8
Konsol Gamepad ve Joystick kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu 941-000130

12.000 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.299 TL
Kargo Bedava
16.149 TL
7.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.999 TL

Ürün Bilgileri

logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu 941-000130

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknoCrest Satıcı Ünvanı: METİN ALTUNDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1589659948400000 Vergi Kimlik Numarası: 0671532035
    Bu ürün TeknoCrest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 900 derece direksiyon seti
  • Windows 10, Windows 7, Windows 8 sistemleri ile uyumlu olarak kullanıma uygundur.
  • PC direksiyon seti çeşidinde titreşim özelliği bulunur. Kablolu bağlantı tipi ile kullanılmaya uygundur.
  • Logitech G29 direksiyon seti içerisinde pedal mevcuttur. Pedal seçenekleri arasında
  • fren, gaz, debriyaj bulunur
  • Playstation direksiyon seti bilgisayar ve oyun konsolu ile kullanılmaya uyumludur. Set
  • PlayStation ve Windows sistemlerini destekler.
  • PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 cihazları ile uyumlu olarak kullanılır. USB kablosu ile bağlantı kurulur.
  • 260 mm genişlik, 270 mm yükseklik, 278 mm derinlik ve 2250 gram ağırlık ölçülerine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Playstation 4
  • Ürün Türü Direksiyon
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G29 Ps5, Ps4 Ve Pc İle Uyumlu Driving Force Yarış Direksiyonu (İthalatçı Garantili)

Gelişen teknolojinin en çok kullanıldığı alanlardan biri, sanal oyun sahalarıdır. Driving force yarış direksiyonu, oyun severler için özel olarak tasarlanır. Sanal alemdeki yarış tutkunları, çift motor geri bildirim özelliğine sahip yeni oyuncaklarını oldukça beğendiklerini belirtir. Gelişen teknolojiyle yeni tasarlanan direksiyon, 900 derece dönüş özelliğiyle rahat bir kullanım sağlar. Manyetik etkili direksiyon algılayıcı ile çalışan aletin yanında birlikte gelen pedalları, halı tutuş özelliğiyle rahat bir oyun keyfi sunar. Aşırı ısınmaya karşı özenle tasarlanan ürünün ömrü uzundur. Logitech G G29 driving force yarış direksiyonu, akıcı vites değişimleri sayesinde gözünüzü yoldan ayırmadan size sürüş imkanı sağlar. Yerleşik kıskaçlar ve cıvataları sayesinde alet, yüksek düzey tutuş özelliğine sahiptir. Böylece sert manevralara karşı oldukça dayanıklıdır.

  • Üst düzey tutuş özelliği
  • Rahat kullanım
  • Avantajlı fiyat

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Özellikleri

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Özellikleri

Ps4, Ps5 ve bilgisayar uyumlu Logitech G29 driving force yarış gaming direksiyon, son teknoloji ile üretilir. Oyunlarla uyumlu kusursuz bir yarış simülasyon donanımına sahiptir. Driving force, en yeni sürüm konsol oyunlarında kullanılabilir. Cihaz yanında gönderilen aparatlarıyla halı ve yere sabitleme imkanı bulunur. Böylece en hızlı ve ani manevra gerektiren anlarda dahi oyundan kopmazsınız. Logitech G29 Ps5, Ps4 ve PC ile uyumlu driving force yarış direksiyonu (ithalatçı garantili) ile tüm virajlarda ve her türlü arazide tekerleklerinizin çekiş gücünü hissedersiniz. Yüksek performanslı ve çift motorlu güç geri bildirimi, güç efektlerini gerçekçi bir şekilde hissetmenizi sağlar. Isınma sorunu bulunmayan ürün, uzun süre kullanılabilecek şekilde tasarlanır. Rahat kullanım için tasarlanan alet, uzun mesafeli bir yarış direksiyonudur. Siz de bu seçeneği gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Kullanımı

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Kullanımı

Rahat ve kaliteli oyun performansı yaşamanız için tasarlanan Logitech G29 Ps5, Ps4 ve PC ile uyumlu driving force yarış direksiyonu (ithalatçı garantili) yorumlarına bakıldığında ürünün gerçekliği yansıtan özellikleri ön plana çıkar. Yenilenmiş tasarımı ile üst düzey bir oyun keyfi sunan cihaz, ısınmaya dayanıklı üretilir. Uzun süre kullanabilmeniz için tasarlanır. Kolay kuruluma sahip Logitech G29 driving force yarış direksiyonu, tüm denetimlerinizin erişebileceğiniz yerde olmasını sağlar. Tüm konsol oyunları ile uyumlu olması, Logitech G29 Ps5, Ps4 ve PC ile uyumlu driving force yarış direksiyonu (ithalatçı garantili) kullananların cihazı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden biridir. Sessiz, pürüzsüz ve elde dikilmiş deri direksiyonu, çelik pedalları ve hassas geri bildirimi ile oyunculara her anlamıyla gerçekçi bir deneyim yaşatır. Hızlı ve ani manevralarınızda sarsıntı dahi yaratmaz ve oyundan kopmanıza engel olur.

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Fiyatı

Logitech Driving Force Yarış Direksiyonu Fiyatı

Uzun süre kullanabilmeniz için ısınmaya dayanıklı olarak tasarlanan oyun aleti, size gerçekçi bir deneyim sunar. Logitech G29 Ps5, Ps4 ve PC ile uyumlu driving force yarış direksiyonu (ithalatçı garantili) satın alan müşteriler, tüm aparatlarının orijinal hallerine yakın olan ürün kullanımının oldukça heyecan verici olduğunu belirtir. Kampanyalı fiyatı ile oyun severlerin dikkatini çeken Logitech G29 Ps5, Ps4 ve PC ile uyumlu driving force yarış direksiyonu (ithalatçı garantili) fiyat bilgisine hızla ulaşabilirsiniz. Kurulum kolaylığı ve kullanım rahatlığı için tasarlanan ürün, size unutulmaz bir oyun keyfi sunar. Orijinal bir deneyim yaşamak isteyen oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan cihazı Trendyol’dan 5099206057319 kodu ile de aratabilirsiniz. Kullananlar tarafından şiddetle tavsiye edilen cihazı hız ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.