logitech G502 Hero RGB 910-005471 Kablolu Oyuncu Mouse

1.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.049 TL
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.016 TL
Kargo Bedava
2.359 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G502 Hero RGB 910-005471 Kablolu Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: OFİSJET BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634084687000001 Vergi Kimlik Numarası: 6340846870
    Bu ürün Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncu mouseları arasında olan model, 16 gram hafif yapısıyla hızlı kullanım imkanı verir.
  • Işıklı mouselar arasında yer alan model, 75 mm genişlik ve 132 mm yüksekliği ile rahat bir kavrayış imkanı sağlar.
  • Logitech G G502 400 ips değerinde fare izleme hızı özelliği ile ön plana çıkar ve verimli bir performans gösterir.
  • Kablolu oyuncu mouse güç kaynağı kablo olan bu mouse modeli basmalı butonlar ile çalışır.
  • Logitech G G502 Hero 15000 Dpl bir mouse hassasiyeti sunar.
  • Optik oyuncu mouse 11 adet buton sayısı ile multi-fonksiyonel kullanım sağlar.
  • Logitech G G502 Hero High performance oyuncu mouse modelini hızlı işlemlerin takip edilmesini mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 11
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Pilli
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G502 Hero High Performance Oyuncu Mouse RGB Siyah 910-005471 Fiyatı - Trendyol

Oyuncuların oyun sırasında yüksek verim elde edebilmeleri için mouse modellerinin DPI seviyesi oldukça önemlidir. Logitech G G502 HERO 25.600 DPI seviyesine sahip olarak üretilir. Ayrıca aydınlatma sistemi sayesinde göz alıcı bir görünüm sunan harika tasarıma sahiptir. Maksimum doğruluk için üretilen optik algılayıcıları sayesinde gelişmiş izleme elde edebilirsiniz. Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse - siyah 910-005471 daha iyi bir oyun deneyimi için sizlere özel oyun profilleri sunar. Bu sayede her tuş ile kendinize göre doğru oyun metodu oluşturabilirsiniz. Logitech mouse G502 HERO 11 düğmeden oluşarak programlanabilir bir sisteme sahiptir. Hassasiyet sisteminin yüksek olması sebebiyle de doğru bir oyun algılaması sunar. Dilerseniz detaylı bilgi için G502 incelemelerine göz atabilirsiniz.

  • Optik algılayıcı
  • Özel tasarım
  • Programlanabilir sistem

Optik Algılayıcı Logitech G502 HERO Gaming Mouse

Optik Algılayıcı Logitech G502 HERO Gaming Mouse

Yüksek performanslı oyuncu fareleri optik algılayıcılara sahip olarak daha fazla işlevsel özellik gösterir. Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse optik algılayıcılara sahiptir. Filtreleme sistemi ile üretilerek hızlı bir sistem içerir. Logitech G G502 HERO 400 ve üzeri IPS ile üretildiğinden yüksek bir ivme kazandırarak hızlı geçişler elde edebilmenize yardım eder. 11 adet programlanabilir düğmesi sayesinde denetimlerinizi gelişmiş bir şekilde yapabilirsiniz. Her birini ayrı ayrı programlayarak kendinize uygun kriterler halinde kolayca ayarlayabilirsiniz. Logitech G502 HERO gaming mouse sayesinde optik algılayıcılarınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu sayede yorulmadan güçlü bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. Avucunuza uyum sağlayan ergonomik tasarımı sayesinde işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Bilgilerin detaylarını öğrenebilmek için G502 HERO incelemelerini okuyarak güvenle satın alabilirsiniz.

Özel Tasarımlı Logitech G502 Siyah Oyuncu Mouse

Özel Tasarımlı Logitech G502 Siyah Oyuncu Mouse

Farelerin güzel bir görünüm sunması işlevine ek olarak dekoratif açıdan da faydalı olur. Logitech HERO G502 sahip olduğu özel tasarımla dikkat çekici bir görünüm sağlar. Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse - siyah kullananlar tasarımından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Özel taktikleri parmak uçlarınızda kolay bir şekilde hissedebilirsiniz. Hazırladığınız profili oyun sırasında rahatlıkla kullanarak yüksek performans elde edebilirsiniz. Bununla birlikte avantaj kazandıracak ayarları sayesinde de oyun deneyiminizi mükemmel hale getirebilirsiniz. Dengenizi en iyi şekilde ayarlayarak cihazınızı o noktaya yerleştirebilir, bu sayede Logitech G G502 ile kolay bir kullanım elde edebilirsiniz. Dış görünümünün metalik yapısı sebebiyle göz dolduran bir tasarıma sahip olarak hoş bir dekoratiflik kazanabilirsiniz. Siz de özel tasarımlı Logitech G502 mouse modelini satın alarak oyun deneyiminizi yükseltebilirsiniz.

Programlanabilir Sistemli Logitech G502 HERO Fiyatları

Programlanabilir Sistemli Logitech G502 HERO Fiyatları

Oyun sırasında temel performansınızın yüksek bir düzeyde olması deneyiminiz açısından oldukça önemlidir. Bununla birlikte avantajlı fiyatlarla satışa sunulması da oyuncuların uygun bir şekilde sahip olabilmelerini sağlar. G502 HERO Logitech programlanabilir sistemi sayesinde yüksek bir performans sağlar. Ayrıca Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse - siyah tasarımını mat yüzeyle birleştirerek göz alıcı bir görünüm sunar. Ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olabilmek için de Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse - siyah yorumlarını okuyabilirsiniz. G502 fiyatları uygun bir şekilde kategorize edilerek satışa sunulur. Logitech G G502 HERO 25.600 DPI yüksek performanslı oyuncu mouse - siyah fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak güvenle satın alabilirsiniz. Programlanabilir sisteme sahip bu fareye sahip olarak oyun deneyiminize kesintisiz bir şekilde devam etmeniz mümkün olur.