logitech MX Master 3 Gelişmiş Profesyonel Kablosuz Mouse - Siyah

2.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech MX Master 3 Gelişmiş Profesyonel Kablosuz Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670649322
    Bu ürün TRV_TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz mouse modeli, Windows ve Mac cihazlarda entegre olarak stabil bir şekilde çalışır.4000 dpi hassasiyeti sayesinde akıcı bir kullanım deneyimi yaşatır.
  • Darkfield Lazer Sensörü sunan Logitech Bluetooth mouse cam yüzeylerde yüksek performans dergiler.
  • Logitech MX Master 3 mouse, hızlı kaydırma özelliğiyle pratiklik sunar ve işlerinizi daha kısa sürede halletmenize destek olur.
  • Aynı anda 3 cihazda çalışabilme özelliği bulunan Logitech MX Master 3 mouse, hızlı şarj özelliği sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar.
  • Logitech Options yazılımı desteğine sahip Logitech MX Master 3 kablosuz mouse, programlanabilir tuşları sayesinde kişiselleştirme imkanı verir.
  • Ergonomik tasarımla gelen 4000 dpi mouse, USB Tip-C şarj kablosu ve yerleşik şarj edilebilir pil özelliği ile kullanım kolaydır.
  • Logitech MX Master 3 kablosuz mouse siyah modeli, dinamik görünümü sayesinde bilgisayar aksesuarlarınız arasında parlar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Mouse Tipi Laser
  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Buton Sayısı 7
Geri Bildirim Ver

logitech Mx Master 3 Wireless Mouse Graphite

Pek çok yeni teknolojik özelliği bünyesinde barındıran Logitech Mx Master 3 wireless mouse; kolay kullanım, hız, hassasiyet ve sessizlik özellikleri ile müşterilerinin beğenilerini toplar. Manyetik kaydırma tekerleği, yatay kaydırmalar için başparmak tekerleği gibi unsurların yanı sıra kişiselleştirilebilir tuşlar ile farklı kullanımlara uygundur. Ürün, avuç şeklinize göre özel olarak tasarlanır. Wireless özelliği olan mouse modelleri, serbest hareket avantajı sağlamasının yanı sıra, hareketi kısıtlayan ve yer kaplayan kablolarının olmamasından kaynaklı olarak taşıma kolaylığı sağlar. Özel tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda ellerinizde ağrı gibi sorunlar oluşmasını önler. Size özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak ihtiyacınız olanı uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım rahatlığı
  • Farklı işletim sistemleriyle uyum
  • Hızlı şarj özelliği

Mx Master 3 Wireless Mouse Özellikleri

Mx Master 3 Wireless Mouse Özellikleri

Logitech Mx Master 3 kablosuz mouse; özel tasarımı, yeni nesil başparmak tekerleği ve modern teknolojisi ile sağladığı kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca çalışmalarınıza da hız kazandırır. Logitech Mx Master 3 wireless mouse graphite özelliklerine bakarak hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ürün, tamamen yenilenmiş olan MagSpeed tekerleği ile %90’a kadar hızlı manyetik kaydırma ve %87’ye kadar hassasiyet sunar. Ultra sessizdir ve çalışma esnasında rahatsız etmez. Çeşitli çizim programları, farklı tarayıcılar ve office uygulamalarında önceden tanımlama yapıldığı için işlerinizi hızlıca halledebilmenizi sağlar. Ön ve arka hareket düğmeleri ideal bir biçimde konumlandırılır. Başparmak tekerleği tamamen yenilenir ve işlenmiş metal kullanılarak yapılır. Cihazlar arasında kolay geçiş sağlayan tuşları bulunur. Cam yüzeylerde kullanım imkanı sunar. 4000 DPI değerine sahiptir. Logitech Mx Master 3 kablosuz mouse siyah renk ile dikkat çeker.

Mx Master 3 Wireless Mouse Avantajları

Mx Master 3 Wireless Mouse Avantajları

Günümüzde neredeyse her alanın vazgeçilmezi haline gelen bilgisayarlar kullanılırken mouselar da hız ve zaman kazandırmaları yönüyle oldukça tercih edilen ürünler haline gelir. Kullanılan mouse, ihtiyaçlara ne kadar uygun seçilirse kazandırdığı hız ve zaman da doğru orantılı olarak artış gösterir. Özellikle günün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçiriyor ve çizim, grafik tasarım gibi işlerle ilgileniyorsanız DPI değeri yüksek bir ürün tercih etmeniz yararınıza olur. Logitech Mx Master 3 Bluetooth wireless mouse black 4000 DPI değeri ile maksimum performans elde etmenizi sağlar. Logitech Mx Master 3’ün sağladığı diğer avantajlara da bakarak kararınızı netleştirebilirsiniz. Çeşitli uygulamalara özgü özelleştirmeler sayesinde işlerinizi yaparken zaman kazanmanızı sağlar. Hareket alanınızı kısıtlamaz. Özelleştirme özelliğiyle ürünü çeşitli işleriniz için uygun hale getirebilir, sık kullandığınız programlarda ihtiyaç duyduğunuz özelliklere tek bir dokunuşla ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Logitech Mx Master 3 Fiyatları

Bütçe Dostu Logitech Mx Master 3 Fiyatları

Kendinize uygun bir mouse tercihi yaparken öncelikle kullanım sıklığınızı ve ihtiyaçlarınızı iyi değerlendirmeniz gerekir. Ardından bütçenize uygun bir ürün seçerek siparişinizi verebilirsiniz. Mouse fiyatları; kablolu ya da kablosuz kullanım, tasarım, DPI değeri gibi çeşitli özelliklere göre farklılık gösterir. Satın alacağınız ürünün kalitesi, kullanım ömrü, özellikleri son derece önemlidir. Yanlış bir ürün tercihi yapmak yeni bir ürün daha satın almayı beraberinde getireceğinden bütçeniz için olumsuz bir durum oluşturabilir. Çeşitli programlar kullanıyor, farklı oyunlar oynuyor, vaktinizin çoğunu bilgisayar başında geçiriyorsanız Mx Master 3 Wireless Mouse ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu cihaz, size pek çok kolaylık ve avantaj sağlar. Ayrıca fiyat performans açısından oldukça başarılıdır. Trendyol’da Logitech Mx Master 3 fiyatları ve ürün ile ilgili detaylı bilgi alabilir, daha önce ürünü satın almış kişiler tarafından yapılan yorumları ve değerlendirmeleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.