logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör - Siyah

848 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çıkış Gücü: 14 Watt
  • Hoparlör Sayısı: 2+1
  • Renk: Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör - Siyah 1

Logitech Z213 multimedia hoparlör - siyah kristal netliğinde ses ve 3,5 mm bağlantı aracısı sunmaktadır. Gelişmiş bass sunan bu 2.1 hoparlör sistemiyle kaliteli bir dinleme deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Kablolu kontrol bölmesi güç, ses ve kulaklık girişine kolayca erişmenizi sağlar. Subwoofer'ın arkasındaki özel kontrol düğmesi ile dinleme ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Hoparlörler masanızın üzerine tam oturur ve çok az yer kaplar, böylece tüm çalışma alanınızda en sevdiğiniz müzikleri dinlemenin veya film izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

 
  • 10 cm sürücü
  • Subwoofer bass
  • Kompakt tasarım

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Özellikleri

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Özellikleri

Logitech Z213 2.1 hoparlör sistemi, 3,5 mm bağlantı aracılığıyla kristal netliğinde ses ve gelişmiş bas sunar. Cihazınızı 3,5 mm giriş üzerinden bağlayarak eksiksiz bir ses deneyiminin keyfini çıkarırken kablolu kontrol bölmesiyle güç, ses seviyesi ve kulaklık girişine kolayca erişebilirsiniz. Bu kompakt hoparlör sistemi küçük alanlar için de ideal olabilecek seviyededir. Masanızın üzerinde çok az yer kaplar ve dar alanlara sığması için masanızın hemen altına sığar. Subwoofer'ın arkasındaki özel kontrol düğmesi ile bas seviyesini ayarlayarak dinleme deneyiminizi özelleştirin. Zenginleştirilmiş bir müzik deneyimi sunmak için tasarlanan Logitech Z213 2.1 multimedya hoparlör subwoofer ile aşağı bass çıkışı verir. Kablolu kontrol bölmesi ayrıca bass seviyesini ayarlamanıza da olanak sağlar. Siyah rengiyle de estetik bir tasarıma sahip olan bu hoparlör ile dilediğiniz sesi kaliteli bir şekilde dinleyebilirsiniz.

 

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Kullanımı

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Özellikleri

Logitech Z213 2.1 multimedya hoparlör sistemi kullanıcılarına en kaliteli sesi verebilmek için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Logitech kalitesinde piyasaya çıkan bu ürün subwoofer sayesinde aşağı çıkışlı bir bass verir ve bu zenginleştirilmiş derin bass seviyesi ile müzik zevkinizi ona katlayabilirsiniz. Ürünün kullanımı da oldukça pratik ve kolaydır. 3.5 mm jak girişine sahip olan bu hoparlörü dilediğiniz cihaza bağlayabilirsiniz. Kablolu bir kontrole sahip olan bu cihazda güç ve ses seviyelerini ayarlayarak hoparlörü dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Kusursuz bir akustik sağlamak amacıyla üretilen bu cihaz aynı zamanda eğimli tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Logitech Z213 2.1 multimedya hoparlör - siyah yorum ve değerlendirmeleri bölümünde kullanıcılar genel anlamda kompakt tasarımı ve ses seviyesi hakkında olumlu yorumlar yapmıştır.

 

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Fiyatı

Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör Fiyatı

Logitech Z213 multimedya hoparlör sistemi, sesleri olabildiğince net vererek kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek için tasarlanmış bir üründür. Subwoofer özelliği ile bass sesleri daha iyi bir şekilde duyabilir ve gelişmiş bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz. 3,5 mm giriş üzerinden kolayca bağlanarak kontrol düğmesi ile güç ve ses kontrollerini yapabilirsiniz. Kullanımında kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlayan bu ürün sesleri akustik bir şekilde ileterek performansı optimize eder. Tasarımı sayesinde masanızın üzerinde minimal bir yer kaplamayı amaçlamaktadır. Tasarımı ile fütüristik bir dizayna sahiptir ve siyah rengiyle de ön plana çıkan bir üründür. Ürünü daha önceden satın almış ve kullanmış kullanıcılar ürün hakkında genellikle olumlu yorumlar yapmıştır. Dilerseniz ürünün yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Logitech Z213 2.1 Multimedya Hoparlör - siyah fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen satın alabilirsiniz.