LOVYCO 10 Adet Çocuk Kilidi Bebek Güvenlik Koruma Dolap Kilidi Çekmece

179,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LOVYCO 10 Adet Çocuk Kilidi Bebek Güvenlik Koruma Dolap Kilidi Çekmece

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOVYCO Satıcı Ünvanı: TUĞBA YAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4100682067
    Bu ürün LOVYCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.Sınıf kalite Artık çocuklarınız istemediğiniz çekmece ve dolapları açamayacak...! Yeni yürümeye veya emeklemeye başlayan çocuğunuz var ve bütün çekmeceleri-Dolapları karıştırıyor mu Bu bazen birçok güvensiz duruma sebep olabilir. Işte bu küçük ama kullanışlı ürünle bebeğinizi tüm bu tehlikelerden koruyabilirsiniz. Çocuğunuz tehlikeli olabilecek dolap ve çekmeceleri açtığında
  • · ağır malzemeleri üzerine düşürebilir, · · tehlikeli maddeleri yutabilir, · · çekmecelerin altında kalabilir, · · yada sizin için önemli olan evrak ve maddelere zarar verebilir Kilidin orta kısmı kumaş dokumadır · esnek orta kısmı ile çekmece, kapı veya istediğiniz herhangi bir noktada güvenliği sağlamak için kullanabilirsiniz. Çok önemli uyarı lütfen kullanma talimatına göre kullanın · sabitleme yüzeyi çift taraflı bantlıdır.Isterseniz uyguladığınız yüzeylerden çıkartıp farklı noktalarda da kullanabilirsiniz. · * yapıştırılacak yüzey yapıştırma öncesinde temizlenmeli ve tamamen kurulanmalıdır. * kilit üzerindeki kullanıma hazır 3m çift taraflı yapışkanlı bantların kağıtlarını çıkarınız ve uygulayacağınız bölgeye yapıştırınız. * yapıştırma sonrasında 30 sn. Kadar baskı uygulayınız *bir gün boyunca müdahale edilmezse çok iyi yapışma sağlayacaktır. *lütfen resimlerde olduğu gibi ürünü yapıştırınız,yetişkinler ürünün sağlamlığını test etmesin,cocuklara göre üretilmiş ve test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Dolap Kilidi
  • Tip Koruyucu Kilit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver