logitech K120 920-002505 Türkçe Q Kablolu Usb Klavye

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech K120 920-002505 Türkçe Q Kablolu Usb Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muyubi Satıcı Ünvanı: BİLYUM BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175087522100001 Vergi Kimlik Numarası: 1750875221
    Bu ürün Muyubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dili ve Dizilimi : Türkçe Q, Bağlantı Özellikleri : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Gaming : Hayır, Multimedya Özellik : Yok, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Kablo
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech K120 Usb Kablolu Türkçe Q Klavye - Siyah 920-002505

Bilgisayarların temel giriş birimlerinden biri olan klavyeler bilgisayarlar için en gerekli donanım parçalarından biridir. Her klavyede harfler, sayılar ve birbirinden farklı semboller yer alır. Tuş takım dizilimine göre değişkenlik gösteren iki çeşit klavye vardır. Bunlar F klavye ve Q klavye olarak adlandırılır. Klavye seçimi yaparken kullanım alanı göz önünde bulundurularak tercih yapılmalı ve uzun süreli kullanımlarda eli ve bileği yormayan ergonomik tasarımlı olan modeller tercih edilmelidir. Logitech klavye k120 İsviçre merkezli bir şirket tarafından üretilmiş olup dünyanın birçok yerinde sıklıkla tercih edilen bir markadır. Bilgisayarlar için donanım parçaları üreten bu marka son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiş ve ürünleri kullanıcılar tarafından çokça tercih edilmektedir.

  • Ergonomik tasarım
  • Q klavye
  • Kablosuz klavye

Logitech K120 Usb Kablolu Türkçe Q Klavye - Siyah 920-002505 Özellikleri

Logitech K120 Usb Kablolu Türkçe Q Klavye - Siyah 920-002505 Özellikleri

Logitech k120 kablolu usb q klavye özellikleri bakımından beğeni kazanan bir üründür. Logitech k120 Kablolu USB Q klavye ellerinizin rahatlıkla hareket edebileceği boyutlarda üretilmiştir. Yumuşak tuşları ve ergonomik tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. USB bağlantısı sayesinde kesintisiz kolay bağlanma olanağı ile çalışır. Klavye tasarımı oldukça şık ve ince olup sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Klavye üzerinde yer alan kanallar üzerine dökülebilecek herhangi bir sıvının kolaylıkla süzülmesini sağlar böylece su geçirmez. Tuşlar yumuşak ve sağlam bir şekilde üretilmiş olup uzun yıllar kullanımda yıpranmaz. Logitech USB klavye kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. USB bağlantısını sağladıktan sonra hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirilebilir. Hafif eğimli tasarımı ile doğru pozisyonda çalışma olanağı sağlar. İç yapısını korumaya yönelik hazırlanan dış kaplaması oldukça sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Düşmelere karşı direnç sağlar.

Logitech Mk120 Kablolu Q Klavye-Mouse Seti Kullanımı

Logitech Mk120 Kablolu Q Klavye-Mouse Seti Kullanımı

Bir bilgisayarın olmazsa olmaz parçalarından olan klavye ve mouse en çok kullanılan donanım parçalarındandır. Kullanım kolaylığı ve ergonomik tasarım bu yüzden oldukça büyük önem taşır. Mouse ve klavyelerin boyutları, kavrama şekilleri konforlu bir kullanım olanağı için çok önemlidir. Logitech mk120 kablolu q klavye-mouse set siyah tam boyutlu bir klavye ve mouse dan oluşur. USB bağlantısı ile kolayca bağlanıp kullanıma hazır hale gelir. Ürün boyutları 23 x 5 x 47 cm; 840 gram şeklinde olup oldukça ince ve hafiftir. Ayrıca iki elin sığabileceği uygun boyutlarda tasarlanmıştır. Siyah 920-002505 rengi sayesinde oldukça şık ve zarif bir görünümdedir. Tuş üzerindeki harfler ve semboller parlak ve görülebilir şekilde yazılmış olup uzun yıllar silinme ve yıpranma olmadan kullanılabilir. Yüksek tanımlı mouse merceği sayesinde sayfalar arasında kolayca geçiş yapabilir hassas bir kontrol olanağı elde edebilirsiniz.

Logitech K120 Kablolu USB Q Klavye Yorumları

Logitech K120 Kablolu USB Q Klavye Yorumları

Logitech firmasına ait bir uygulama olan eski cihazların dönüşümü ile elde edilen plastik parçalardan tasarlanan Logitech k120 kablolu USB q klavye içeriği karbon ayak izini azaltmaya yardımcı olan bir teknoloji ile üretilmiştir. Microsoft Windows işletim sistemine sahip her bilgisayar ile uyumlu olarak çalışır. İnce tasarımı sayesinde masa üstünde fazla yer kaplamaz ve kolayca taşınabilir. Logitech k120 kablolu USB q klavye kullanımı Q klavye dizilimine sahip olarak tasarlanmıştır. On parmak yazım şekline uygun olup herhangi bir teknik destek gerektirmeden kutusundan açılıp USB cihazı takılarak kullanıma hazır hale gelir. Logitech k120 kablolu USB q klavye yorumları en çok kullanılan renk seçeneği olarak siyahın tercih edildiği yönündedir. Renk ve tasarımı oldukça sade ve şıktır. Ayrıca sıvı dökülmelerine karşı korumalı yapısı sayesinde oluşabilecek kazalara karşı korunma sağlayabilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.