7
Mouse kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

logitech M170 Nano Kablosuz Mouse Siyah 910-004642

372 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech M170 Nano Kablosuz Mouse Siyah 910-004642

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalite Teknoloji Satıcı Ünvanı: DOKU BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KIRTASİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309065261200001 Vergi Kimlik Numarası: 3090652612
    Bu ürün Kalite Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablosuz , Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 3 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Siyah, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Hayır, Çözünürlük : 1000 DPI,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 3
Geri Bildirim Ver

Logitech 910-004642 M170 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Gri Mouse

Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse bilgisayarınızda kolay bir şekilde imleç kontrolü sağlayabilmeniz için geliştirilmiştir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan bu ürünle bilgisayarınızda hızlı ve kontrolü işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Kablosuz bir tasarıma sahip olan cihaz USB bağlantısı ile çalışır. Oldukça geniş bir algılama mesafesine sahip olan Logitech mouse kullanıcılarına geniş hareket alanı sunar. Logitech kablosuz kompakt gri mouse oldukça dikkat çekici şık bir tasarıma sahiptir. Sade görünümü sayesinde farklı bilgisayar modellerine rahatlıkla uyum sağlar. Ürünün göz alıcı gri rengi zarif tasarımı ön plana çıkarır. Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse fiyatıyla da dikkat çeker. Ürünün fark yaratan tasarımı ve hassaslığı gibi özellikleri düşünüldüğünde fiyatı oldukça uygundur.

  • USB bağlantılı
  • Hassasiyeti Değeri: 1000 - 5000 DPİ
  • Mouse Tipi: Lazer

Logitech M170 1000 - 5000 DPI Gri Mouse’un Teknik Özellikleri

Logitech M170 1000 - 5000 DPI Gri Mouse’un Teknik Özellikleri

Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse sahip olduğu teknik özelliklerle kullanıcıların üstün performans sunar. Lazer sistemiyle çalışan ürün gelişmiş optik algılayıcıları sayesinde hemen hemen her yüzeyde kullanılabilir. Mouse padiniz olmasa bile Logitech M170’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünün USB algılayıcısı da oldukça gelişmiştir. 10 metreye kadar üstün algılama yeteneğine sahip olan mouse size geniş bir hareket alanı sunar. Böylelikle akıllı televizyonlar gibi cihazlarla da bu gelişmiş mouse'u kullanabilirsiniz. Ürün pille çalışır. Mouse'un alt kısmında pileli yerleştirebileceğiniz bir alan mevcuttur. Ürünün gelişmiş enerji tasarrufu yeteneği sayesinde mouse'u pilleri değiştirmeye ihtiyaç duymadan bir yıla kadar kullanabilirsiniz. Ürün farklı bilgisayarlar ve işletim sistemleriyle uyumludur. Windows, MacOS, Chrome OSTM ve Linux gibi sistemlerle bu gelişmiş ürünü kullanabilirsiniz.

Logitech Usb Alıcılı Laser Kablosuz Mouse’un Tasarım Özellikleri

Logitech Usb Alıcılı Laser Kablosuz Mouse’un Tasarım Özellikleri

Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse tasarım özellikleriyle de kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarır. Basit bir tasarıma sahip olan kolay kullanılabilmesi için özel olarak boyutlandırılmıştır. 61,5 x 97,7 x 35,2 mm boyutundaki mouse kolay bir şekilde kavranır. Pürüzsüz yüzeyi ve yuvarlak hatları sayesinde kontrolü kolaydır. Logitech M170 USB alıcılı laser kablosuz gri mouse'un tasarımı çift yönlü kullanımına da imkân tanır. Böylelikle hem sağ hem de sol elini kullananlar bu gelişmiş ürünü tercih edebilir. Logitech M170 USB 1000 – 5000 DPİ kablosuz gri mouse'un tasarımsal özellikleri görsel açıdan da oldukça ilgi çekicidir. Sade bir görünüme sahip olan bu ürün farklı cihazlara rahatlıkla uyum sağlar. Gri rengi sayesinde hem koyu hem de açık tonlardaki cihazlarla birlikte rahatlıkla kullanılabilir.

Logitech Kablosuz Kompakt Gri Mouse’un Performansı Nasıldır?

Logitech Kablosuz Kompakt Gri Mouse’un Performansı Nasıldır?

Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse kullanıcılara yüksek performans sağlar. Ürünün gelişmiş özellikleri kullanıcılara pek çok avantajı sağlar. Bunlardan biri kontrolü satır kaydırma özelliğidir. Bu fonksiyon sayesinde sayfaların içerisinde zorlanmadan dolaşabilirsiniz. Ürünün performansını arttıran bir diğer özelliği ise optik izleme fonksiyonudur. Bu fonksiyon sayesinde zemin koşullarından etkilenmeyen kullanıcılara doğru ve akıcı imleç denetimi sağlar. Logitech M170 USB alıcılı laser kablosuz gri mouse bu özellikleri sayesinde beklenmedik anlarda, hızlıca çalışmanız gerektiğinde zorlanmamanızı sağlar. Dilerseniz Logitech M170 USB alıcılı kablosuz kompakt gri mouse yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünün performansı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Eğer bu özelliklerin size uygun olduğunu düşünürseniz Logitech M170 mouse'u Trendyol’dan satın alabilirsiniz.