Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlör Mavi

4.659 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlör Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GpnTeknoloji Satıcı Ünvanı: GPN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411073819600001 Vergi Kimlik Numarası: 4110738196
    Bu ürün GpnTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlör Mavi

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ultimate Ears BOOM3BLK Boom 3 Bluetooth Mavi Hoparlör

Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör boyutuna göre üstün ses performansına sahiptir ve ses işleme özelliğiyle her ses seviyesinde net ve dengeli ses üretir. Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışıyla derin ve hassas bas performansı sunar. Estetik tasarımı ve sağlam yapısıyla kablosuz Ultimate Ears Boom 3 mavi hoparlör suya, tere ve düşmelere karşı dayanıklıdır. Yepyeni magic düğmesiyle parçalar doğrudan hoparlör üzerinden oynatılıp, durdurulabilir ya da atlatılabilir. Şarj edilebilir lityum iyon pil yapısı ve elektrik otomobillerle bulunan aynı pil hücre teknolojisiyle kullanıcılara 15 saate kadar kesintisiz müzik dinleme keyfi sunar.

  • 360° ses çıkışına sahiptir.
  • Suya ve tere dayanıklıdır.
  • Bluetooth ve wireless bağlantı seçenekleri bulunur.

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlörün Özellikleri Nelerdir?

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlörün Özellikleri Nelerdir?

Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör 18.4 cm yükseklik, 7.3 cm uzunluk ve 7.3 cm genişlik ebatlarıyla yüksek ses performansı sağlayan üst segment bir hoparlördür. Maksimum ses seviyesi 90 dBC ve ses frekans aralığı 90 Hz ile 25 Hz arasındaki Ultimate Ears Boom 3 yüksek ses frekansına ve ses basınç düzeyine sahiptir. Dahili stereo hoparlörlü Boom 3 sağ ya da sol kanal fark etmeksizin ses iletimi yaparak daha zengin ve yüksek performanslı bir ses deneyimi sunar. IP67 suya ve toza dayanıklılık derecesiyle tamamen su geçirmezdir, suyun üzerinde durabilir ve 30 dakikaya kadar tamamen su altında kalabilme özelliğine sahiptir. Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör PartUp özelliğiyle 150’den fazla hoparlörle eşleştirilebilir ve ses seviyesini doruklara taşıyabilir.

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Mavi Hoparlör Kullanışlı mıdır?

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Mavi Hoparlör Kullanışlı mıdır?

Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör şık ve kullanışlı tasarımı, 608 gram ağırlığı ve 73 mm çapıyla rahatlıkla taşınabilir bir hoparlördür. Ears Boom 3 hoparlörün 45 metre uzaklığa kadar bluetooth bağlantısı aktif olarak kullanılabilir. Power Up şarj dock’u ile kablosuz ve mikro USB bağlantı noktasıyla kablolu şekilde şarj edilen Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör 15 saate kadar dayanan şarj kapasitesine sahiptir. Suya, tere ve darbeler karşı dayanıklı yapısıyla zarar görmesi oldukça zordur. 25’ten fazla sıkı dayanıklılık testine tabi tutulan ve ilgili testleri geçen Boom 3, magic tuşların yüzlerce kez kullanımına, suyun altında 30 dakika kadar kalmaya ve düşmelere oldukça dayanıklıdır.

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlörün Ses Kalitesi Nasıldır?

Ultimate Ears Boom 3 Bluetooth Hoparlörün Ses Kalitesi Nasıldır?

Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör fıyat olarak son derece uygun olmasına karşın ses performansı açısından oldukça kaliteli, üst segment taşınabilir hoparlördür ve her notanın duyulabilmesi için özenle tasarlanmıştır. 360 derece ses dağılımına uygun tasarımı, derin ve hassas bass performansı, dahili stereo hoparlörü ve pasif radyatörüyle yüksek ses basınç düzeyine ve ses frekansına sahiptir. Yüksek ses performansına rağmen Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör PartUp uygulamasıyla 150’den fazla hoparlörü birbirine eşleştirme özelliğiyle ses düzeyini hayal edilemez düzeylere çıkarır. Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör almak isteyen kişiler birkaç dakikada Trendyol üzerinden satın alma işlemlerini tamamlayabilir. Ürün hakkında daha fazla bilgi ve ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör yorum kısmına göz atabilirsiniz. Ultimate Ears Boom 3 bluetooth mavi hoparlör fiyatlarını da Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.