9
Mouse kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

logitech M350 Pebble Sessiz Kablosuz Kompakt Mouse - Beyaz

860 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
922,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
922,83 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech M350 Pebble Sessiz Kablosuz Kompakt Mouse - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: K&Nefess Satıcı Ünvanı: KERİM NEFES İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6300848350
    Bu ürün K&Nefess tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LogMinimalist, modern bir tasarıma sahiptir. Pürüzsüz doğal şekli sayesinde kolayca taşınabilir. Masanıza ve tarzınıza uygun farklı renk seçenekleri vardır. Yüksek hassasiyetli optik izleme özelliği sayesinde birçok yüzeyde imleci hareket ettirebilirsiniz. Avucunuzun şeklini doğal bir biçimde alırken aynı zamanda ekstra ince olacak şekilde de tasarlanmıştır. 18 ay pil ömrü sunar. SilentTouch teknolojisi ile %90'a kadar sessiz tıklama ve kaydırma özelliği sayesinde etrafınızdaki kimseyi rahatsız etmeden rahatça çalışabilirsiniz. Bluetooth üzerinden veya mouse'un manyetik kapağı içinde bulunan küçük USB alıcıyla masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza ya da tabletinize bağlanabilirsiniz
  • 10m mesafeye kadar kullanım imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Laser
  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Buton Sayısı 3
Geri Bildirim Ver

Logitech Pebble M350 Kablosuz Bluetooth Beyaz Mouse

Logitech M350 Pebble kablosuz mouse, beyaz rengi ile modern ve minimalist bir tarza sahiptir. Minimal tarzdaki bu ürün avucunuzun şeklini alır. Elde varlığı hissedilmeyecek kadar hafif ve ekstra ince bir üründür. Modern ve özgün olması, ergonomik olması kullanımı kolay hale getirir. Hafif tasarımı sayesinde ürünü her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz işlemleri hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, hassas optik izleme özelliği sayesinde farklı her yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. İmleç hareketinin hızlı ve pratik olmasının yanı sıra SilentTouch teknolojisi kullanıldığı için sessiz çalışır. Bulunduğunuz ortamda kimseyi rahatsız etmeden, tıklama ve kaydırma işlemini yapabilirsiniz. 1000 DPI olan algılayıcı çözünürlüğü sayesinde mouse hassasiyeti yüksek performans gösterir. Siz de masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda rahatlıkla bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • %90 sessiz çalışma
  • Minimalist çizgi

Kullanışlı Logitech M350 Beyaz Bluetooth Mouse Özellikleri

Kullanışlı Logitech M350 Beyaz Bluetooth Mouse Özellikleri

Logitech Pebble M350 kablosuz bluetooth mouse beyaz rengiyle masanıza şık bir görünüm kazandırır. Ürünün içinde bulunan pil sayesinde 18 aya kadar sorunsuz şekilde fareyi kullanabilirsiniz. Ayrıca Bluetooth veya USB bağlantısıyla kullanacağınız mouse, uzun bir süre kullanılmadığında kendini otomatik olarak uyku moduna alır. Bu sayede enerjiden tasarruf edersiniz. Bağlantıyı tekrardan kurmanız ise saniyelerinizi alır. Ayrıca ürünün sorunsuz çalıştığını gösteren arka kısmında yanıp sönen mavi ışık vardır. Yeşil ışık gördüğünüzde ürünün arkada bulunan tuşa basmanız, farenin tekrar çalışmasını sağlar. Bir sorun olup olmadığını buradan anlayabilirsiniz. Ürünü Bluetooth ya da sahip olduğu manyetik kapağın içindeki mini USB alıcısıyla dizüstü veya masaüstü bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Logitech M350 beyaz ürün 10 metreye kadar kullanım imkanı sağlar. Uzakta olan bir cihazı da rahatlıkla bu mouse ile kontrol edebilirsiniz.

Logitech Kablosuz M350 Bluetooth Mouse Kullanım Avantajları

Logitech Kablosuz M350 Bluetooth Mouse Kullanım Avantajları

Logitech Pebble M350 beyaz pürüzsüz tasarımının yanı sıra birçok avantaj sunar. Son teknolojiyle hazırlanan bu model sadece bilgisayarda değil, tablette de kullanılabilir. Işık hızında işlemlerinizİ gerçekleştiren ürün, düşük enerjili teknolojiyle hazırlanır. Kablosuz olması ve Bluetooth ile bağlanması, size uzun süre kullanım imkanı verir. İçinde bulunan 1 AA piliyle 18 aya kadar ürünü kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız zaman direkt Bluetooth bağlantısını kesebilir veya arkadaki kapatma tuşuna basabilirsiniz. Logitech Pebble M350 kablosuz Bluetooth beyaz mouse modelinin düğmesi tekerlekli yapıdadır. Rahatlıkla kaydırma işleminin yapılmasını sağlar. Yumuşak olması da kullanımı kolay hale getirir. Çekim gücü yüksek bu ürünle istediğiniz yüzeyde işlemlerinizi gerçekleştirebilir, oyunlarınızı ve işinizi yapabilirsiniz. Ek bir kablo gerekmeden Bluetooth bağlantılı bu ürüne siz de gönül rahatlığıyla sahip olabilir, işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.

Logitech Pebble M350 Bluetooth Mouse Avantajlı Fiyatı

Logitech Pebble M350 Bluetooth Mouse Avantajlı Fiyatı

Üstün özelliklere sahip bu ürün akıllı televizyonlarda da kullanılabilir. İşlemlerinizi büyük ekranda yapmak isterseniz, ürünü televizyona bağlayıp kullanabilirsiniz. Mouse, teknolojik özellikleri ve sessiz çalışma imkanı ile müşterilere kullanım kolaylığı sunar. %90 sessiz çalışma ve hassas optik izleme özelliğiyle istediğiniz yüzeyde sorunsuz şekilde kullanılır. Tüm müşterilerin kullanabileceği rahatlık ve kolaylıkta, ergonomik tasarıma sahiptir. İstediğiniz işlemleri ürünün sahip olduğu farklı tuş özelliğiyle zahmetsiz şekilde yapabilirsiniz. Teknik özellikler hakkında bilgi edinmek için Logitech Pebble M350 kablosuz Bluetooth beyaz mouse yorumlarını da okuyabilirsiniz. Önceden bu ürüne sahip olan müşteriler, deneyim ve tavsiyelerini aktarır. Sizin için bu yorumlar bilgilendirici olabilir. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenen Logitech Pebble M350 kablosuz Bluetooth beyaz mouse fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, minimalist ve modern tasarımdaki bu ürüne uygun fiyata sahip olabilirsiniz.