür materyallerden yardım alınır. Logitech markasına ait olan ürün de gelişmiş özellikleri ile kaliteli bir hizmet sunan araç gereçler arasında yer alır. Müşterilerin beklentilerine yönelik tasarlanan ürün, genel olarak siyah renk tonuna sahiptir. Bunun yanı sıra üzerinde bulunan turuncu renkli detaylar oldukça dikkat çeker. Logitech G231 Prodigy gaming headset, sadece tasarım açısından değil; işlevselliği yönünden de müşterileri memnun eder. Dahili mikrofona sahip olması, oyun oynarken iletişim kurabilmeye yardımcı olur. Grup oyunlarında gereksinim duyulan iletişim kurma isteğini, bu ürün ile giderebilirsiniz. G231 Prodigy ile oyun oynarken alacağınız keyfi artırabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

  • Siyah renk
  • Kablolu bağlantı
  • Dahili mikrofon

Kaliteli Tasarımıyla Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Kaliteli Tasarımıyla Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Logitech, pek çok alanda olduğu gibi kulaklık üretiminde de kalitesini ortaya çıkaran markalardan biridir. Ürettiği ürünler hem kullanışlı hem de estetik bir tasarıma sahip olur. Bu da müşterilerin ilgisini çeker. Logitech G231 Prodigy kulaklık, kablolu bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda yan kısmında bulunan dahili mikrofon ile kaliteli bir hizmet sunar. Kablolu olması, cihazlar ile kolaylıkla bağlantı kurabilme noktasında yardımcı olur. Kulak üstü model olan ürün, kulakları rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanır. Buna bağlı olarak uzun saatler boyunca aynı ürünü kullanabilirsiniz. 981-000627 model koduna sahip olan tasarımı temin ederek gün içerisinde kendinize zaman ayırabilir ve keyif dolu anlar geçirebilirsiniz. Kalın kemer kısmının yanı sıra kulaklık tasarımıyla dikkat çeken ürün, uzun ömürlüdür. Siz de seçimlerinizi kaliteyi beraberinde getiren bu modelden yana yapabilirsiniz.

Pratik Kullanımlı Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Pratik Kullanımlı Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Oyun oynarken kulaklık kullanmayı tercih eden kişiler için özel tasarımlar yapılır. G231 şeklinde ifade edilen model, uzun soluklu oyunlarda kullanılan ürünü ifade eder. Bu tasarım, kulaklık yastık kısımları ile dikkat çeker. Özellikle sıcak havalarda uzun süreli kullanım sonucunda meydana gelen ısı ve ter gibi istenmeyen sonuçları ortadan kaldırabilirsiniz. Logitech oyuncu kulaklığı sayesinde kendinize ayırdığınız zaman dilimlerini keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Modelin yastık kısımları yumuşak olduğundan dolayı konforu da beraberinde getirir. Bu kısımda yer alan kılıfları kolaylıkla çıkararak yıkama imkanı elde edebilirsiniz. Sık kullanılan ürünü, uygun hijyen seviyesine getirmek için gereksinim duyulan işlemleri, kısa süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Logitech G231 Prodigy gaming headset kullananlar tarafından beğeni toplayan bu model, sıklıkla talep edilir. Zaman içinde geliştirilerek müşterilerin kullanımına sunulan üründen yüksek fayda sağlayabilirsiniz.

Bütçenize Dost Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Bütçenize Dost Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Logitech G231 Prodigy gaming headset satın alarak sunulan imkanları hayatınıza dahil edebilirsiniz. İnce ve estetik tasarımı ile hafif olarak nitelendirilebilecek şekilde kullanımı hazır hale getirilen ürün, kulak üstü modeldir. Bu nedenle baş kısmını rahatsız etmemesi beklenir. Yumuşak süngerlerin yanı sıra kulaklar için sunduğu olanaklar da dikkat çekicidir. Gerekli genişliğe sahip olan kemer kısmı sayesinde de başı rahatsız etmez. Logitech G231 prodigy gaming headset yorumları, oyuna odaklanabilme noktasında yardımcı olan detayların yanı sıra ürünün yüksek performans gösterdiğine dair bilgiler de içerir. Tasarımın sahip olduğu detaylar, Logitech G231 Prodigy gaming headset fiyatının belirlenmesine yardımcı olur. Bütçeniz doğrultusunda seçim yapabilmek için oluşturulan kampanyalar ile ihtiyaç duyduğunuz bu modele indirimli şekilde sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürün özelliklerini inceleyebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.