Lokum Games 16.250 Zula Altın + 1 Trendyol Kasası

188,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
199 TL189,49 TL

Ürün Bilgileri

Lokum Games 16.250 Zula Altın + 1 Trendyol Kasası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPİNLİNECOM Satıcı Ünvanı: KERİM OKYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1142576514600001 Vergi Kimlik Numarası: 6400585243
    Bu ürün EPİNLİNECOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 16.250 Zula Altın
Geri Bildirim Ver

Lokum Games 16.250 Zula Altın + 1 Trendyol Kasası

Bu ürün, oyun içinde çevrim içi harcayacağınız para birimini temsil eder. Bu sayede oyun içinde oynadığınız her alanda anında ihtiyaç duyduğunuz kadar altını elde edebilirsiniz. Yeterli miktarda olan para birimi, oyunlarda istenilen seviyeye ulaşmaya yardımcı olur. Bu sayede eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sahip olunan bakiye, uzun süre masa başından kalkmadan vakit harcamaya yarar. Lokum Games 16.250 Zula altın + 1 Trendyol kasası, bilgisayar, PlayStation ve diğer konsol cihazlarında oynanan oyunlarda kullanılır. Altınlar sayesinde oyun içeriğinde yer alan ekipmanlar ve oyuncu kostümleri satın alınabilir. Sanal kod, kolay bir şekilde elinize ulaşır ve sanal ortamda rahatlıkla kullanılır. Oyun içerisinde kullanılan para birimini satın aldığınız platformlarda dilediğiniz her an kullanmak için bu paketi temin edebilirsiniz.

  • 16.250 altın
  • Oyun içi kullanım
  • Bilgisayar oyunu parası

Beğenilen Lokum Games 16.250 Zula Altın + 1 Kasa Özellikleri

Beğenilen Lokum Games 16.250 Zula Altın + 1 Kasa Özellikleri

Paket içerisinde 16.250 ZA değerinde bakiye yer alır. Bu paralar, Zula isimli oyunda istenilen eşyayı almak için kullanılır. Lokum Games Zula için tasarlanan bu ürün şifre yöntemi ile çalışır. Paketi satın aldıktan sonra mevcut şifre girilerek sanal ortamdaki oyunu oynama avantajı elde edilir. Ürün, avantajlı fırsatlarla bonus altın kazanılmasını sağlar. Ürün ile oyunda bir eşya satın alırken elde ettiğiniz altınları kullanarak ilerleyebilirsiniz. ZA, grafiklerle geliştirilen ve yüksek çözünürlüğe sahip olan Zula isimli bilgisayar oyununda kullanmak için geliştirilen bir para birimidir. Sunulan altın tutarı yeterli bir miktardadır ve arzu edilen eşya bu altın ile rahatlıkla satın alınabilir. Bu ürün, müşteriler tarafından ilgiyle takip edilerek kullanılır. Ürün, içeriğinde hızlı bir şekilde müşteriye ulaşmasını sağlayan kod barındırır.

Lokum Games 16.250 Zula Altın + Kasa Avantajları

Lokum Games 16.250 Zula Altın + Kasa Avantajları

Lokum Games tarafından özenle geliştirilen Zula adlı sanal dünya, farklı hikayeleri bulunan 20 karakter ile oynanan eğlenceli bir strateji oyunudur. Bu platform içerisindeki mağazalardan eşya ve ekipman elde edebilmek için Zula altın para birimi kullanılır. Bilgisayar ortamında ya da mobil versiyonda oyunu oynarken kullanılabilen altınlara, çeşitli alanlarda ve uygulama içi satın almalarda gereksinim duyulur. Sabotaj, sancak savaşı, eleme gibi 13 farklı oyun modu ve otopark, hangar, inşaat gibi haritaların yer aldığı, seçilen karakter ile ilerlenen bu stratejik ve sürükleyici oyun deneyimini sonuna kadar sürdürebilmek için oyun içerisinde kullanılabilecek paraya ihtiyaç duyulur. Karakterler için kıyafet ve ekipman satın alma durumlarında Zula oyun altınları gereklidir. Siz de oyun deneyiminizin heyecanını kesintisiz bir biçimde yaşamak için bu avantajlı paketi güvenle tercih edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Lokum Games 16.250 Zula Altın Fiyatları

Bütçenize Uygun Lokum Games 16.250 Zula Altın Fiyatları

Oyunlar içerisinde güvenli bir biçimde eşya ve ihtiyaç duyulan ekipman alışverişi yapabilmek için o uygulamaya ait ve geçerli para birimlerine ihtiyaç duyulur. Yeterli bakiyeye sahip müşteriler kesintisiz bir oyun deneyimi sürdürebilir. Zula oyunu için tasarlanan 16.250 adet altın bakiyesini arzu ettiğiniz uygulama içi alışverişlerde kullanabilirsiniz. Gönderilen kodu basit bir şekilde aktive ederek hesabınıza altın yüklemeniz mümkündür. Lokum Games 16.250 Zula altın + 1 Trendyol kasası fiyatı ürünün avantajları doğrultusunda belirlenir. Bu paket ile 16.250 adet ZA, %10 bonus altın ve 1 adet kasa için şifre gönderilir. Hesabınıza giriş yaparak kodu aktif ettiğiniz anda satın alınan altınları kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden Lokum Games 16.250 Zula altın + 1 Trendyol kasası yorumlarına göz atarak bu paket hakkında bilgi edinebilirsiniz.