logitech M190 Büyük Boy Usb Alıcılı 1.000 Dpı Kablosuz Mouse - Gri

569 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

logitech M190 Büyük Boy Usb Alıcılı 1.000 Dpı Kablosuz Mouse - Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOVA NETMATİK ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: UKD ELEKTRONİK İLETİŞİM BİLGİSAYAR OTOMASYON BİLİŞİM VE DESTEK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631065628000018 Vergi Kimlik Numarası: 6310656280
    Bu ürün NOVA NETMATİK ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta/büyük ellerdeki doğal eğimleri takip eden rahat konforlu tasarıma sahip tam boy bir kablosuz mouse. Kablosuz bağlantı özelliği ile 10 m kullanım mesafesi sunar. Büyük eller için tasarlanan düzgün hatlı şekli sayesinde hem sağ hem de sol eliniz için optimum konfor sunar. Satır satır kaydırma deneyimi sunar. Optik algılayıcı neredeyse her yüzeyde akıcı ve doğru bir imleç denetimi sağlar. 18 ay pil ömrü sunar. Güç tasarrufu modu, mouse'u kullanmadığınızda otomatik olarak devreye girer. Kutudan çıktığı gibi çalışır, USB alıcısını takar takmaz kullanıma hazır olur.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Logitech Gri Büyük Boy Kablosuz Mouse Optik 1000 DPi Buton 910-005905

Kaliteli ve kullanışlı mouse çeşitlerine oyun veya iş için; evlerde veya işyerlerinde sıklıkla ihtiyaç duyulur. Logitech gri büyük boy kablosuz mouse optik 1000 DPI buton M190 ürünü, kullanışlı ve hafif tasarımı ile rahat kullanım olanağı yaratan ve müşterilerinden büyük beğeni toplayan bir üründür. Aynı zamanda kaliteli özellikleri ve ergonomik tasarımı sayesinde oyunlarda veya günlük kullanımda yüksek performans gösterebilmenizi sağlar. Yarattığı kullanım kolaylıkları sayesinde sıklıkla tercih edilir. Görüntüsü de şık ve zariftir. Logitech M190 modelinin 1000 DPI mouse hassasiyeti bulunur ve hassasiyet gerektiren işleriniz için idealdir. Oyunlarda kilitlenme, ivme alma; fotoğraf ya da yazı düzenleme gibi işleriniz için size büyük bir kolaylık yaratır. Ayrıca böylelikle işinizi hemen bitirebilir, zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

  • Kullanışlı mouse hassasiyeti
  • Şık tasarım
  • Sağ ve sol el uyumlu

Şık Logitech M190 Kablosuz Mouse Özellikleri

Şık Logitech M190 Kablosuz Mouse Özellikleri

Rahat kullanım avantajı sağlayan teknolojik aletler her zaman ön plana çıkar. Logitech M190 mouse modeli, bu özellikleri karşılar. Kullanışlı ve hafif tasarımı, bileğiniz ve eliniz için ideal bir kullanım olanağı yaratır. Standart ve optik mouse tipindeki Logitech M190 kablosuz mouseun rengi siyahtır ve büyük boydur. 115.4 uzunluğa, 66.1 genişliğe, 40.3 mm yüksekliğe ve 89.9 g ağırlığa sahiptir. Güç tasarruf modu vardır ve mouse aktif olmadığı zamanlarda bu özellik otomatik olarak çalışır. Ayrıca kablosuz bağlantı tipine sahiptir, 10 metre mesafeye kadar algılayabilir. Çözünürlük 1000 DPI algılama azami mouse hassasiyeti bulunur. Wireless bağlantı desteği özelliği vardır. Model kalem pil ile çalışır. Logitech gri büyük boy kablosuz mouse optik 1000 DPI buton 910-005905 M190 ürün kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Logitech M190 Kablosuz Mouse

Kullanışlı Logitech M190 Kablosuz Mouse

Keyifli bir oyun deneyimi, bilgisayar kullanımı için veya işiniz için kullanım kolaylığı yaratan bir mousea ihtiyacınız olabilir. Ergonomik ve fonksiyonel tasarıma sahip olan Logitech gri büyük boy kablosuz mouse optik 1000 DPI buton modeli, hem oyun hem de diğer işleriniz için idealdir. Elinizi yormayacak şekilde tasarlandığı için dolayısıyla bu model sayesinde el ve bilek ağrıları yaşamadan uzun süreli kullanımlarda bulunabilirsiniz. Avuç içi desteği sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Herhangi bir kurulum veya montaj işlemine gerek yoktur. Direkt olarak USB alıcısını takıp kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Pratik ve kullanışlı oluşu ile size zaman tasarrufu yaratan Logitech M190 kablosuz mouse aynı zamanda sevdikleriniz için de ideal bir hediyelik eşyadır. Siz de bu gibi ihtiyaçlarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Logitech M190 Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Logitech M190 Fiyatları ve Yorumları

Logitech gri büyük boy kablosuz mouse optik 1000 DPI buton M190 fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 1000 DPI mouse hassasiyeti ile ilgi çeken bu ürün, kullanışlı ve şık bir tasarıma sahiptir. Model elinize tam oturur. Bileğinizi yormadan ve hem sağ hem de sol eliniz ile kullanabileceğiniz şekilde tasarlanır, görünümü de güzel ve estetiktir. Kablosuz olarak kullanabilme özelliğinin yanı sıra ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile rahat kullanım avantajı sağlayan bu mouse, oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Logitech M190 fiyat performans ürünüdür ve ekonomiktir. Ürünü uzun süreler boyunca ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. Siz de Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmından Logitech M190 yorumlarına bakabilir, kullanışlı ve kaliteli olan bu kablosuz mouse modeline uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.