logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757

1.419 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
9.2
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.598 TL1.498 TL
Kargo Bedava
1.869 TL1.497 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WebPa Satıcı Ünvanı: KEMAL ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890075425
    Bu ürün WebPa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tipi : Mikrofonlu Kulaklık, Bağlantı Tipi : Kablolu, Kullanım Şekli : Kafa Bandı, Bağlantı Girişi : 3.5mm, Ses Çıkışı : 20Hz ~ 20 khz, Empedans : 39 ohm, Hassasiyet : 107db, Kablo Uzunluğu : 2 Metre, Frekans Yanıtı : Kulaklık 20 Hz – 20 kHz / Mikrofon 100 Hz – 20 kHz, Hoparlör Çapı : 50.0 mm, Garanti : 24 Ay, Açıklama : Yükseklik: 172 mm-Genişlik: 81.7 mm-Derinlik: 182 mm,

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu Jack
Geri Bildirim Ver

Logitech G332 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık

Logitech G332 oyuncu kulaklığı, bir taraftan güçlü ses üretirken bir taraftan da konuşmacı sesinin karşı taraftan net bir şekilde duyulmasını sağlar. Kusursuz deneyim sunan Logitech G332 kulaklık üstün yapısı ile sizi yarı yolda bırakmaz. Yenilikçi teknoloji ürünü olan model sayesinde siz de aradığınız deneyimi kaliteli şekilde yaşayabilirsiniz. Oyunun tüm anlarına hakim olarak rakiplerinizi geride bırakabilir, oyun arkadaşlarınızla iletişimde kalabilir ve cihazı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Gelişmiş yapısı ile size yüksek kaliteli sesi ergonomik bir şekilde sunan Logitech kulaklık G332 geliştirilmiş üstün performansıyla beklentileri karşılar. Kusursuz hizmet hedefleyen teknolojik ürünün yüksekliği 172 mm, genişliği 81,7 mm ve derinliği 182 mm ebatlarındadır. Çevrimiçi aktivitelerde kontrolün sizde olmasını sağlayan modeli inceleyerek müşteri memnuniyeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Gelişmiş yapı
  • Kusursuz oyun deneyimi

Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı Özellikleri

Logitech G332 oyuncu kulaklığı teknik özellikleri arasında kablolu bağlantı tipi, uzaktan kumanda, stereo ses çıkışı, mikrofon gibi birçok nitelik bulunur. Logitech G332 modeli yastıklama ile desteklenen tasarımı sayesinde kullanım sırasında kulağı kaplar. Ayarlanabilir kafa bandına sahip modelin hoparlörü üzerinde 90° derece dönebilen hareketli mikrofonu vardır. Kullanım kolaylığı sunan kollu mikrofonun ses alış şekli 6 mm kardiyot ve 100 hz - 20 khz frekans yanıtı üzerinden sağlanır. Gürültü engelleme özelliği bulunan mikrofonla sesinizi karşıya net bir şekilde duyurabilirsiniz. Mikrofonu elle yukarıya çevirdiğinizde ses otomatik kapanır ve sesinizin karşıya gitmesini engelleyebilirsiniz. Logitech kulaklığın üzerinde kafa bandı yastığı bulunur ve yastığının içi dayanıklılığı artıran paslanmaz çelikle kaplıdır. Logitech G332 oyuncu kulaklığını bilgisayar, tablet, telefon, konsol gibi tüm elektronik cihazlarla uyumlu şekilde kullanabilirsiniz.

Logitech G332 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Logitech G332 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Logitech G332 oyuncu kulak üstü kulaklık modelini üstün performanslı yapısı ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ürünün 20 hz - 20 khz olan frekans tepkisi, ayak seslerinden rakiplerin nefes alıp verişine kadar hiçbir detayı atlamadan hamle yapmanızı olanaklı kılar. 3.5 mm evrensel jak girişi ile tüm dijital cihazlara kolayca bağlanabilirsiniz. Ürünü 2 metre uzunluğundaki kablo ölçüsü ile hareket özgürlüğünden taviz vermeden rahat şekilde kullanmanız mümkündür. Kablo üzerinde yer alan kumanda ile çeşitli fonksiyonları kontrol edebilirsiniz. Kumandanın işlevleri arasında mikrofon ve ses kontrolleri, medya oynatma, ileri atlama, geri alma gibi seçenekler yer alır. Logitech G332 oyuncu kulak üstü kulaklık fiyatları beklentileri karşılayacak rakamlardadır. Marka güvencesiyle sunulan modelde stereo ses çıkışı bulunur. Pasif gürültü önleme özelliği olan kulaklık ile dış seslerin karşıya gitmesini önleyebilirsiniz.

Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Logitech G332 oyuncu kulak üstü kulaklık 981-000757 modeli sınıfının gözde ürünlerinden biridir. Performans sağlayan teknolojisi sayesinde rakiplerinizi hızlı şekilde mağlup etme yeteneğine sahip olabilir ve benzersiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Logitech G332 oyuncu kulak üstü kulaklık kullananlar ürünle ilgili deneyimlerini müşteri yorumları kısmında belirtirler. Bu yorumlardan destek alarak modelin sunduğu avantajları detaylı bir şekilde öğrenme şansınız vardır. Siz de bu ürünü kullanarak oyun sırasında tüm ince detayları duyabilir, ekip arkadaşlarınızı yönlendirebilir, seri hamle yapma şansı yakalayarak rakiplerinizi hezimete uğratabilirsiniz. Müzik dinleme ve film izleme keyfinizi de yükselten G332 modelini yolculukta, ofiste ya da kalabalık ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Logitech G332 oyuncu kulak üstü kulaklık yorumları, fiyatları ve değerlendirmeleri için Trendyol’un sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Ürünü kullanışlı bir hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz.