logitech G402 Hyperion Fury 4.000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse - Siyah

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
1.029 TL989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G402 Hyperion Fury 4.000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra hızlı oyun deneyimi için gelişmiş algılayıcı teknolojisi sunar. Logitech Delta Zero teknolojisiyle üretilmiş optik algılayıcı, 500 IPS'nin üzerinde izleme hızına ulaşır. 4 farklı DPI ayarı arasında anında geçiş yapabilirsiniz. 240-4000 DPI. Oyun sırasında süper hızlı DPI değiştirme özelliğiyle, savaşın ortasında bile hassas hareket etme imkanı sunar. 1 milisaniye bildirim hızıyla, hareketleriniz USB yoluyla yüksek hızda iletilir. Hafif malzemeler ve elastik tutma yerlerinin birleşimi oyun deneyiminizi uzatmanızı sağlar. Ayrıştırılmış sol ve sağ tuşlar sayesinde artan yüksek yanıt verme yeteneği. Yüksek hızlı tıklama özelliği sayesinde, yoğun çatışmalar sırasında bile yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 8
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G G402 Hyperion Fury Oyuncu Mouse

Oyunlarınızın keyifli olması ve bu keyfin uzun sürmesi için kullandığınız bilgisayar donanımlarına dikkat etmeniz gerekir. Fareler, bilgisayar çevre birimleri arasında önemli rol oynayan gereçlerden biridir. Oyuncular için özel olarak üretilen fareler ile aksiyonların keyfini çıkarabilirsiniz. Logitech G G402 Hyperion Fury oyuncu mouse 210082676 çok kısa sürede çok fazla hareket edebilen ve strateji planlaması üzerine kurulu bir yapıya sahiptir. Model, ergonomik tasarımı ve 8 tuşlu işlevselliği sayesinde masaüstü ya da dizüstü bilgisayar oyuncularının öncelikli tercih seçenekleri arasında yer alır. E-spor antrenmanlarında ya da resmi müsabakalarda değerlendirebileceğiniz ürün hem amatör hem de profesyonel müşterilere hitap eden özellikler taşır. Şık tasarımı ve ele tam oturan yapısıyla başarılı sonuçlar elde etmek için Logitech Hyperion Fury G402 modelini kullanabilirsiniz.

  • Yüksek hız
  • Kullanım kolaylığı
  • Kompakt tasarım

Kullanışlı Tasarımı ile Öne Çıkan Logitech G G402

Kullanışlı Tasarımı ile Öne Çıkan Logitech G G402

Rahatınız için üretilmiş farklı tasarımı ile Logitech G G402 model ürün kompakt bir yapıya sahiptir. Üretiminde kullanılan dayanıklı malzemeler sayesinde rahat ve uzun ömürlü bir mouse deneyimi sunar. Dünya genelinde yapılan testlerden başarılı sonuç alan ürün Fusion Engine sensör teknolojisi kullanır. 400 IPS ile 1 m/s tarama hızıyla beklentilerinizi karşılayacak yeteneğe sahiptir. Hafif malzemelerin kullanılması ve düşük sürtünme özelliği ile eğlence seviyenizi üst düzeye çıkarır. Logitech G G402 Hyperion Fury yüksek hassasiyet ve yeni bir hız düzeyi sağlar. 4 farklı değerde yapılabilen DPI değişikliği özelliği sayesinde savaşın ortasında bile hassas hareket etme imkanı sunan model, göz açıp kapayıncaya kadar düşmanınızın yakalanmasına yardımcı olan hıza sahiptir. 8 butonun ayrı ayrı programlanabilir özelliği sayesinde hamle kontrolünüzü geliştirebilirsiniz.

Yüksek Hızda Tıklama Özelliği Sunan Oyuncu Mouse

Yüksek Hızda Tıklama Özelliği Sunan Oyuncu Mouse

Yetenekleriyle ünlenen model, ayrıştırılmış sağ ve sol tuşları sayesinde artan yüksek yanıt verme özelliğine sahiptir. Yüksek hızdaki tıklama özelliği ile oyunda yoğun çatışmalar ortasında bile tüm yeteneklerinizi rahatça gösterebilirsiniz. Bilgisayara USB konnektör ile bağlanan ürünün kablosu 2 metredir. Rahat tıklama özelliği sunan Logitech G402 Hyperion Fury gaming mouse seri hareket gerektiren oyunlar için özel olarak geliştirilir. 8 adet programlanabilir G tuşu sayesinde elinizin altındaki her şey kolaylaşır. Logitech G G402 Hyperion Fury oyuncu mouse 500 IPS’nin üzerinde tarama hızına ulaşır. Logitech oyuncu mouse sayesinde imleç hareketlerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Çeşitli özellikleri bir arada sunan Logitech G402 Hyperion Fury oyun mouse inanılmaz tarama hızına ulaşmanız için Hyperion Fury üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz makroları oluşturmanızı sağladığı için sevdiğiniz makroları kolayca kaydedebilirsiniz.

Logitech Oyuncu Mouse Fiyatları ve Kampanyaları

Logitech Oyuncu Mouse Fiyatları ve Kampanyaları

G402 mouse fiyat değeri sahip olduğu özellikler sayesinde diğerlerinden ayrılır. Müşteri ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayan Logitech G G402 Hyperion Fury oyuncu mouse fiyatları sahip olduğu çeşitli özellikleri ile farklıdır. Dayanıklı gövdesiyle öne çıkan G402 Hyperion Fury fiyat ve kalite orantısı dikkate değerdir. Uzun yıllar kullanım ömrü vadeden optik algılayıcı, Delta Zero ve Fusion Engine hibrid algılayıcı teknolojisini bir arada sunar. 32-bit ARM işlemci desteği ile 1 ms raporlama hızı sağlayan G402 fiyat indirimlerini Trendyol’da yakalamanız mümkündür. Logitech G G402 Hyperion Fury oyuncu mouse kullananlar deneyimleri hakkında yorum yazarak diğer müşterilerle paylaşır. Logitech G G402 Hyperion Fury oyuncu mouse yorumları size ihtiyacınız olan yanıtlara ulaşabilmeniz için yardımcı olur. Ultra özellikleri ile USB iletişim hızında fark yaratan modelle etkili sonuçlar alabilirsiniz.