logitech G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.389 TL
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL2.430 TL

Ürün Bilgileri

logitech G502 Se Hero Yüksek Performans Rgb Oyuncu Mouse - 11 Tuşlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech G502 SE Hero Gamıng Kablolu USB Mouse (910-005728) ÖZELLİKLER Yükseklik132 mmGenişlik75 mmDerinlik40 mmAğırlık121 gram, yalnızca mouseKablo Uzunluğu2,1 mİsteğe bağlı ekstra ağırlıklar18 grama kadar (5 x 3,6 g)İZLEMEAlgılayıcıHERO?Çözünürlük100 ? 16000 dpiMaks. hızlanma>40G Logitech G240 Oyun Mouse Pad'i üzerinde test edildiMaks. hız>400 ips Logitech G240 Oyun Mouse Pad'i üzerinde test edildiYANIT VERMEUSB veri biçimi16 bit/eksenUSB bildirim hızı1.000 Hz (1 ms)Mikro işlemci32 bit ARMDiğer ÖZELLİKLERYerleşik bellek: 5 profile kadar (127.1.7 yazılımını gerektirir)LIGHTSYNC RGB: 1 bölgeÖrgülü kabloGEREKSİNİMLERWindows 7® veya üzerimacOS 10.11 veya üzeriChrome OS?USB bağlantı noktasıLogitech G HUB için internet erişimi (isteğe bağlı) Aydınlatma Var Bağlantı Kablolu Buton Sayısı 11 DPI 16000 DPI Kullanım Amacı Oyun Mouse Formu Sağ El Mouse Scroll-Tilt Var Mouse Tipi Laser RGB Yok Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 11
  • Mouse Tipi Laser
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G502 Se Hero ile Maksimum Performans Avucunda

Gelişen teknoloji ile ortaya konulan ürünler sürekli olarak değişiklik gösterir. Cihazlar, aksesuarları ve eklentileri hızlı bir şekilde farklılaşarak her ihtiyaca uygun hale gelir. Bu durum da teknolojiden kolaylıkla faydalanabilmenizi sağlar. Özellikle oyun severlerin deneyimini iyileştirmek üzere birçok cihaz ortaya çıkar. Bunlardan biri G502 Se Hero yüksek performans rgb oyuncu mouse - 11 tuşlu aksesuardır. Özellikleri, şık tasarımı ve kalitesi ile fark yaratan bir üründür. Birçok farklı özellik sunan ve sınırları yeniden belirleyen bu ürün oyunlara anlam kazandırır. Her insanın kullanabileceği bu ürünler kaliteli marka tarafından üretilerek keyifli kullanım imkanı sunar. Özelliklerinden faydalanmak ve oyunlarda fark yaratmak için Logitech G502 Se alabilirsiniz. Seçkin markanın farkını hissetmeye hemen başlayabilirsiniz. Logitech G502 Se Hero ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

  • Şık Tasarım
  • Fonksiyonel Özellikler
  • Rahat Kullanım

Oyunlara Fark Katan Logitech Oyuncu Mouse

Oyunlara Fark Katan Logitech Oyuncu Mouse

Dijital oyunlar son dönemlerde birçok insanı kendine bağlayan ve vazgeçilmez hale gelen eğlence türleri arasındadır. Grup veya tek olarak oynanabilen her bir oyunun konusu farklıdır. Bu durum her zevke hitap eden eğlencelerin ortaya çıkmasını sağlar. Bu oyunlara anlam kazandıran aksesuarlar da hem keyifli hem de rahat bir deneyim sunar. Logitech G502 Se gaming mouse boyutları ile elinize tam olarak uyum sağlamak amacıyla üretilir. Bu durum da kolay hakimiyet imkanı ortaya koyarak oyunların eğlence boyutunu artırır. Kablolu olan bu ürün oldukça şık tasarıma sahiptir. Çeşitli testlerden geçirilerek profesyonel kullanım imkanı sunması amacıyla tasarlanan bu ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Logitech G505 Se Hero yüksek dayanıklılığa sahiptir. Çeşitli fonksiyonları ile fark yaratan bu ürün keyifle kullanmanız için sizlere sunulur. Dilerseniz G502 Se Hero yüksek performans rgb oyuncu mouse - 11 tuşlu yorumlarına göz atarak bu ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Avantaj Sağlayan Logitech Oyuncu Mouse Özellikleri

Avantaj Sağlayan Logitech Oyuncu Mouse Özellikleri

Oyunlarda serilik, dinamizm ve canlılık kazanmak amacıyla ortaya konula bu ürün şık tasarımı sayesinde göz zevkinize hitap eder. Bunun yanında avantaj sağlayan G502 Se özellikleri oldukça fazladır. Windows 7 ve MacOs 10.11 üzeri işletim sistemine sahip tüm cihazlarla uyum içerisindedir. USB bağlantı kablosu sayesinde de kolaylıkla kullanılır. Oldukça uyumlu ve avantajlı olan bu ürün herkese hitap edebilmesi amacıyla tasarlanır. Örgülü kablosu ile yüksek dayanıklılık sağlayan bu ürün aksiyon oyunlarında fark yaratır. G502 Se Hero gaming mouse donanımları ile fark yaratırken çeşitli testlerden geçerek kalitesi kanıtlanmıştır. Üstelik hafif ve ergonomik tasarımı ile kolay kullanım imkanı sunan bir üründür. Logitech G502 Se mouse 5 profile kadar yerleşik belleğe sahiptir. 32 bit ARM mikro işlemcisi ve hızlı yanıt verme sistemiyle avantaj sağlar.

Bütçe Dostu Logitech Oyuncu Mouse Fiyatları

Bütçe Dostu Logitech Oyuncu Mouse Fiyatları

Elektronik cihazlarla büyük bir uyum içerisinde olan bu aksesuar oyun deneyimini iyileştirir. Bunun yanında normla kullanıma da oldukça uygundur. Profesyonellik sağlayan özellikleri ve fark yaratan tasarımı ile pek çok insanın tercihi haline gelir. G502 Se Hero oldukça uygun fiyatlarlarla sizlere sunulur. Üstelik belli dönemlerde gerçekleştirilen indirim ve kampanyalardan faydalanarak da G502 Se modelini oldukça cazip bir şekilde alabilirsiniz. Ürün hakkında kararsızlık yaşamanız halinde G502 Se Hero yüksek performans rgb oyuncu mouse - 11 tuşlu yorum kısmını inceleyebilirsiniz. Bu özellik doğru ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunar. G502 Se yorumlar bölümü sayesinde ürünün kalitesini ve işlevlerini almadan önce öğrenebilirsiniz. Logitech G502 Se Dpi ürünü sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Tüm bu özelliklerden faydalanarak avantajlı bir şekilde ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Logitech G502Se Dpi ürününe güvenli, hızlı ve pratik şekilde sahip olabilirsiniz.