logitech G G935 Lightsync 7.1 Surround Ses Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000744

7.857,61 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech G G935 Lightsync 7.1 Surround Ses Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000744

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Betaplus Satıcı Ünvanı: BETA PLUS TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167058786900018 Vergi Kimlik Numarası: 1670587869
    Bu ürün Betaplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tipi : Mikrofonlu Kulaklık, Bağlantı Tipi : Kablosuz, Kullanım Şekli : Kulaküstü, Bağlantı Girişi : 3.5mm, USB, Ses Çıkışı : 20Hz ~ 20 khz, Empedans : 39 Ohm (pasif) / 5000 Ohm (aktif), Hassasiyet : 93 dB, Kablo Uzunluğu : Şarj Kablosu: 2m / Mobil Kablo: 1.5m, Frekans Yanıtı : Kulaklık: 20Hz~20KHz / Mikrofon: 100Hz~10KHz, Mesafe : 15 Metre, Hoparlör Çapı : 50mm, Garanti : 24 Ay, Açıklama : 7.1 Surround,

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
Geri Bildirim Ver

Logitech G935 Kulaklık 7.1 Surround Lightsync Gaming Headset 981-000744 Fiyatı - Trendyol

Oyuncular için oyun esnasında gerçeklik hissini yüksek düzeyde yaşamak oldukça önemlidir. Bu gerçeklik hissini yaşatmak için farklı ekipmanlar tasarlanır. Gaming kulaklıklar, konforlu tasarımları ve etkin ses iletimi ile oyuncuların vazgeçemedikleri ekipmanlar arasında yer alır. Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound kablosuz Lightsync RGB oyuncu kulaklık oyunseverler için özenle tasarlanır. Ürün, sesleri kaliteli bir şekilde algılamanıza ve oyun esnasında yüksek verim almanıza katkı sağlar. Farklı ses tonlarını algılayabilmek için frekans tepkisinin geniş olması oldukça önemlidir. Markanın bu ürünü frekans aralığı bakımından oldukça gelişmiş özellik gösterir. 10 Hz ile 10 kHz frekans yanıt aralığına sahip ürün, mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Logitech G935 DTX:X 7.1 modelinin diğer özellikleri şöyledir:

  • Şık tasarım
  • Kulağı kaplayan konforlu pedler
  • Katlanır mikrofon özelliği

Şık ve Kullanışlı Logitech G935 DTX:X 7.1 Surround Sound

Şık ve Kullanışlı Logitech G935 DTX:X 7.1 Surround Sound

Bazı kişiler boş vakitlerini eğlenceli faaliyetlerle doldurmak ve stresten kurtulmak için oyun oynamayı tercih ederler. Doğru ve profesyonel ekipmanlara sahip olmak, oyun zevkini konforlu bir şekilde deneyimlemenize fırsat verir. Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound kablosuz Lightsync RGB oyuncu kulaklık oyunları gerçeğe yakın bir şekilde deneyimlemenizde büyük bir paya sahiptir. Çevrim içi oyunlarda tüm sesleri detaylı bir şekilde duyabilirsiniz. Oyun sırasında düşmanın ayak seslerini duyabilir, nereden geldiğini anlayarak avantaj sağlayabilirsiniz. Müzik dinlerken veya video izlerken de Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound kulaklık tercih edebilirsiniz. Kablosuz bağlantı ile telefon, tablet gibi cihazlara ürünü bağlayabilirsiniz. Okulda, işte, otobüste kullanabileceğiniz ürün ile etrafınızdaki seslerden izole olabilirsiniz. Ayrıca, ürün sesi dışarı aktarmayan özelliğe sahiptir. Etrafınızdaki insanları rahatsız etmeden müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tasarım Harikası Logitech G935 DTX:X 7.1

Tasarım Harikası Logitech G935 DTX:X 7.1

Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound kablosuz Lightsync RGB oyuncu kulaklık 981-000744 model ürün kablosuz bağlantı imkanı sunar. Böylece kablo karışıklığından kurtulabilirsiniz. Ürün, kulak üstü ve kablosuz tasarıma sahip olduğu için eller serbest kullanıma fırsat verir. Koşu yaparken veya oyun esnasında kulaklığın düşme riski olmadan konforlu bir şekilde aktivitenize devam edebilirsiniz. Ürün kulak üstü olduğundan dolayı kullanım kolaylığı sağlar. Üstün ses teknolojisiyle sesler gerçekçi bir şekilde yansıtılır. Gürültüyü filtreleyen teknoloji, orijinal sesleri alabilmeniz için tüm sesleri dengeler. Böylece rekabetçi oyunlarda aksiyonu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Film izlerken insan seslerini ve efektleri net bir şekilde algılayabilir, filmin içinde gibi hissedebilirsiniz. Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound Kablosuz Lightsync RGB Oyuncu Kulaklık kullananların tecrübeleriyle satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Logitech G935 DTX:X 7.1 Kulaklık

Avantajlı Fiyatlarla Logitech G935 DTX:X 7.1 Kulaklık

Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound Kablosuz Lightsync RGB oyuncu kulaklık fiyatları ürünün özelliklerine, kullanılan teknolojiye, malzeme ve materyallere göre belirlenir. Markanın bu ürünü her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Tasarımı ve mikrofon özelliği fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Yeşil ve siyah renk kombinasyonu ile zevkinizi yansıtabilirsiniz. Ayrıca katlanır özelliğe sahip mikrofon ile karşınızdaki oyuncuyla rahatlıkla iletişim kurabilir, anında tepki verebilirsiniz. Ürünün gürültü önleyici özelliği sayesinde sesinizi kalabalık ortamlarda bile rahatlıkla iletebilirsiniz. Logitech G935 DTX:X 7.1 surround sound kablosuz Lightsync RGB oyuncu kulaklık yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Tasarım harikası, kullanışlı ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.