logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse

710 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unifying özelliği vardırBoyutlarMouseYükseklik x Genişlik x Derinlik: 61,6 mm x100,3mm x 34,4 mmAğırlık: 106 gUnifying AlıcıYükseklik xGenişlik xDerinlik: 14,9 mm x 14,3 mm x 6,5 mmAğırlık: 1,63 gSistemGereksinimleriBluetoothGereken: Bluetooth düşükenerjiteknolojisi Windows® 8 veya üzeri Mac OS X 10.10veyaüzeriUnifying AlıcıGereken: kullanılabilir USBbağlantınoktasıWindows 10 veya üzeri, Windows 8, Windows 7 Mac OS X10.10veya üzeriUSB bağlantı noktası veya Bluetooth düşükenerjiteknolojisi Yazılımı indirmek için İnternet bağlantısıTeknikÖzelliklerAlgılayıcı teknolojisi: Darkfield yüksekhassasiyetNominal değer: 1000 dpiDPI (En düşük ve en yüksekdeğer): 200 –4000 dpi (50 dpi’nin katlarında ayarlanabilir)Pilömrü: bir kereşarj etme ile 70 güne kadar**Pil ömrü kullanıcıya vebilgi işlemkoşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.Pil:yeniden şarjedilebilir Li-Po (500 mAh) pil.Gösterge Işıkları(LED: 1 LED: pildurumu için 3 LED: aygıtın altındaki Kolay GeçişiçinDüğme sayısı:7Hareket düğmesi: EvetKaydırma Tekerleği:Evet, Smartshift ileStandart ve Özel düğmeler: Geri/İleri, Eğimlitekerler ve ortatıklamalıKablosuz çalışma mesafesi: 10 mKablosuz teknoloji:Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojiİsteğebağlı yazılım: LogitechOptions ve Logitech FlowSatış Garanti Süresi (ay)24 EAN5099206073067

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse

Logitech kablosuz Unifying Midnight mouse, 10 metreye kadar menzile sahip gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojisine ve aynı anda üç adede kadar uyumlu cihaza bağlanabilen birleştirici bir alıcıya sahiptir. Logitech Flux özelliğiyle, bir yönde kaydırma yaparken diğer yönde seçim yapma seçeneğine sahipsiniz. Şarj edilebilir lityum iyon pil, tam şarjla 70 güne kadar güç sağlar, böylece fareyi her zamankinden daha uzun süre kullanabilirsiniz.

 
  • Kablosuz kullanım
  • Hafif ve şık tasarım
  • Farklı cihazlarla uyumlu

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Özellikleri

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Özellikleri

Logitech kablosuz Unifying Midnight mouse, ince tasarımı ve kaliteli malzemeleriyle işte veya evde kullanım için oldukça uygundur. Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojisi ve kullanıcının tercih ettiği hıza göre imleç hızını otomatik olarak ayarlayan akıllı kaydırma teknolojisi ile gelir. Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarla kullanımı kolaylaştıran birleştirici bir özelliğe sahiptir. Aynı anda altı cihaza kadar kullanmanıza olanak tanır. Böylelikle dilerseniz tek bir mouse ile farklı cihazları kullanabilirsiniz. Logitech kablosuz Unifying Midnight mouse özellikleri sayesinde işiniz oldukça kolaylaşacaktır. Kompakt ve hafif özel tasarımı gün boyu rahat kullanım sağlar. Bir yere giderken kolay bir şekilde yanınızda taşıyabilirsiniz. Darkfield yüksek hassasiyetli izleme teknolojisi ise bu ürünü farklılaştıran bir başka özellik olarak kullanıcıların karşısına çıkar.

 

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Kullanımı

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Özellikleri

Logitech Kablosuz Midnight Mouse ile sadece bir dakika içinde tam şarjla açılabilir ve kablosuz araçların özgürlüğünün tadını çıkarabilirsiniz. En sık yaptığınız işlemleri parmaklarınızın ucuna getiren üç özelleştirilebilir kontrol ile rahat, akıllı ve kullanımı kolaydır. Bu güçlü mouse, tek bir şarjla 70 güne kadar dayanan şarj edilebilir bir pile sahiptir ve her iki ele de rahatça oturur. Dilerseniz günlük hayatınızda veya iş hayatında bu mouse’u rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kompakt ve hafif tasarıma sahip olduğu için rahat bir kullanım sunar. Üç adede kadar farklı aygıtlar ile eşleştirebilirsiniz. Böylelikle aynı anda farklı cihazlarla bu mouse’u kullanabilirsiniz. Kolay bir geçiş sağlayan mouse aynı zamanda 4000 DPI hassasiyetli algılayıcıya sahiptir. Hızlı kaydırma özelliği bulunan mouse sayfalar arasında kolayca gezinmenize yardımcı olur.

 

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Fiyatı

Logitech Kablosuz Unifying Midnight Mouse Fiyatı

Logitech Midnight mouse, küçük ve hafiftir, bu nedenle seyahat çantanızda fazla yer kaplamaz. Ayrıca gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojisine sahiptir, böylece bağlanmak için USB bağlantı noktası olmayan yerlerde kullanabilirsiniz. Kolayca gezinmek, kaydırmak ve işaretlemek için ihtiyaç duyduğunuz masasız özgürlüğü elde edebilirsiniz. Evinizin veya ofisinizin neredeyse her yerinden çalışmanızı veya oyun oynamanızı sağlar. Neredeyse her yüzeyde, hatta cam üzerinde bile çalışır. Bu mouse, piksel hassasiyetinde izleme özelliğine sahip geniş bir yola sahiptir. Ayrıca Logitech Flow ile belirli uygulamalar veya görevler için farklı profiller atayabilirsiniz. Pil, bir şarjdan sonra 70 güne kadar dayanır, böylece bir projenin ortasında şarjınızın bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Logitech kablosuz Unifying Midnight mouse yorum ve değerlendirmeleri ile karşınıza çıkar. Dilerseniz Logitech kablosuz Unifying Midnight mouse fiyat seçeneklerini Trendyol’dan inceleyebilir ve bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.