logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set Türkçe Siyah Wireless Combo

1.040 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
9.2
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set Türkçe Siyah Wireless Combo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech mouse seti, kablosuz bağlantıya sahiptir ve hareket özgürlüğü sunar.
  • 2.4 GHz USB alıcısına sahip Logitech klavye kolayca bağlanır ve hemen kullanıma hazır hale gelir.
  • Logitech MK345, Windows işletim sistemini destekler ve genel kullanım için idealdir.
  • Klavye mouse seti Q klavye tuş dizilimine sahiptir ve Türkçe karakterlerle kullanım kolaylığı sağlar.
  • Sayısal tuş takımı ve multimedya tuşlarına sahip Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set, daha pratik ve hızlı bir kullanım sunar.
  • Logitech MK345 kablosuz set içerisindeki klavye AAA tipi ince kalem pil kullanılırken, mouse için AA tipi kalem pil kullanılır.
  • Logitech MK345 kablosuz Türkçe klavye mouse seti siyah optik algılayıcılıdır ve hassas kullanım imkanı verir.
  • 1000 DPI azami hassasiyete sahip Logitech MK345 kablosuz klavye ve mouse seti duyarlılığını ve tepkisini ayarlama olanağı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech MK345 Kablosuz Klavye Türkçe Mouse Seti Siyah 920-006514 Fiyatı - Trendyol

Bilgisayar kullanımını güçlendirerek daha kolay bir hale getiren klavye ve mouse modelleri verimlilik açısından önemli bir yere sahiptir. Ayrıca kablosuz modeller dekoratif bir görünüm sunarak masalarınızın daha toplu görünmesini sağlar. Logitech MK345 kablosuz Türkçe klavye mouse seti - siyah rengiyle daha şık bir modele sahip olmanıza imkan tanır. Mükemmel bir konfor sağlayarak bilgisayar üzerinde yapılan işlerden daha fazla verim almaya yardım eder. Set halinde satışa sunularak güçlü özelliklere ulaşmanızı sağlar. Logitech MK345 medya denetimlerini konforlu bir halde yürütebilmeniz için 12 adet F tuşu ile gelişmiş bir yazı deneyimi sunar. MK345 Logitech mouse modellerine özel tak unut nano alıcı sayesinde bilgisayarınıza kolaylıkla bağlanır. Siz de Logitech MK345 incelemelerine göz gezdirerek ürün ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

  • Üretkenlik artırıcı
  • Kompakt tasarım
  • Pratik kullanım

Üretkenliğinizi Artıran Logitech MK345 Klavye ve Mouse Seti

Üretkenliğinizi Artıran Logitech MK345 Klavye ve Mouse Seti

Klavye ve mouse modelleri bilgisayar kullanımı sırasında verimliliği artırmaya yardım eden aksesuar çeşitleri arasında yer alır. Logitech MK345 kablosuz Q klavye mouse set halinde satışa sunulur. Mouse üzerinde bulunan geniş tekerlek sayesinde kaydırma hızını artırarak verimli bir deneyim elde edebilirsiniz. Logitech MK345 mouse sağ el için özel olarak tasarlanan kavisli ve yuvarlak hattı sayesinde avuç içine tamamen oturur. Ayrıca ekstra pil ömrüne sahip olarak da uzun süre kullanım imkanı sunar. MK345 klavye ise özel bir tasarımla üretilerek oldukça dayanıklı materyallere sahiptir. Bu özelliği sayesinde çalışmanıza aktif şekilde devam edebilirsiniz. Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set 920-006514 kodu sayesinde güvenli bir alışveriş imkanı sunar. Siz de MK345 kodu ile kolay bir şekilde satın alarak üretkenliğinizi artırabilirsiniz.

Kompakt Tasarımlı Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Seti

Kompakt Tasarımlı Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Seti

Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set kompakt tasarıma sahip özellikler ile üretilerek daha kolay bir kullanım sağlar. Siyah renginin verdiği asil duruş sayesinde dekoratif bir görünüm sunarak bilgisayar monitörüne uyum sağlar. Logitech MK345 klavye+ mouse kablosuz özelliğe sahip olarak satışa sunulur. Birbirinden farklı özellikleri sayesinde kolay bir kullanım imkanı sunar, böylece müşterilerinin konforlu deneyim elde edebilmelerine yardım eder. Logitech MK345 kablosuz klavye & mouse seti kablosuz özellik göstererek dağınık görünüm oluşmasını önler. Dayanıklı yapısı sayesinde sıvı dökülmelerine karşı bile güvenli koruma imkanı sunarak tuş takımı üzerinde bulunan harfleri muhafaza eder. Logitech MK345 kablosuz modeli ile kompakt tasarıma sahip klavye ve mouse setine sahip olabilirsiniz. Bu sayede verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde Logitech MK345 fiyatını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Pratik Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set Fiyatı

Pratik Logitech MK345 Kablosuz Klavye Mouse Set Fiyatı

Klavye ve mouse setlerinin pratik özelliğe sahip olması kolay bir kullanım imkanı sunduğundan sıklıkla tercih edilir. Ayrıca uygun fiyatlarla satışa sunulması da ekonomik alışveriş imkanı tanır. Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set 920-006514 fiyatlarına kolaylıkla ulaşarak satın alabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkat edilen kriterlerden biri de daha önce ürünü satın alan müşterilerin yorumlarıdır. Logitech MK345 yorumlarına Trendyol aracılığıyla kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set 920-006514 kullananların ürün hakkında geri dönüşlerini inceleyerek güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ayrıca Logitech MK345 kablosuz klavye mouse set 920-006514 yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu sayede Logitech MK345 kablosuz klavye & mouse seti siyah renkli modeli hakkında bilgi edinerek keyifli bir alışveriş sağlayabilir, uzun ömürlü kullanım imkanı elde edebilirsiniz.