Loris K-233 Frequence Parfume Edp 50ml Oriental Kadın Parfüm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loris K-233 Frequence Parfume Edp 50ml Oriental Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORİS PARFUM Satıcı Ünvanı: TURA PARFÜM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867083408800001 Vergi Kimlik Numarası: 8670834088
    Bu ürün LORİS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Ailesi : Oryantal
  • Notalar: Vanilya, Tuz, Yasemin, Mandarin
  • Kadının gücünün yansıması. O her kadının kıskandığı, güzelliği ile eşsiz büyüleyici, güçlü bir kadın...Üst notalarında tuzlu vanilya ve yeşil mandalina , orta notalarında su yasemini ve zambak, alt notalarında ise sandal ağacı, kaşmir ve amber yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Loris LORIS00046 K-233 50 ml Frequence Parfume EDP Oriental Kadın Parfüm

Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfüm, benzersiz kokusuyla ilgi çeker. Parfümün reçetesinde bulunan vanilya kokusu, kadınsı güzelliği ortaya koyar. Ürünü kullandığınız ilk andan itibaren çevredekileri büyüleyen parfüm, kadının gücünün yansımasıdır. Ayrıca parfümün içinde yasemin notaları da yer alır. Yaseminin çiçeksi, tatlı ve yoğun kokusu, kendine özgü ve çekicidir. İçinde bulunan bileşenler sayesinde baharı andıran bu koku, beğenilerek tercih edilir. Parfüm, güzelliğiyle eşsiz ve büyüleyici olan güçlü kadınların seçenekleri arasında bulunur. Kullandığınızda size ve çevrenize güzel hisler uyandıracak olan Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfümün özellikleri arasında şunlar bulunur;

  • Tip: EDP
  • Boy: 50 ml
  • Ek Özellik: Anti Alerjik

Loris K-233 Frequence Oriental Kadın Parfümünün Özellikleri

Loris K-233 Frequence Oriental Kadın Parfümünün Özellikleri

Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental koku, anti alerjik özelliği sayesinde hemen herkes tarafından kullanılabilir. EDP tipi bu ürün, cildinizle bütünleşerek uzun süre güzel kokular yaymanıza olanak tanır. Oryantal ailesine ait koku; vanilya, tuz, yasemin ve mandarin notalarını ihtiva eder. Bu sayede hem hafif hem de kadınsı bir kokuya sahip olabilirsiniz. Parfüm, 50 ml boyutundaki kaliteli şişesiyle tarafınıza gönderilir. Parfüm, sağlığınıza ve çevreye dost içeriklere sahip olduğu için gün içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfüm uzun süre kalıcı olduğu için şişeyi gün içinde yanınızda taşımanıza gerek kalmaz. Sabah evden çıkarken istediğinizde yoğunlukta sıkıp tüm gün aynı kokuyu taşıyabilirsiniz. Parfümün içinde bulunan amber aroması, uzun saatler boyunca dikkat çekmenizi sağlar.

Loris K-233 Frequence Oriental Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın kokusunun üst notalarındaki vanilya, tuz, yasemin ve mandarin kokusu yer alır. Bu notalar arasından mandarin, tazeleyici ve ferahlatıcı bir koku olduğu için narenciyenin verdiği enerjiyi sunar. Tuzlu vanilya ve yeşil mandalinin birleşimi aynı anda farklı duyguları yaşamanıza imkân tanır. Kadının gücünü ve güzelliğini yansıtan parfümün orta notalarında yer alan zambak, parfüme tatlı ve taze bir hava katar. Bununla birlikte zambak, parfüme kadınsı ve seksi bir koku da verir. Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfümün alt notalarındaysa sandal ağacı, kaşmir ve amber yer alır. Sandal ağacı, 233 numaralı bu parfüme odunsu, meyvemsi, tatlı ve ılık bir hava ekler. Alt notalarda bulunan amber de odunsu kokuyu destekler.

Loris K-233 Frequence Oriental Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfüm, son derece kalıcı bir üründür. Parfümün içinde bulunan benzersiz notalar, uzun süre boyunca ferah, kadınsı ve bahar gibi kokmanızı sağlar. bahsi geçen kokuyu, kıyafetlerinize veya teninize istediğiniz şekilde uygulayabilirsiniz. Ürünün kalıcı olması için vücudunuzdaki en sıcak yerler olan boyun, kol içi ve bilek gibi bölgelere uygulama yapabilirsiniz. Parfüm, doğru bölgelere uygulandığında beklendiğinden daha fazla kalıcı olur ve şişesini tüm gün yanınızda taşımanıza gerek kalmaz. Kullandığınızda çevrenizdekilerin dikkatini çekeceğiniz Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfüm, fiyatıyla da ilgi çeker. Oldukça ekonomik fiyata satılan Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfüm yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Tüm gün boyunca hem kadınsı hem de temiz kokular yaymak istiyorsanız Loris K-233 Frequence Parfume EDP 50 ml oriental kadın parfümü platformdan sipariş edebilirsiniz.