Lokum Games 16250 + 1625 Zula Altını

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
182,90 TL

Ürün Bilgileri

Lokum Games 16250 + 1625 Zula Altını

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ForsGame Satıcı Ünvanı: KADİR ŞİRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140568253
    Bu ürün ForsGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Türkiye’deki en büyük FPS oyunlarından biri olarak bilinen Zula, zamanında hem Türkiye'ye hem de Dünya’ya damga vurmuştur. Birçok ülkeden farklı kişiliklerin buluştuğu FPS tarzı oyun olan Zula, piyasa hacmi olarak Türk yapımı en büyük oyunlardan biridir. 2013 yılından bu yıla kadar düzenli bir şekilde kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmıştır. Oyunun içinde diğer FPS oyunları gibi birçok ayrıcalık bulunmaktadır. Özellikle silah skinleri, kıyafet görünümleri ve eldiven gibi unsurları zula altın ile satın alabilirsiniz.2013 yılında kurulmasının yanı sıra tam anlamı ile 2016 yılında tam anlamıyla patlamıştır. Oyunda haritalar, silahlar ve diğer unsurların çoğu Türkiye’den esinlenerek yapıldığından dolayı farklı insanların ve özellikle Türklerin dikkatini çekmiştir. Zula altını oyunun para birimidir. Zula altını ile beraber oyun içi birçok skini ve görselleri aktifleştirerek oyun zevkinizi kat kat arttırabilirsiniz. İlk olarak zula altını sayesinde karakterlerinize skin alabilirsiniz. Bu skinler çeşitli olmasının yanı sıra birbirinden farklı farklı olarak kategorilere ayırlmaktadır. Bunun yanında her FPS oyununda olduğu gibi Zulada da, silah skinleri alabilirsiniz. Her silahın farklı farklı skinleri ile oyuna olan tutkunuzu biraz daha arttırabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver